Sportwip se bo predstavil na Pioneers Festival

Med 30. in 31. oktobrom bo na Dunaju potekal Pioneers Festival, dogodek, namenjen tehnološkim startupom, ki so mlajša od dveh let in še niso zaslužila prek 500 tisoč evrov. Priložnost predstaviti se pred investitorji bo imelo 30 startupov, med njimi tudi slovenski Sportwip!
Sportwip se bo predstavil na Pioneers Festival

Ekipa startupa Sportwip (Vir slike: Facebook)

Pioneers Festival je dogodek, namenjen tehnološkim startupom, ki niso starejša od dveh let in še niso zaslužila več kot 500 tisoč evrov. V okviru festivala bo potekalo tudi tekmovanje “Pioneers 90” Pitches“, kjer bo trideset startupov dobilo priložnost predstaviti se pred investitorji in svetovnimi mediji ter pridobiti ugled in denarna sredstva.

Tekmovanje “Pioneers 90” Pitches” bo potekalo 30. in 31. oktobra, na njem pa se bo predstavil tudi slovenski startup Sportwip. V 90 sekundah bodo morali predstavniki podjetja izvršiti popoln pitch in prepričati investitorje v edinstvenost in odličnost njihove poslovne ideje. 

O startupu Sportwip

Sportwip je največja skupnost, ki povezuje milijone ljudi po vsem svetu in jih nagrajuje za ohranjanje zdravega življenjskega stila. 

Avtorji so s projektom želeli ustvariti direktno povezavo med potrošniki, ki se radi ukvarjajo s športom, ter ponudniki športne opreme, ki iščejo nove kupce. Gre za edinstven projekt, saj kaj takega še ne obstaja nikjer na svetu. 

Sportwip želi ljudem omogočiti, da ohranjajo zdrav življenjski stil s pomočjo uporabe mobilnih in spletnih aplikacij, kot so na primer Runkeeper, Endomondo in Nike+, ter z uporabo primerne športne opreme. S promocijo pa želijo pomagati tudi podjetjem, ki veliko denarja zapravijo za to, da širijo besedo o svojem obstoju, kljub temu, da se je klasično oglaševanje v preteklosti že večkrat izkazalo za neuspešno. 

Vir: Pioneers

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje