Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Na spletu lahko najdemo mnogo spletnih strani, ki pomagajo poiskati partnerja za skoraj vsakogar. Na voljo so celo strani, ki omogočajo iskanje partnerjev že zasedenim ljudem in so ne tako zelo presenetljivo zelo obiskane.
Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Tudi za nezveste obstaja mesto na spletu.

Ena izmed največjih tovrstnih spletnih strani je AshleyMadison.com, ki je leta 2002 nastala pod okriljem podjetja iz Toronta in mu je do sedaj prinesla že okoli dvajset milijonov dolarjev. Moto strani se glasi “življenje je kratko, zato si privoščite afero”, njihovi radijski oglasi pa celo priporočajo varanje in spodbujajo ljudi k obisku strani.

Ustanovitelji strani glede storitve, ki jo ponujajo, nimajo nobenih moralnih dilem, saj na stvar gledajo s podjetniške perspektive. Povpraševanje po njihovi storitvi je veliko, zato menijo, da je to le ena od tržnih potreb, ki jih je potrebno zadovoljiti. Eden od vodilnih celo pravi, da monogamija ni v človeški naravi in da manjša mera nezvestobe pomaga dvigniti samozavest.

Ženske se navadno strani poslužujejo, ker jim partnerji ne namenijo dovolj pozornosti, na strani pa jo dobijo že v prvi uri uporabe. Uporabnikom je stran všeč tudi zato, ker so lahko odkriti glede svojega življenskega statusa, saj so na mnogih straneh za samske prešuštniki sprejeti negativno.

Za komunikacijo preko strani je potrebno kupiti kreditne točke, nato pa za vsak poslano sporočilo plačati 5 kreditnih točk. Za sto kreditnih točk je potrebno odšteti 55 dolarjev, ki pa se jih po mnenju uporabnikov porabi dokaj hitro.

 

Vir: NPR

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje