Snovalec 2011 – na voljo prek 100.000 evrov

Avtor — 19.05.2011
Slovenska turistična organizacija je v okviru Banke turističnih priložnosti Slovenije (BTPS) objavila razpis Snovalec 2011, s katerim spodbuja razvoj in promocijo še bolj inovativnega slovenskega turizma. Prijave zbirajo le še do 31. maja.
Snovalec 2011 - na voljo prek 100.000 evrov

Snovalec 2011 – na voljo prek 100.000 evrov.

Vsi, ki želite uresničiti nov, drugačen turistični produkt, in iščete promocijo ali del sredstev za uresničitev svoje zamisli, lahko do 31.5. v Banko turističnih priložnosti Slovenije vpišete svoj idejni polog in kandidirate za Snovalca 2011.

Predvideni denarni sklad znaša 40.000 evrov bruto, ki jih za še bolj inovativen razvoj slovenskega turizma prispevata Slovenska turistična organizacija in Ministrstvo za gospodarstvo – Direktorat za turizem.

Letošnja novost je možnost dodatnega sofinanciranja najboljših zamisli, ki jo nudijo sinergetiki. Pogoji za pridobitev njihovih sredstev so opredeljeni tukaj. Tako je skupna višina denarnega sklada za letošnje leto 109.000 evrov bruto (finančna sredstva in storitve v protivrednosti).

Celotno besedilo razpisa Snovalec >>

Za dodatne informacije glede vsebine razpisa in postopka prijave pišite na e-naslov btps@slovenia.info.

Vir: BTPS

Oznake: ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje