Soočite se s strahovi

Se morda bojite ustanoviti lastno podjetje? Če je tako se najprej vprašajte kaj vas v zvezi s tem skrbi in poskusite svoje skrbi čim bolj natančno opredeliti. Veliko lažje se je namreč otresti skrbi, kot pa strahu.
Soočite se s strahovi

Sreča je na strani pogumnih.

Zdravilo za strah je objektivnost, ki odstrani s strahom povezane blokade, ki ovirajo kreativnost. Če se vam neka naloga zdi grozljiva jo razčlenite na več obvladljivih delov in rešitev poiščite za vsak del posebej.

Strah ima navadno velike oči, zato izgledajo stvari od daleč bolj strašne kot so v resnici. Nasprotje strahu pa je upanje zaradi katerega verjamete, da vam bo uspelo premagati ovire na poti do cilja. Če ste npr. močno zadolženi, ne obupajte in glejte na dolg raje kot rešljiv problem iz katerega se boste počasi in z vztrajnim delom izkopali.

Reševanje problemov je sestavni del podjetništva in če na njih gledate z optimizmom jih boste veliko verjetneje razrešili. Ne dovolite torej, da vas prevzamejo strahovi in se naučite gledati na težave z bolj pozitivnega stališča.

Vir: BusinessKnowHow

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje