Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

Vino Lesizza Gold 22k, ki na platformi IndieGoGo zbira 35 tisoč za potrebe marketinga, promocije in zagon distribucije po svetu, se bo predstavilo v Goriških Brdih. Egon Lesizza pravi, da se bo dogodek odvil ne glede na uspešnost kampanje.
Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

19. septembra bo v Vili Vipolže v Goriških Brdih potekal poseben dogodek, ki ga bosta organizirala Egon in Susana Lesizza. Predstavitev ekskluzivnega ter unikatnega vina z 22 karatnimi jedilnimi delci bo dopolnila še Mariana Bo, DJ violinistka iz Mehike, ki se bo premierno predstavila v Evropski uniji. Mariana Bo je v preteklosti sodelovala s številnimi znanimi blagovnimi znamkami, kot so Mercedez Benz, Corvetter, Mini Cooper, Ferrari in drugimi.

Lesizza Gold 22k je razkošno vino, ki v sebi skriva 22 karatno jedilno zlato, na voljo pa je v dveh vrstah, Chardonnay in Rose. Kot pravita ustvarjalca je na voljo tudi v posebnih trenutkih po dostopni ceni.

Prodajna cena v Sloveniji bo okoli 12 evrov, v mislih pa je tudi že posebna edicija vina, za katerega bo potrebno odšteti 18 evrov. Zakonca se bosta najprej usmerila na evropski trg, nato pa še na trg Združenih arabskih emiratov, Kitajske in Avstralije.

Egon opisuje septembrski dogodek kot najbolj glamurozen event leta, ki pa bo številčno omejen – na 300 x 2 vabil za zasebno zabavo. Do konca avgusta si je možno vstopnico pridobiti kar na IndieGoGu. Zanjo je potrebno odšteti 75 dolarjev oziroma približno 68 evrov. Egon pravi, da je podoben dogodek potrjen tudi za Mehiko.

Organizatorja pa sta pomislila tudi na prenočišča: do konca avgusta vsem zainteresiranim ponujata 10-odstotni popust za rezervacije.  

Množično financiranje, bolj poznan je angleški izraz crowdfunding, je čedalje bolj priljubljen način financiranja podjetniških projektov >>

Oznake: ,