So sestanki vaša nočna mora?

Pregled dnevnih opravil v vašem (spletnem) koledarju kaže, da vas čaka pomemben sestanek, ki lahko vpliva na prihodnost vašega podjetja. Samozavesten nastop boste podkrepili tudi z izbiro svoje garderobe. Odprite omaro in izberite zmagovalno kombinacijo.
So sestanki vaša nočna mora?

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy: spoznajte svoje občinstvo in se oblecite okoliščinam primerno! (Vir slike: Dejan Nikolič))

»Najpogostejše napake so zagotovo prekratka krila in dekolteji, kar je popolnoma neprofesionalno,« mladim podjetnicam svetuje Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Ženstvenost raje dosežite s teliranimi kroji obleke, poudarja. Prosto pot domišljiji pustite pri izbiri bluze, ta je lahko barvna.

Ne pretiravajte z nakitom!

»Najlonske nogavice naj ne bodo vzorčaste, tudi salonarji z visoko peto naj bodo enobarvni. Lahko so tudi bolj žive barve, če je ostala oprava v umirjenih barvnih tonih,« svetuje Podbevšek Zhembrovskyyjeva. Pa nakit? Oblikovalka svetuje le en kos opaznejšega nakita. Včasih je dovolj le dobra ura, dodaja.

Kdaj izbrati uradno in kdaj sproščeno?

Moškim svetuje izbiro »klasike« pri sestankih, ki so uradni in potekajo v pisarnah. »Če pa gre za bolj sproščen sestanek, morda že prvi ali drugi po vrsti, ki poteka ob poslovnem kosilu, pa lahko posežejo po: temnih elegantnih kavbojkah v kombinaciji s suknjičem in srajco, črnih hlačah na rob in beli ali črni elegantnejših različici polo majice ali pa sivih hlačah na rob, svetlo modri srajci in temno modrem lanenem suknjiču.«

Podbevšek Zhembrovskyyjeva še svetuje: (s)poznajte svoje občinstvo in se oblecite svojemu stilu in okoliščinam primerno.

Kakšne modne kombinacije mlada oblikovalka svetuje za pitche, pa preverite tukaj >>

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy se podpisuje pod blagovno znamko The Lie by JPZ, ki je nastala leta 2010. Blagovna znamka združuje različne modne kose, od oblek, nakita, torbic, rokavic pa do pokrival. Ambiciozna oblikovalka namerava svoj program širiti tudi na izdelke za dom, s čimer se želi predstaviti širši slovenski in tuji javnosti.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje