The Funded ocenjuje upravitelje tveganega kapitala

Gre za spletno stran, ki je namenjena ocenjevanju subjektov tveganega kapitala.
The Funded ocenjuje upravitelje tveganega kapitala

The Funded razburja.

Do nedavnega so podjetniki na omenjeni strani lahko ocenjevali samo podjetja, ki se ukvarjajo s tveganimi naložbami. Že zaradi tovrstnega delovanja je prišlo do groženj s tožbami. Po novem pa lahko podjetniki s številčnimi ocenami od 1 do 5 ocenjujejo tudi posamezne partnerje v firmah rizičnega kapitala. Partnerji, ki bodo v posameznih firmah podpovprečni, se bodo tako sedaj znašli pod hudimi pritiski.

Sequoia Capital je v javnosti ena najbolj spoštovanih firm, ki upravljajo s tveganim kapitalom. Njena skupna ocena na strani znaša 3.9, partnerji v družbi pa so ocenjeni zelo različno. Veliko skrbi ima tako lahko Sameer Gandhi, njegova ocena namreč znaša le 1,8.

Stran The Funded trenutno ponuja na ogled profile 17.000 podjetnikov. Njen ustanovitelj, Adeo Ressi, je mnenja, da je stran glede podatkov o partnerjih 90 odstotno zanesljiva. Do napak lahko prihaja zaradi prestopov med podjetji.

Vir: Venture Beat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje