Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Na spletu lahko najdemo mnogo spletnih strani, ki pomagajo poiskati partnerja za skoraj vsakogar. Na voljo so celo strani, ki omogočajo iskanje partnerjev že zasedenim ljudem in so ne tako zelo presenetljivo zelo obiskane.
Spletna stran za nezveste prinaša milijone

Tudi za nezveste obstaja mesto na spletu.

Ena izmed največjih tovrstnih spletnih strani je AshleyMadison.com, ki je leta 2002 nastala pod okriljem podjetja iz Toronta in mu je do sedaj prinesla že okoli dvajset milijonov dolarjev. Moto strani se glasi “življenje je kratko, zato si privoščite afero”, njihovi radijski oglasi pa celo priporočajo varanje in spodbujajo ljudi k obisku strani.

Ustanovitelji strani glede storitve, ki jo ponujajo, nimajo nobenih moralnih dilem, saj na stvar gledajo s podjetniške perspektive. Povpraševanje po njihovi storitvi je veliko, zato menijo, da je to le ena od tržnih potreb, ki jih je potrebno zadovoljiti. Eden od vodilnih celo pravi, da monogamija ni v človeški naravi in da manjša mera nezvestobe pomaga dvigniti samozavest.

Ženske se navadno strani poslužujejo, ker jim partnerji ne namenijo dovolj pozornosti, na strani pa jo dobijo že v prvi uri uporabe. Uporabnikom je stran všeč tudi zato, ker so lahko odkriti glede svojega življenskega statusa, saj so na mnogih straneh za samske prešuštniki sprejeti negativno.

Za komunikacijo preko strani je potrebno kupiti kreditne točke, nato pa za vsak poslano sporočilo plačati 5 kreditnih točk. Za sto kreditnih točk je potrebno odšteti 55 dolarjev, ki pa se jih po mnenju uporabnikov porabi dokaj hitro.

 

Vir: NPR

 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

MP dogodek: Kako sva razvila Kingsbox – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: Kako sva razvila Kingsbox – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitrorastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje