Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Avtor — 26.06.2009
Kot ste verjetno že slišali, danes zjutraj po našem času je umrl kralj popa Michael Jackson. Ko se je vest o tem širila se je zrušilo kar nekaj spletnih strani.
Smrt Michaela Jacksona ruši spletne strani

Svet je izgubil pop ikono Michaela Jacksona

Več milijonov ali celo sto milijonov prebivalcev sveta se je namreč hotelo prepričati ali so vesti resnične ali ne. Michael Jackson je največje ime popa in glasbe na sploh, njegovo ime pozna praktično celoten svet. Vesti o poslabšanju njegovega zdravstvenega stanja so se tako širile od Twitterja, kjer je tej temi namenjenih na stotisoče sporočil, kar je precej upočasnilo delovanje te platforme za pisanje mikro bloga. Prav tako so se ugibanja ter obžalovanja zvezdnikove smrti kazale na Facebooku ter ostalih družabnih mrežah.

Podobne težave z nedelovanjem strani so imeli tudi na spletni strani TMZ, kjer so prvi poročali o smrti Michaela Jacksona. Stran namreč zaradi izjemnega obiska ni delovala, podobno je bilo tudi s stranmi Perez Hilton ter LA Times, kjer so prav tako postregli z ekskluzivnimi podrobnostmi o stanju pop ikone. 

Zanimiva pa je tudi borba za čim hitrejšo objavo novice. Največji svetovni mediji so v želji po čim hitrejši objavi novice objavili celo informacije o Jacksonovi oživitvi, ki so se kasneje izkazale za neresnične. 

Kralju popa se ob tej priložnosti poklanja tudi ekipa Zavoda mladi podjetnik.

 

Vir: TechCrunch

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje