So sestanki vaša nočna mora?

Pregled dnevnih opravil v vašem (spletnem) koledarju kaže, da vas čaka pomemben sestanek, ki lahko vpliva na prihodnost vašega podjetja. Samozavesten nastop boste podkrepili tudi z izbiro svoje garderobe. Odprite omaro in izberite zmagovalno kombinacijo.
So sestanki vaša nočna mora?

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy: spoznajte svoje občinstvo in se oblecite okoliščinam primerno! (Vir slike: Dejan Nikolič))

»Najpogostejše napake so zagotovo prekratka krila in dekolteji, kar je popolnoma neprofesionalno,« mladim podjetnicam svetuje Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Ženstvenost raje dosežite s teliranimi kroji obleke, poudarja. Prosto pot domišljiji pustite pri izbiri bluze, ta je lahko barvna.

Ne pretiravajte z nakitom!

»Najlonske nogavice naj ne bodo vzorčaste, tudi salonarji z visoko peto naj bodo enobarvni. Lahko so tudi bolj žive barve, če je ostala oprava v umirjenih barvnih tonih,« svetuje Podbevšek Zhembrovskyyjeva. Pa nakit? Oblikovalka svetuje le en kos opaznejšega nakita. Včasih je dovolj le dobra ura, dodaja.

Kdaj izbrati uradno in kdaj sproščeno?

Moškim svetuje izbiro »klasike« pri sestankih, ki so uradni in potekajo v pisarnah. »Če pa gre za bolj sproščen sestanek, morda že prvi ali drugi po vrsti, ki poteka ob poslovnem kosilu, pa lahko posežejo po: temnih elegantnih kavbojkah v kombinaciji s suknjičem in srajco, črnih hlačah na rob in beli ali črni elegantnejših različici polo majice ali pa sivih hlačah na rob, svetlo modri srajci in temno modrem lanenem suknjiču.«

Podbevšek Zhembrovskyyjeva še svetuje: (s)poznajte svoje občinstvo in se oblecite svojemu stilu in okoliščinam primerno.

Kakšne modne kombinacije mlada oblikovalka svetuje za pitche, pa preverite tukaj >>

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy se podpisuje pod blagovno znamko The Lie by JPZ, ki je nastala leta 2010. Blagovna znamka združuje različne modne kose, od oblek, nakita, torbic, rokavic pa do pokrival. Ambiciozna oblikovalka namerava svoj program širiti tudi na izdelke za dom, s čimer se želi predstaviti širši slovenski in tuji javnosti.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje