Smrtonosni iPod!

Če se izogibate dolgim telefonskim pogovorom, slušalko prislonite k ušesu šele ko je vzpostavljena linija ali pa uporabljate brez ročni komplet, vse le za to, da zmanjšate domnevno nevarno elektromagnetno sevanje, potem je tu še ene raziskava, ki vas bo osupnila.
Smrtonosni iPod!

Bo v bolnicah poleg znaka z prečrtanim mobilnim telefonom, sedaj še iPod?

iPod lahko povzroči moteno delovanje srčnih spodbujevalnikov in jih lahko celo trajno poškoduje!  Študija opravljena s strani 17 letnega učenca Michiganske univerze, je bila predstavljena na letnem sestanku srčnih specialistov v Denverju. Elektromagnetna motnja iPod-a je bila zabeležena v polovici primerov, ko so ga držali med 5 do 10 sekund, 2 inča(1 inč=2,54cm) oddaljenega od pacientov z vsajenimi spodbujevalniki. Opravljenih je bilo 100 poizkusov. V nekaterih primerih so bile motnje opažene tudi v razdalji 45 cm. V najbolj črnem scenariju, se je spodbujevalnik celo ustavil, saj je napačno zaznal bit srca.

Na vse skupaj je potrebno gledati z malo distance. Dvomim, da je med vsemi prenosnimi glasbenimi napravami iPod edini, ki bi ustvarjal takšne in drugačne motnje. Poizkusi delovanja iPod-a se bodo napovedano nadaljevali tudi na ostali medicinski opremi.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje