Spletni oglasi na odprt način?

Oglasni strežniki so izredno pomembni, tako za velike spletne strani kot tudi za same oglaševalce. Openads je brezplačni in povsem odprto-koden oglasni strežnik, ki je že presegel dvajset tisoč uporabnikov po celem svetu.
Spletni oglasi na odprt način?

Odprta koda se vztrajno širi na nova področja.

Najbolj znano podjetje ki se ukvarja z omenjenimi strežniki je nedvomno DoubleClick, katerega je pred kratkim Google speljal Microsoftu za 3,1 milijarde ameriških dolarjev. Področje spletnega oglaševanja je vse pomembnejše, z uporabo oglasnih strežnikov pa lahko spletna stran optimizira prikaz oglasov. Primer je prikaz oglasov glede na lokacijo uporabnika, tako da se pokaže oglas v uporavnikovem jeziku. S pomočjo oglasnih strežnikov lahko tudi hitro primerjamo učinkovitost različnih oglasov in oglasnih kampanij. Openads je torej odprto-kodna rešitev, ki podpira veliko različnih formatov, torej vse od navadnih, statičnih slik, do Flash-a in teksta. Uporabljamo lahko oglase iz različnih virov, tudi iz Googlovega popularnega programa AdSense. Na voljo je tudi demo samega uporabniškega vmesnika.

Več: Openads

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje