Slovensko-ruski poslovni svet

V torek, 22.3.2011, je bil v Ljubljani formalno ustanovljen Slovensko-ruski poslovni svet. Namen poslovnega sveta je povezati slovenska podjetja, ki poslujejo z Rusijo in tudi tista, ki na tem trgu še iščejo svoje priložnosti.
Slovensko-ruski poslovni svet

Slovensko-ruski poslovni svet (slika: sxc.hu).

Slovensko-ruski poslovni svet je bil ustanovljen na dan obiska ruskega premiera Vladimirja Putina v Sloveniji. Poslovni svet bo vodil direktor podjetja Riko Janez Škrabec, ki je s podjetjem Riko že več kot 20 let prisoten na ruskem trgu in je bil v torek na ustanovni skupščini izvoljen za predsednika omenjenega sveta. Sekretar sveta pa bo direktor Centra za konkurenčnost pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) Aleš Cantarutti.

Cilj Slovensko-ruskega poslovnega sveta je omogočiti slovenskim podjetjem lažji uspeh na ruskem trgu ter krepitev medsebojnih kulturnih in znanstvenih vezi. Podoben cilj bo imel tudi, predvidoma aprila ustanovljen, Rusko-slovenski poslovni svet, oba sveta pa se bosta dopolnjevala v smiselno celoto.

Vir: Gazela, Dnevnik, 22.3.2011

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje