Spletni učiteljski poklici

Spletni učiteljski poklici vam lahko pomagajo zaslužiti nekaj dodatnega denarja in povezati se s študenti iz različnih regij. Preberite ta članek in izvedite več o teh univerzitetnih spletnih učiteljskih službah.
Spletni učiteljski poklici

Si želite spletnega poučevanja? (slika: buzzle)

Z internetno revolucijo so se pojavile tudi številne spletne učiteljske službe, ki dajejo izobraženim in izkušenim učiteljem sijajne priložnosti, da bi učili več študentov hkrati in zaslužili nekaj dodatnega denarja. Spletni učiteljski poklici, ki jih lahko opravljate delni delovni čas, vam omogočajo, da nekaj časa uspešno delate, ne da vam bi bilo potrebno zapustiti vašo trenutno službo. Spletne službe lahko vključujejo poučevanje predmetov kot so matematika, tuji jeziki, znanost, informacijske tehnologije, glasba in podobno.  

Prednosti spletnih učiteljskih poklicev

Najpomembnejša priložnost, ki se vam ponuja, je zagotovo dodaten zaslužek. Spletne učiteljske službe vam prav tako ponujajo fleksibilen delovni čas in udobje delovnega mesta, saj lahko poučujete kar iz komfortnega domačega naslonjača. Mnogo ponudnikov služb rekrutira spletne tutorje za stalen ali določen delovni čas, zatorej se lahko preprosto potegujete za mesta, ki ustrezajo vašim potrebam in se skladajo z vašimi drugimi obveznostmi. Te službe so lahko idealne za tiste ljudi, ki si ne želijo premestitve na drugo univerzo ali šolo v drugem mestu ali regiji. Delo spletnega tutorja vam omogoča tudi učenje mednarodnih študentov. S tem boste pridobili izkušnje in dodatno znanje, ki je dandanes še kako potrebno. Mnogo delodajalcev vam bo pripravljeno plačati še več, če bodo storitve, ki jih ponujate, zares kakovostne. Logično, če boste poučevali več ur, boste tudi plačani bolje.  

Zahteve za spletne učiteljske poklice

Da bi zagrabili najboljše spletne službe, se morate dobro zavedati zahtev, ki se ob tem pojavljajo. Večina delodajalcev se nagiba k zaposlovanju učiteljev, ki imajo opravljeno diplomo in magisterij iz predmeta, ki ga želijo poučevati. Prav pridejo tudi pretekle izkušnje s poučevanjem. Poleg tega je običajno za opravljanje spletnega poučevanja potrebno imeti dnevno čas vsaj tri do štiri ure. Nuja sta seveda osebni ali prenosni računalnik ter povezava z internetom. Tudi nekaj dodatnega računalniškega znanja in znanja opravljanja z internetom zagotovo ne bosta škodila.

Kot je bilo že omenjeno, se lahko spletne učiteljske službe resnično splačajo, če seveda najdete pravega delodajalca. A vendarle, bodite pozorni predvsem na to, da najdete legitimne spletne službe, saj se dandanes pojavlja občutno preveč prevarantskih agencij, ki delujejo na tržišču ponujanja služb. Zatorej najprej preverite ugled podjetja. V večini primerov boste plačani na uro. Če upoštevamo besede številnih ekspertov na področju tržišča ponujanja služb, se urne predpostavke za spletne učitelje gibljejo med 12 in 50 evri. Letno lahko posledično zaslužite nekje med 35 in 45.000 evri.

Spletno poučevanje je lahko izjemno težko, saj morate poučevati vaše študente, ne da bi bili pred njimi fizično prisotni. Trdo delo, konsistentnost, znanje in predanost so bistvene lastnosti, ki so potrebne, da bi postali uspešen spletni tutor.

 

Vir: Buzzle

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje