Soustanovitelj Googla gre v vesolje

Sergej Brin, soustanovitelj Googla, si je že rezerviral polet v vesolje. Člani Orbital Mission Circle, ki bodo poleteli v vesolje, bodo s prispevkom finančno pomagali družbi pri prvi zasebni misiji v vesolje.
Soustanovitelj Googla gre v vesolje

Space Adventures ponuja zasebne misije v vesolje, prve se bo udeležil tudi Sergej Brin, soustanovitelj Googla.

Brin je za rezervacijo že plačal 5 milijonov dolarjev in si tako zagotovil enega izmed sedežev na plovilu. Polna cena potovanja bo presegla 35 milijonov dolarjev.

Space Adventures je v preteklosti že kupoval sedeže v ruski vesoljski agenciji, sedaj pa nameravajo zgraditi svojo Soyuz raketo za zasebne misije v vesolje, ki bi se naj začele v drugi polovici leta 2011. Družba zaenkrat namerava opraviti eno misijo na vesoljsko postajo na leto, z dvema potnikoma na krovu.

Direktor Space Adventures, Eric Anderson, pravi da privatna raziskovanja vesolja ne bi smela biti namenjena le bogatim. Njegova družba med drugim ponuja brez-gravitacijske polete, ki stanejo manj kot 4000 dolarjev, kar za ameriške razmere ni veliko. Prizadeva si tudi za to, da bi bilo polet v vesolje možno zadeti na loteriji ali pa na kakšnem tekmovanju.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje