Spletni učiteljski poklici

Spletni učiteljski poklici vam lahko pomagajo zaslužiti nekaj dodatnega denarja in povezati se s študenti iz različnih regij. Preberite ta članek in izvedite več o teh univerzitetnih spletnih učiteljskih službah.
Spletni učiteljski poklici

Si želite spletnega poučevanja? (slika: buzzle)

Z internetno revolucijo so se pojavile tudi številne spletne učiteljske službe, ki dajejo izobraženim in izkušenim učiteljem sijajne priložnosti, da bi učili več študentov hkrati in zaslužili nekaj dodatnega denarja. Spletni učiteljski poklici, ki jih lahko opravljate delni delovni čas, vam omogočajo, da nekaj časa uspešno delate, ne da vam bi bilo potrebno zapustiti vašo trenutno službo. Spletne službe lahko vključujejo poučevanje predmetov kot so matematika, tuji jeziki, znanost, informacijske tehnologije, glasba in podobno.  

Prednosti spletnih učiteljskih poklicev

Najpomembnejša priložnost, ki se vam ponuja, je zagotovo dodaten zaslužek. Spletne učiteljske službe vam prav tako ponujajo fleksibilen delovni čas in udobje delovnega mesta, saj lahko poučujete kar iz komfortnega domačega naslonjača. Mnogo ponudnikov služb rekrutira spletne tutorje za stalen ali določen delovni čas, zatorej se lahko preprosto potegujete za mesta, ki ustrezajo vašim potrebam in se skladajo z vašimi drugimi obveznostmi. Te službe so lahko idealne za tiste ljudi, ki si ne želijo premestitve na drugo univerzo ali šolo v drugem mestu ali regiji. Delo spletnega tutorja vam omogoča tudi učenje mednarodnih študentov. S tem boste pridobili izkušnje in dodatno znanje, ki je dandanes še kako potrebno. Mnogo delodajalcev vam bo pripravljeno plačati še več, če bodo storitve, ki jih ponujate, zares kakovostne. Logično, če boste poučevali več ur, boste tudi plačani bolje.  

Zahteve za spletne učiteljske poklice

Da bi zagrabili najboljše spletne službe, se morate dobro zavedati zahtev, ki se ob tem pojavljajo. Večina delodajalcev se nagiba k zaposlovanju učiteljev, ki imajo opravljeno diplomo in magisterij iz predmeta, ki ga želijo poučevati. Prav pridejo tudi pretekle izkušnje s poučevanjem. Poleg tega je običajno za opravljanje spletnega poučevanja potrebno imeti dnevno čas vsaj tri do štiri ure. Nuja sta seveda osebni ali prenosni računalnik ter povezava z internetom. Tudi nekaj dodatnega računalniškega znanja in znanja opravljanja z internetom zagotovo ne bosta škodila.

Kot je bilo že omenjeno, se lahko spletne učiteljske službe resnično splačajo, če seveda najdete pravega delodajalca. A vendarle, bodite pozorni predvsem na to, da najdete legitimne spletne službe, saj se dandanes pojavlja občutno preveč prevarantskih agencij, ki delujejo na tržišču ponujanja služb. Zatorej najprej preverite ugled podjetja. V večini primerov boste plačani na uro. Če upoštevamo besede številnih ekspertov na področju tržišča ponujanja služb, se urne predpostavke za spletne učitelje gibljejo med 12 in 50 evri. Letno lahko posledično zaslužite nekje med 35 in 45.000 evri.

Spletno poučevanje je lahko izjemno težko, saj morate poučevati vaše študente, ne da bi bili pred njimi fizično prisotni. Trdo delo, konsistentnost, znanje in predanost so bistvene lastnosti, ki so potrebne, da bi postali uspešen spletni tutor.

 

Vir: Buzzle

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje