Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Kot ste verjetno že slišali, danes zjutraj po našem času je umrl kralj popa Michael Jackson. Ko se je vest o tem širila se je zrušilo kar nekaj spletnih strani.
Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Svet je izgubil pop ikono Michaela Jacksona

Več milijonov ali celo sto milijonov prebivalcev sveta se je namreč hotelo prepričati ali so vesti resnične ali ne. Michael Jackson je največje ime popa in glasbe na sploh, njegovo ime pozna praktično celoten svet. Vesti o poslabšanju njegovega zdravstvenega stanja so se tako širile od Twitterja, kjer je tej temi namenjenih na stotisoče sporočil, kar je precej upočasnilo delovanje te platforme za pisanje mikro bloga. Prav tako so se ugibanja ter obžalovanja zvezdnikove smrti kazale na Facebooku ter ostalih družabnih mrežah.

Podobne težave z nedelovanjem strani so imeli tudi na spletni strani TMZ, kjer so prvi poročali o smrti Michaela Jacksona. Stran namreč zaradi izjemnega obiska ni delovala, podobno je bilo tudi s stranmi Perez Hilton ter LA Times, kjer so prav tako postregli z ekskluzivnimi podrobnostmi o stanju pop ikone. 

Zanimiva pa je tudi borba za čim hitrejšo objavo novice. Največji svetovni mediji so v želji po čim hitrejši objavi novice objavili celo informacije o Jacksonovi oživitvi, ki so se kasneje izkazale za neresnične. 

Kralju popa se ob tej priložnosti poklanja tudi ekipa Zavoda mladi podjetnik.

 

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje