So sestanki vaša nočna mora?

Pregled dnevnih opravil v vašem (spletnem) koledarju kaže, da vas čaka pomemben sestanek, ki lahko vpliva na prihodnost vašega podjetja. Samozavesten nastop boste podkrepili tudi z izbiro svoje garderobe. Odprite omaro in izberite zmagovalno kombinacijo.
So sestanki vaša nočna mora?

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy: spoznajte svoje občinstvo in se oblecite okoliščinam primerno! (Vir slike: Dejan Nikolič))

»Najpogostejše napake so zagotovo prekratka krila in dekolteji, kar je popolnoma neprofesionalno,« mladim podjetnicam svetuje Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Ženstvenost raje dosežite s teliranimi kroji obleke, poudarja. Prosto pot domišljiji pustite pri izbiri bluze, ta je lahko barvna.

Ne pretiravajte z nakitom!

»Najlonske nogavice naj ne bodo vzorčaste, tudi salonarji z visoko peto naj bodo enobarvni. Lahko so tudi bolj žive barve, če je ostala oprava v umirjenih barvnih tonih,« svetuje Podbevšek Zhembrovskyyjeva. Pa nakit? Oblikovalka svetuje le en kos opaznejšega nakita. Včasih je dovolj le dobra ura, dodaja.

Kdaj izbrati uradno in kdaj sproščeno?

Moškim svetuje izbiro »klasike« pri sestankih, ki so uradni in potekajo v pisarnah. »Če pa gre za bolj sproščen sestanek, morda že prvi ali drugi po vrsti, ki poteka ob poslovnem kosilu, pa lahko posežejo po: temnih elegantnih kavbojkah v kombinaciji s suknjičem in srajco, črnih hlačah na rob in beli ali črni elegantnejših različici polo majice ali pa sivih hlačah na rob, svetlo modri srajci in temno modrem lanenem suknjiču.«

Podbevšek Zhembrovskyyjeva še svetuje: (s)poznajte svoje občinstvo in se oblecite svojemu stilu in okoliščinam primerno.

Kakšne modne kombinacije mlada oblikovalka svetuje za pitche, pa preverite tukaj >>

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy se podpisuje pod blagovno znamko The Lie by JPZ, ki je nastala leta 2010. Blagovna znamka združuje različne modne kose, od oblek, nakita, torbic, rokavic pa do pokrival. Ambiciozna oblikovalka namerava svoj program širiti tudi na izdelke za dom, s čimer se želi predstaviti širši slovenski in tuji javnosti.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje