So sestanki vaša nočna mora?

Pregled dnevnih opravil v vašem (spletnem) koledarju kaže, da vas čaka pomemben sestanek, ki lahko vpliva na prihodnost vašega podjetja. Samozavesten nastop boste podkrepili tudi z izbiro svoje garderobe. Odprite omaro in izberite zmagovalno kombinacijo.
So sestanki vaša nočna mora?

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy: spoznajte svoje občinstvo in se oblecite okoliščinam primerno! (Vir slike: Dejan Nikolič))

»Najpogostejše napake so zagotovo prekratka krila in dekolteji, kar je popolnoma neprofesionalno,« mladim podjetnicam svetuje Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Ženstvenost raje dosežite s teliranimi kroji obleke, poudarja. Prosto pot domišljiji pustite pri izbiri bluze, ta je lahko barvna.

Ne pretiravajte z nakitom!

»Najlonske nogavice naj ne bodo vzorčaste, tudi salonarji z visoko peto naj bodo enobarvni. Lahko so tudi bolj žive barve, če je ostala oprava v umirjenih barvnih tonih,« svetuje Podbevšek Zhembrovskyyjeva. Pa nakit? Oblikovalka svetuje le en kos opaznejšega nakita. Včasih je dovolj le dobra ura, dodaja.

Kdaj izbrati uradno in kdaj sproščeno?

Moškim svetuje izbiro »klasike« pri sestankih, ki so uradni in potekajo v pisarnah. »Če pa gre za bolj sproščen sestanek, morda že prvi ali drugi po vrsti, ki poteka ob poslovnem kosilu, pa lahko posežejo po: temnih elegantnih kavbojkah v kombinaciji s suknjičem in srajco, črnih hlačah na rob in beli ali črni elegantnejših različici polo majice ali pa sivih hlačah na rob, svetlo modri srajci in temno modrem lanenem suknjiču.«

Podbevšek Zhembrovskyyjeva še svetuje: (s)poznajte svoje občinstvo in se oblecite svojemu stilu in okoliščinam primerno.

Kakšne modne kombinacije mlada oblikovalka svetuje za pitche, pa preverite tukaj >>

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy se podpisuje pod blagovno znamko The Lie by JPZ, ki je nastala leta 2010. Blagovna znamka združuje različne modne kose, od oblek, nakita, torbic, rokavic pa do pokrival. Ambiciozna oblikovalka namerava svoj program širiti tudi na izdelke za dom, s čimer se želi predstaviti širši slovenski in tuji javnosti.

Oznake: , ,