Smrtonosni iPod!

Če se izogibate dolgim telefonskim pogovorom, slušalko prislonite k ušesu šele ko je vzpostavljena linija ali pa uporabljate brez ročni komplet, vse le za to, da zmanjšate domnevno nevarno elektromagnetno sevanje, potem je tu še ene raziskava, ki vas bo osupnila.
Smrtonosni iPod!

Bo v bolnicah poleg znaka z prečrtanim mobilnim telefonom, sedaj še iPod?

iPod lahko povzroči moteno delovanje srčnih spodbujevalnikov in jih lahko celo trajno poškoduje!  Študija opravljena s strani 17 letnega učenca Michiganske univerze, je bila predstavljena na letnem sestanku srčnih specialistov v Denverju. Elektromagnetna motnja iPod-a je bila zabeležena v polovici primerov, ko so ga držali med 5 do 10 sekund, 2 inča(1 inč=2,54cm) oddaljenega od pacientov z vsajenimi spodbujevalniki. Opravljenih je bilo 100 poizkusov. V nekaterih primerih so bile motnje opažene tudi v razdalji 45 cm. V najbolj črnem scenariju, se je spodbujevalnik celo ustavil, saj je napačno zaznal bit srca.

Na vse skupaj je potrebno gledati z malo distance. Dvomim, da je med vsemi prenosnimi glasbenimi napravami iPod edini, ki bi ustvarjal takšne in drugačne motnje. Poizkusi delovanja iPod-a se bodo napovedano nadaljevali tudi na ostali medicinski opremi.

Vir:  TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje