Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

Vino Lesizza Gold 22k, ki na platformi IndieGoGo zbira 35 tisoč za potrebe marketinga, promocije in zagon distribucije po svetu, se bo predstavilo v Goriških Brdih. Egon Lesizza pravi, da se bo dogodek odvil ne glede na uspešnost kampanje.
Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

Slovensko vino iz IndieGoGa vabi v Brda

19. septembra bo v Vili Vipolže v Goriških Brdih potekal poseben dogodek, ki ga bosta organizirala Egon in Susana Lesizza. Predstavitev ekskluzivnega ter unikatnega vina z 22 karatnimi jedilnimi delci bo dopolnila še Mariana Bo, DJ violinistka iz Mehike, ki se bo premierno predstavila v Evropski uniji. Mariana Bo je v preteklosti sodelovala s številnimi znanimi blagovnimi znamkami, kot so Mercedez Benz, Corvetter, Mini Cooper, Ferrari in drugimi.

Lesizza Gold 22k je razkošno vino, ki v sebi skriva 22 karatno jedilno zlato, na voljo pa je v dveh vrstah, Chardonnay in Rose. Kot pravita ustvarjalca je na voljo tudi v posebnih trenutkih po dostopni ceni.

Prodajna cena v Sloveniji bo okoli 12 evrov, v mislih pa je tudi že posebna edicija vina, za katerega bo potrebno odšteti 18 evrov. Zakonca se bosta najprej usmerila na evropski trg, nato pa še na trg Združenih arabskih emiratov, Kitajske in Avstralije.

Egon opisuje septembrski dogodek kot najbolj glamurozen event leta, ki pa bo številčno omejen – na 300 x 2 vabil za zasebno zabavo. Do konca avgusta si je možno vstopnico pridobiti kar na IndieGoGu. Zanjo je potrebno odšteti 75 dolarjev oziroma približno 68 evrov. Egon pravi, da je podoben dogodek potrjen tudi za Mehiko.

Organizatorja pa sta pomislila tudi na prenočišča: do konca avgusta vsem zainteresiranim ponujata 10-odstotni popust za rezervacije.  

Množično financiranje, bolj poznan je angleški izraz crowdfunding, je čedalje bolj priljubljen način financiranja podjetniških projektov >>

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje