Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Kot ste verjetno že slišali, danes zjutraj po našem času je umrl kralj popa Michael Jackson. Ko se je vest o tem širila se je zrušilo kar nekaj spletnih strani.
Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Svet je izgubil pop ikono Michaela Jacksona

Več milijonov ali celo sto milijonov prebivalcev sveta se je namreč hotelo prepričati ali so vesti resnične ali ne. Michael Jackson je največje ime popa in glasbe na sploh, njegovo ime pozna praktično celoten svet. Vesti o poslabšanju njegovega zdravstvenega stanja so se tako širile od Twitterja, kjer je tej temi namenjenih na stotisoče sporočil, kar je precej upočasnilo delovanje te platforme za pisanje mikro bloga. Prav tako so se ugibanja ter obžalovanja zvezdnikove smrti kazale na Facebooku ter ostalih družabnih mrežah.

Podobne težave z nedelovanjem strani so imeli tudi na spletni strani TMZ, kjer so prvi poročali o smrti Michaela Jacksona. Stran namreč zaradi izjemnega obiska ni delovala, podobno je bilo tudi s stranmi Perez Hilton ter LA Times, kjer so prav tako postregli z ekskluzivnimi podrobnostmi o stanju pop ikone. 

Zanimiva pa je tudi borba za čim hitrejšo objavo novice. Največji svetovni mediji so v želji po čim hitrejši objavi novice objavili celo informacije o Jacksonovi oživitvi, ki so se kasneje izkazale za neresnične. 

Kralju popa se ob tej priložnosti poklanja tudi ekipa Zavoda mladi podjetnik.

 

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje