Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Kot ste verjetno že slišali, danes zjutraj po našem času je umrl kralj popa Michael Jackson. Ko se je vest o tem širila se je zrušilo kar nekaj spletnih strani.
Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Svet je izgubil pop ikono Michaela Jacksona

Več milijonov ali celo sto milijonov prebivalcev sveta se je namreč hotelo prepričati ali so vesti resnične ali ne. Michael Jackson je največje ime popa in glasbe na sploh, njegovo ime pozna praktično celoten svet. Vesti o poslabšanju njegovega zdravstvenega stanja so se tako širile od Twitterja, kjer je tej temi namenjenih na stotisoče sporočil, kar je precej upočasnilo delovanje te platforme za pisanje mikro bloga. Prav tako so se ugibanja ter obžalovanja zvezdnikove smrti kazale na Facebooku ter ostalih družabnih mrežah.

Podobne težave z nedelovanjem strani so imeli tudi na spletni strani TMZ, kjer so prvi poročali o smrti Michaela Jacksona. Stran namreč zaradi izjemnega obiska ni delovala, podobno je bilo tudi s stranmi Perez Hilton ter LA Times, kjer so prav tako postregli z ekskluzivnimi podrobnostmi o stanju pop ikone. 

Zanimiva pa je tudi borba za čim hitrejšo objavo novice. Največji svetovni mediji so v želji po čim hitrejši objavi novice objavili celo informacije o Jacksonovi oživitvi, ki so se kasneje izkazale za neresnične. 

Kralju popa se ob tej priložnosti poklanja tudi ekipa Zavoda mladi podjetnik.

 

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje