Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

Vino Lesizza Gold 22k, ki na platformi IndieGoGo zbira 35 tisoč za potrebe marketinga, promocije in zagon distribucije po svetu, se bo predstavilo v Goriških Brdih. Egon Lesizza pravi, da se bo dogodek odvil ne glede na uspešnost kampanje.
Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

19. septembra bo v Vili Vipolže v Goriških Brdih potekal poseben dogodek, ki ga bosta organizirala Egon in Susana Lesizza. Predstavitev ekskluzivnega ter unikatnega vina z 22 karatnimi jedilnimi delci bo dopolnila še Mariana Bo, DJ violinistka iz Mehike, ki se bo premierno predstavila v Evropski uniji. Mariana Bo je v preteklosti sodelovala s številnimi znanimi blagovnimi znamkami, kot so Mercedez Benz, Corvetter, Mini Cooper, Ferrari in drugimi.

Lesizza Gold 22k je razkošno vino, ki v sebi skriva 22 karatno jedilno zlato, na voljo pa je v dveh vrstah, Chardonnay in Rose. Kot pravita ustvarjalca je na voljo tudi v posebnih trenutkih po dostopni ceni.

Prodajna cena v Sloveniji bo okoli 12 evrov, v mislih pa je tudi že posebna edicija vina, za katerega bo potrebno odšteti 18 evrov. Zakonca se bosta najprej usmerila na evropski trg, nato pa še na trg Združenih arabskih emiratov, Kitajske in Avstralije.

Egon opisuje septembrski dogodek kot najbolj glamurozen event leta, ki pa bo številčno omejen – na 300 x 2 vabil za zasebno zabavo. Do konca avgusta si je možno vstopnico pridobiti kar na IndieGoGu. Zanjo je potrebno odšteti 75 dolarjev oziroma približno 68 evrov. Egon pravi, da je podoben dogodek potrjen tudi za Mehiko.

Organizatorja pa sta pomislila tudi na prenočišča: do konca avgusta vsem zainteresiranim ponujata 10-odstotni popust za rezervacije.  

Množično financiranje, bolj poznan je angleški izraz crowdfunding, je čedalje bolj priljubljen način financiranja podjetniških projektov >>

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje