Spletni oglasi na odprt način?

Oglasni strežniki so izredno pomembni, tako za velike spletne strani kot tudi za same oglaševalce. Openads je brezplačni in povsem odprto-koden oglasni strežnik, ki je že presegel dvajset tisoč uporabnikov po celem svetu.
Spletni oglasi na odprt način?

Odprta koda se vztrajno širi na nova področja.

Najbolj znano podjetje ki se ukvarja z omenjenimi strežniki je nedvomno DoubleClick, katerega je pred kratkim Google speljal Microsoftu za 3,1 milijarde ameriških dolarjev. Področje spletnega oglaševanja je vse pomembnejše, z uporabo oglasnih strežnikov pa lahko spletna stran optimizira prikaz oglasov. Primer je prikaz oglasov glede na lokacijo uporabnika, tako da se pokaže oglas v uporavnikovem jeziku. S pomočjo oglasnih strežnikov lahko tudi hitro primerjamo učinkovitost različnih oglasov in oglasnih kampanij. Openads je torej odprto-kodna rešitev, ki podpira veliko različnih formatov, torej vse od navadnih, statičnih slik, do Flash-a in teksta. Uporabljamo lahko oglase iz različnih virov, tudi iz Googlovega popularnega programa AdSense. Na voljo je tudi demo samega uporabniškega vmesnika.

Več: Openads

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje