The Funded ocenjuje upravitelje tveganega kapitala

Gre za spletno stran, ki je namenjena ocenjevanju subjektov tveganega kapitala.
The Funded ocenjuje upravitelje tveganega kapitala

The Funded razburja.

Do nedavnega so podjetniki na omenjeni strani lahko ocenjevali samo podjetja, ki se ukvarjajo s tveganimi naložbami. Že zaradi tovrstnega delovanja je prišlo do groženj s tožbami. Po novem pa lahko podjetniki s številčnimi ocenami od 1 do 5 ocenjujejo tudi posamezne partnerje v firmah rizičnega kapitala. Partnerji, ki bodo v posameznih firmah podpovprečni, se bodo tako sedaj znašli pod hudimi pritiski.

Sequoia Capital je v javnosti ena najbolj spoštovanih firm, ki upravljajo s tveganim kapitalom. Njena skupna ocena na strani znaša 3.9, partnerji v družbi pa so ocenjeni zelo različno. Veliko skrbi ima tako lahko Sameer Gandhi, njegova ocena namreč znaša le 1,8.

Stran The Funded trenutno ponuja na ogled profile 17.000 podjetnikov. Njen ustanovitelj, Adeo Ressi, je mnenja, da je stran glede podatkov o partnerjih 90 odstotno zanesljiva. Do napak lahko prihaja zaradi prestopov med podjetji.

Vir: Venture Beat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje