Spielbergova družabna mreža

Avtor — 06.03.2008
Daleč najbolj prepoznaven filmski producent ne more iz svoje kože. Z ekipo bo v prihodnjih mesecih splavil projekt, ki bo povezoval ljudi s paranormalnimi izkušnjami.
Spielbergova družabna mreža

Resničnost ali le manipulacija in človeški strah pred neznanim?

Portal bo združeval posameznike, ki so bili priča nadnaravnim pojavom. Viri so z informacijami skopi, mogoče pa je pričakovati tudi video vsebine tako amaterskih kot profesionalnih raziskovalcev nadnaravnih pojavov.

Duhovi, neznani leteči predmeti in nezemljani vseh oblik so bili vedno inspiracija Stevenovih filmov. Close Encounters of the Third Kind (1977), Poltergeist (1982), E.T.: The Extra-Terrestrial (1982), Casper (1995), Men in Black (1997), The Haunting (1999) in War of the Worlds (2005) so samo nekateri filmi, ki so obnoreli oboževalce znanstvene fantastike. Krožijo govorice, da se je tudi Spielberg že srečal z duhovi. Kot otrok naj bi večkrat videval duha pokojnega sorodnika, nekoč pa se je celo tako prestrašil, da je zapustil hotel, kjer je bil nastanjen.

Projekt je bil sprva povezan z Yahoo!-jem, a so ga že v začetni fazi opustili. Sedaj, s Spielbergom za krmilom, ima projekt boljšo strokovno osnovo, večjo publiciteto in pridih Hollywooda.

Vir: TechCrunch