Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Na spletu lahko najdemo mnogo spletnih strani, ki pomagajo poiskati partnerja za skoraj vsakogar. Na voljo so celo strani, ki omogočajo iskanje partnerjev že zasedenim ljudem in so ne tako zelo presenetljivo zelo obiskane.
Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Tudi za nezveste obstaja mesto na spletu.

Ena izmed največjih tovrstnih spletnih strani je AshleyMadison.com, ki je leta 2002 nastala pod okriljem podjetja iz Toronta in mu je do sedaj prinesla že okoli dvajset milijonov dolarjev. Moto strani se glasi “življenje je kratko, zato si privoščite afero”, njihovi radijski oglasi pa celo priporočajo varanje in spodbujajo ljudi k obisku strani.

Ustanovitelji strani glede storitve, ki jo ponujajo, nimajo nobenih moralnih dilem, saj na stvar gledajo s podjetniške perspektive. Povpraševanje po njihovi storitvi je veliko, zato menijo, da je to le ena od tržnih potreb, ki jih je potrebno zadovoljiti. Eden od vodilnih celo pravi, da monogamija ni v človeški naravi in da manjša mera nezvestobe pomaga dvigniti samozavest.

Ženske se navadno strani poslužujejo, ker jim partnerji ne namenijo dovolj pozornosti, na strani pa jo dobijo že v prvi uri uporabe. Uporabnikom je stran všeč tudi zato, ker so lahko odkriti glede svojega življenskega statusa, saj so na mnogih straneh za samske prešuštniki sprejeti negativno.

Za komunikacijo preko strani je potrebno kupiti kreditne točke, nato pa za vsak poslano sporočilo plačati 5 kreditnih točk. Za sto kreditnih točk je potrebno odšteti 55 dolarjev, ki pa se jih po mnenju uporabnikov porabi dokaj hitro.

 

Vir: NPR

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje