Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Na spletu lahko najdemo mnogo spletnih strani, ki pomagajo poiskati partnerja za skoraj vsakogar. Na voljo so celo strani, ki omogočajo iskanje partnerjev že zasedenim ljudem in so ne tako zelo presenetljivo zelo obiskane.
Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Tudi za nezveste obstaja mesto na spletu.

Ena izmed največjih tovrstnih spletnih strani je AshleyMadison.com, ki je leta 2002 nastala pod okriljem podjetja iz Toronta in mu je do sedaj prinesla že okoli dvajset milijonov dolarjev. Moto strani se glasi “življenje je kratko, zato si privoščite afero”, njihovi radijski oglasi pa celo priporočajo varanje in spodbujajo ljudi k obisku strani.

Ustanovitelji strani glede storitve, ki jo ponujajo, nimajo nobenih moralnih dilem, saj na stvar gledajo s podjetniške perspektive. Povpraševanje po njihovi storitvi je veliko, zato menijo, da je to le ena od tržnih potreb, ki jih je potrebno zadovoljiti. Eden od vodilnih celo pravi, da monogamija ni v človeški naravi in da manjša mera nezvestobe pomaga dvigniti samozavest.

Ženske se navadno strani poslužujejo, ker jim partnerji ne namenijo dovolj pozornosti, na strani pa jo dobijo že v prvi uri uporabe. Uporabnikom je stran všeč tudi zato, ker so lahko odkriti glede svojega življenskega statusa, saj so na mnogih straneh za samske prešuštniki sprejeti negativno.

Za komunikacijo preko strani je potrebno kupiti kreditne točke, nato pa za vsak poslano sporočilo plačati 5 kreditnih točk. Za sto kreditnih točk je potrebno odšteti 55 dolarjev, ki pa se jih po mnenju uporabnikov porabi dokaj hitro.

 

Vir: NPR

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje