Sporočite ljudem, da je vaše podjetje energetsko učinkovito

Ste v podjetju uvedli rešitev, ki prispeva k energetski učinkovitosti? V tem primeru lahko izkoristite odlično priložnost, da za vaše uspehe izvejo tudi drugi. Dosežke lahko predstavite v Zborniku Modrih praks v okviru Projekta 310: razmisli, naredi, učinkovito.
Sporočite ljudem, da je vaše podjetje energetsko učinkovito

Sporočite ljudem, da je vaše podjetje energetsko učinkovito (Vir slike: Freeimages.com)

Energetska učinkovitost je najkrajši in najcenejši način za zmanjšanje emisij in znižanje povpraševanja po energentu. Skorajda vsako podjetje ima velik potencial, da na tem področju napravi marsikaj, in da se takšno početje izplača, že dokazujejo številna podjetja, ki v svetovnem poslovnem svetu zmagujejo prav zaradi prilagajanja novi energetsko učinkoviti realnosti.

Nekatere rešitve so na voljo že danes, nekatere so šele v razvoju, druge obstajajo šele kot ideja. V podjetju Tiko Pro so vse od leta 2013 pobudnik dogodkov in delavnic na temo energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije.

Podjetje Tiko Pro bo svojo zgodbo predstavilo na dogodku: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

V ta namen organizirajo tudi Projekt 310: razmisli, naredi, učinkovito, v okviru katerega želijo omogočiti podjetjem, ki vpeljujejo energetsko učinkovite rešitve v svoje poslovanje, da se prijavijo in predstavijo širši množici ljudi. 

Prijave zbirajo še do 30. junija. Po prejetju prijav bo v septembru sledila izdaja Zbornika modrih praks energetske učinkovitosti, ki prispeva k razširjanju in razvoju dobrih praks energetske učinkovitosti.

Niste prepričani, da bi se prijavili? Preberite nekaj razlogov in se lažje odločite:

  1. Prijava vam ne predstavlja nobenih stroškov, zagotavlja pa vam brezplačno promocijo vašega podjetja.
  2. Nagrada! Izmed objavljenih praks bodo v sodelovanju s partnerji Projekta 310 (50 odstotkov glasov) in javnosti (glasovanje preko družbenih omrežij, 50 odstotkov glasov) izbrali podjetje, ki bo prejelo priznanje za Modro prakso in nagrado podjetja TIKO PRO v vrednosti storitev 1.000 EUR (za storitve podjetja).
  3. Možnost brezplačne predstavitve vaše Modre prakse na eni izmed delavnic podjetja Tiko Pro v letu 2015.
  4. Zbornik predstavlja trajno vrednost: vsako sodelujoče podjetje prejme po en izvod v trajno last, zbornike pa lahko razdelite tudi vašim poslovnim partnerjem. 
  5. Vaša Modra praksa bo brezplačno objavljena tudi na portalu energetske učinkovitosti www.Projekt310.si.
  6. Vaša praksa bo izpostavljena v e-novicah Tiko Pro, ki jih prejema kar 20.000 naslovnikov.
  7. Prijava modre prakse je enostavna: opravite jo v vsega 15 minutah.
  8. Poleg objave vaše Modre prakse v zborniku vam pripada tudi objava logotipa.

Vir: Projekt 310

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje