Spletni trgovec leta je Mimovrste.com!

Avtor — 21.11.2014
Zgodba spletne trgovine Mimovrste.com, katere začetki segajo v leto 2002, so več kot uspešni. Leta 2012 so se vključili v skupino največjega spletnega trgovca v srednji Evropi, Netretail Holding, istega leta tudi osvojili naziv Spletni trgovec leta. Uspeh so ponovili tudi letos.
Spletni trgovec leta je Mimovrste.com!

Spletni trgovec leta je Mimovrste.com (Vir slike: Mimovrste.com).

Letošnji dogodek Spletni trgovec leta je postregel z rekordno udeležbo slovenskih spletnih trgovin. Ob koncu je nastopil trenutek razglasitve spletnih trgovcev po izbranih kategorijah in razglasitev dveh, lahko bi rekli, prestižnih kategorij, Glas ljudstva in Spletni trgovec leta. Kot so organizatorji povedali, bodo podoben projekt, kot je ta, naslednje leto zagnali tudi na Hrvaškem.

Spletni trgovec leta v kategoriji Avto moto: Silux.si

»V imenu celotne ekipe bi se rada zahvalila za to nagrado. Ta nagrada nam predvsem pomeni, da smo na pravi in dobri poti, hkrati nam daje motivacijo za delo in trud še naprej. Hvala,« je povedala članica zmagovalne ekipe. Ekipa je naziv prejela že drugo leto zapored, kot so sporočili organizatorji, pa je imel ta spletni trgovec precejšnjo prednost pred ostalimi trgovci iste kategorije.

Spletni trgovec leta v kategoriji Dom in vrt: Conrad.si

»Veseli smo ,da smo zopet zmagovalci v kategoriji dom in vrt. Naredili smo zelo veliko sprememb, tudi na sami spletni strani. Moram povedati, da je bil s temi anketami, ki smo jih trgovci poslali na svoje baze, to še dodaten dokaz, koliko so zveste naše stranke. Zelo hvaležna sem, mogoče ste tudi vi med njimi,« iz odra pa se je ob njihovi najavi slišalo, da so do tega priznanja prišli tudi na račun upoštevanja priporočil predhodnih dogodkov.

Spletni trgovec leta v kategoriji Erotika: Skrivnosti.com

Letošnja prireditev Spletni trgovec leta je prinesla tudi novo kategorijo, ki je precej »žgečkljiva«. Njen zmagovalec je spletna trgovina Skrivnosti. »Naša kategorija ni bilo zelo številčna. Vseeno pa nam to veliko pomeni, predvsem pa bomo, kot je bilo že prej omenjeno, poskušali te analize čim bolje iztržiti. Nam je bila predvsem sama anketa razlog za udeležbo, to pa je češnjica. Vabljeni v trgovino,« je navzočim sporočil njen član, pri tem pa požel veliko smeha.

Spletni trgovec leta v kategoriji Hrana in pijača: Malinca.si

Po besedah organizatorja je zmagovalni trgovec trgovina z inovativnim konceptom, ki je očarala mnoge kupce, v prihodnje pa lahko od njih pričakujemo še kar nekaj nadgradenj. »Resnično je izstopala z anketami in s tem je pridobila tudi najboljši rezultat v trgovini s hrano in pijačo. To je Malinca,« se je glasila najava.

»V imenu ekipe štirih Malinc se globoko zahvaljujem. Nagrada nam veliko pomeni, ker to pomeni, da delamo v pravi smeri. Potrudile se bomo, da bo naslednje leto še boljše kot letos,« je povedala Malinca Nastja.

Spletni trgovec leta v kategoriji Igre in igrače: Funky.si

»Lani pohvala za izjemno rast, letos nagrada, to je potrdilo, da kar delava, delava prav. Hvala in tako naprej,« je povedal član ekipe spletne trgovine Funky. Ta je po besedah organizatorja že lani pokazala velik napredek v primerjavi z letom poprej. Letošnja zmaga pa je dokaz, da so resnično zavzeli vodstvo v kategoriji.

Spletni trgovec leta v kategoriji IT: Beseničar.si

Zelo znani offline trgovec, ki slovi po svoji kakovosti v svoji kategoriji, so letošnjega prejemnika naziva spletni trgovec leta v kategoriji IT označili organizatorji. »Ta nagrada je tudi dokaz, da niso razočarali niti spletnih kupcev,« je dejal Marin iz Ceneje.si.

Spletni trgovec v kategoriji Lepota in zdravje: Ecco-verde.si

»Rad bi se zahvalil v imenu ekipe za to nagrado, upam pa, da se naslednje leto v Sloveniji zberemo s še večjim številom trgovin,« je ob prejetju naziva povedal eden od članov ekipe, za katero so organizatorji dejali, da je s svojim trdim delom uspela pokriti veliko standardov kot tudi pričakovanja kupcev.

Spletni trgovec leta v kategoriji Oblačila in obutev: Brodi.si

»Ceneje.si se zahvaljujem v imenu celotne ekipe, da ste nas poiskali. Zelo smo veseli, da smo se odločili za tekmovanje. Ta odločitev pa je prišla ravno v času, ko smo ugasnili našo staro spletno stran in aktivirali novo. Zares smo veseli in navdušeni, da se je toliko ljudi odzvalo. Gremo korajžno naprej. Za vas pa lahko še rečem, da bodite samosvoji in bodite brodi. In obiščite našo spletno stran,« je rekla ena od članic ekipe.  Brodi je po besedah organizatorja inovativna trgovina, ki se je pokazala v vsej svoji drugačnosti. Je pa hkrati tudi eno »najprijetnejših letošnjih presenečenj«, saj so naziv osvojili kot popolnoma nova trgovina.

Spletni trgovec leta v kategoriji Pisarna in šola: Printink.si

Lanski zmagovalec je ponovno prejel potrditev, da imajo dobro storitev in ponudbo. »Hvala vsem. Predvsem pa sem vesel, da nam zaupajo kupci, da smo uspeli opravičiti in izboljšati paleto naših storitev,« je bila navdušena ekipa Printinka.

Spletni trgovec leta v kategoriji Šport: Extremevital.si

»Pohvale grejo celotni ekipi, zahvala tudi Ceneje.si za ta dogodek, ker smo tukaj že tretjič. Na podlagi vaših raziskav in priporočil smo izboljševali stvari predvsem tam, kjer smo videli, da smo slabi. Očitno nam je dobro uspelo, ker smo letos zmagali. Leta2015 pa bo še boljše,« je povedal eden od članov. Ta trgovec se je vztrajno izboljševal in napredoval.

Spletni trgovec leta v kategoriji Telefonija: Gizzmo.si

Prejemnik naziva v tej kategoriji je bilo novo »prijetno presenečenje«. Organizatorja je Gizzmo prepričal z enostavnim vmesnikom. »Hvala vsem. To je lepa potrditev, še posebej, ker smo prvi rojstni dan praznovali pred kratkim,« je bil navdušen eden od članov in vse povabil na odprtje fizične trgovine v naslednjem tednu.

Spletni trgovec leta v kategoriji Spletni nakupovalni center: Mimovrste.com

V to kategorijo se je uvrstilo kar nekaj trgovcev, zmagal pa je Mimovrste. »Hvala, Ceneje.si. Ta nagrada nam ogromno pomeni, ker je potrditev, da smo se uspeli v tako kratkem času razviti iz IT trgovca v veliko nakupovalno središče,« je povedala Lea Benedejčič, direktorica Mimovrste.

Spletni trgovec leta v kategoriji Glas ljudstva: Ličila.si

Že drugo leto zapored je naziv prejela trgovina Ličila.si. »Z Majo sva sklenila, da če letos prejmemo to nagrado, mora ponjo priti Mateja, saj je ona najbolj zaslužna za njo. Ona je tista, ki skrbi za stranke. Nekaj časa nazaj sem prebral marketinški članek, ki je govoril o tem, naj gremo malo pogledat elektronska sporočila strank. Ker ko postajaš večji, se oddaljuješ od svojih strank in jih ne razumeš več tako dobro. Prijavil sem se v Matejin elektronski predal in ravno v tistem trenutku prejme sporočilo, ki se je glasilo: Ne vem, kako naj se vam zahvalim, ker ste tako dobri. Pri vas bi kar nakupovala in nakupovala. Ne vem, ali to bere Mateja ali kdo drug, ampak Mateja je definitivno nadrealno dobra oseba. Večkrat sem jo že poklicala, ker sem bila v dilemi. Res je prijazna in dobrodušna do vsakega. Vedno me spravite v dobro voljo, ti, Mateja moraš to posebno dobro vedeti, se je glasilo sporočilo. In tu se skriva razlog, zakaj dobivamo take nagrade. Zaradi naše Mateje. Hvala Mateja!« je s ponosom povedal Gregor iz ekipe Ličila.si.

Spletni trgovec leta: Mimovrste.com

Zmagovalca je odločila malce boljša uporabniška izkušnja in dobro mnenje kupcev. »Ta nagrada je za celotno ekipo Mimovrste, ki je garala osem mesecev za to, da smo tam, kjer smo,« je bila jedrnata Benedejčičeva.

Oznake: , , , , , , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

MP delavnica: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje