Sporočite ljudem, da je vaše podjetje energetsko učinkovito

Ste v podjetju uvedli rešitev, ki prispeva k energetski učinkovitosti? V tem primeru lahko izkoristite odlično priložnost, da za vaše uspehe izvejo tudi drugi. Dosežke lahko predstavite v Zborniku Modrih praks v okviru Projekta 310: razmisli, naredi, učinkovito.
Sporočite ljudem, da je vaše podjetje energetsko učinkovito

Sporočite ljudem, da je vaše podjetje energetsko učinkovito (Vir slike: Freeimages.com)

Energetska učinkovitost je najkrajši in najcenejši način za zmanjšanje emisij in znižanje povpraševanja po energentu. Skorajda vsako podjetje ima velik potencial, da na tem področju napravi marsikaj, in da se takšno početje izplača, že dokazujejo številna podjetja, ki v svetovnem poslovnem svetu zmagujejo prav zaradi prilagajanja novi energetsko učinkoviti realnosti.

Nekatere rešitve so na voljo že danes, nekatere so šele v razvoju, druge obstajajo šele kot ideja. V podjetju Tiko Pro so vse od leta 2013 pobudnik dogodkov in delavnic na temo energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije.

Podjetje Tiko Pro bo svojo zgodbo predstavilo na dogodku: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

V ta namen organizirajo tudi Projekt 310: razmisli, naredi, učinkovito, v okviru katerega želijo omogočiti podjetjem, ki vpeljujejo energetsko učinkovite rešitve v svoje poslovanje, da se prijavijo in predstavijo širši množici ljudi. 

Prijave zbirajo še do 30. junija. Po prejetju prijav bo v septembru sledila izdaja Zbornika modrih praks energetske učinkovitosti, ki prispeva k razširjanju in razvoju dobrih praks energetske učinkovitosti.

Niste prepričani, da bi se prijavili? Preberite nekaj razlogov in se lažje odločite:

  1. Prijava vam ne predstavlja nobenih stroškov, zagotavlja pa vam brezplačno promocijo vašega podjetja.
  2. Nagrada! Izmed objavljenih praks bodo v sodelovanju s partnerji Projekta 310 (50 odstotkov glasov) in javnosti (glasovanje preko družbenih omrežij, 50 odstotkov glasov) izbrali podjetje, ki bo prejelo priznanje za Modro prakso in nagrado podjetja TIKO PRO v vrednosti storitev 1.000 EUR (za storitve podjetja).
  3. Možnost brezplačne predstavitve vaše Modre prakse na eni izmed delavnic podjetja Tiko Pro v letu 2015.
  4. Zbornik predstavlja trajno vrednost: vsako sodelujoče podjetje prejme po en izvod v trajno last, zbornike pa lahko razdelite tudi vašim poslovnim partnerjem. 
  5. Vaša Modra praksa bo brezplačno objavljena tudi na portalu energetske učinkovitosti www.Projekt310.si.
  6. Vaša praksa bo izpostavljena v e-novicah Tiko Pro, ki jih prejema kar 20.000 naslovnikov.
  7. Prijava modre prakse je enostavna: opravite jo v vsega 15 minutah.
  8. Poleg objave vaše Modre prakse v zborniku vam pripada tudi objava logotipa.

Vir: Projekt 310

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje