Spletna prodaja glasbe v Angliji narašča

Do konca leta naj bi na Otoku za plačilo pravic za prenašanje glasbe prek interneta porabili 163 milijonov angleških funtov.
Spletna prodaja glasbe v Angliji narašča

Prodaja zgoščenk upada.

To je kar 45 odstotna rast glede na lansko leto. Rast naj bi se nadaljevala do leta 2012, ko naj bi potrošniki za plačilo pravic za prenašanje glasbe v digitalni obliki porabili 600 milijonov funtov.

Po drugi strani pa prodaja glasbe na zgoščenkah in dvdjih upada, letos je manjša za slabe 3 odstotke. Kljub nagli rasti trga za prodajo glasbe prek interneta pa se večino glasbe na Otoku še vedno proda v klasični obliki: prek zgoščenk. S prodajo le teh se bo letos ustvarilo za 4 milijarde funtov prometa.

Vir: BBC News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje