Sportwip: »Dihajte, sanjajte in z nami začutite korporacijski wellness«!

Startup Sportwip povezuje ljudi po celem svetu in poskrbi za ohranjanje zdravega življenjskega stila s pomočjo mobilnih in spletnih aplikacij, kot so Runkeeper, Endomondo in Nike+. Aplikacija obenem predstavlja tudi navdih menedžerjem, da v športne dejavnosti vključijo svoje zaposlene.
Sportwip: »Dihajte, sanjajte in z nami začutite korporacijski wellness«!

Sportwip: »Dihajte, sanjajte in z nami začutite korporacijski wellness«! (Vir slike: arhiv Sportwip)

Aplikacija Sportwip je v svojem delovanju povsem unikatna, saj njena glavna ideja leži v povezovanju med indvividuumi, ki obožujejo športne dejavnosti in ponudniki športne opreme, ki iščejo nove potencialne stranke.

Aplikacija je poleg ponudnikov športne opreme tako v prvi vrsti zanimiva tudi za menedžerje podjetij, saj z vključitvijo v Sportwip svojim zaposlenim omogoča zabaven in družaben program, ki ga slednji lahko izvajajo na dnevni ravni. S tem je zaposlenim omogočena zmanjšana raven stresa in dnevnih distrakcij ter boljše ohranjaje ravni osredotočenosti. Izzivi, ki krepijo zdravo tekmovalnost, se po mnenju snovalcev same aplikacije lahko kažejo v bolj povezani in prijateljski korporacijski klimi.

Posebna tržna niša na področju športa

Ustvarjalci so tako našli posebno tržno nišo na področju športa, saj česa podobnega še nismo videli na trgu. Sportwip tako mnogim športnim navdušencem in obenem tudi tistim, ki v sebi nosijo potencial, da bodo to še postali, omogoča ohranjanje zdravega življenjskega stila. Hkrati pa s tem pridobijo tudi podjetja, ki igrajo vlogo ponudnikov športne opreme, z uporabo omenjene aplikacije pa se, kot že omenjeno, izboljša tudi vzdušje v podjetjih.

Spodbuda menedžerjem, da v športno udejstvovanje vključijo svoje zaposlene

Sportwip tako predstavlja velik navdih menedžerjem srednjih do večjih podjetij, da v športno delovanje, ki sčasoma postane neke vrste tekmovanje, vključijo svoje zaposlene. To lahko pelje do formiranja športnih ekip zaposlenih in s tem do edinstvene vrste ‘teambuildinga’.  »Dihajte, sanjajte in z nami začutite korporacijski wellness«, se glasi njihov slogan, ki nagovarja ustvarjanje tesne družbene kulture v podjetjih.

Družbena kultura podjetja kot poslovna strategija

Gre za to, da je družbena kultura podjetja na ta način zasnovana kot poslovna strategija, saj Sportwip predstavlja zdravstveno platformo, ki omogoča zaposlenim, da svoje športne življenjske aktivnosti spremenijo oz. nadgradijo iz osnovnih mobilnih aplikacij, ki merijo porabo kalorij in seštevanje kilometrov, do nagrad s strani blagovnih znamk in svojih zaposlenih.

Več na: Sportwip 

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje