Sportwip se bo predstavil na Pioneers Festival

Med 30. in 31. oktobrom bo na Dunaju potekal Pioneers Festival, dogodek, namenjen tehnološkim startupom, ki so mlajša od dveh let in še niso zaslužila prek 500 tisoč evrov. Priložnost predstaviti se pred investitorji bo imelo 30 startupov, med njimi tudi slovenski Sportwip!
Sportwip se bo predstavil na Pioneers Festival

Ekipa startupa Sportwip (Vir slike: Facebook)

Pioneers Festival je dogodek, namenjen tehnološkim startupom, ki niso starejša od dveh let in še niso zaslužila več kot 500 tisoč evrov. V okviru festivala bo potekalo tudi tekmovanje “Pioneers 90” Pitches“, kjer bo trideset startupov dobilo priložnost predstaviti se pred investitorji in svetovnimi mediji ter pridobiti ugled in denarna sredstva.

Tekmovanje “Pioneers 90” Pitches” bo potekalo 30. in 31. oktobra, na njem pa se bo predstavil tudi slovenski startup Sportwip. V 90 sekundah bodo morali predstavniki podjetja izvršiti popoln pitch in prepričati investitorje v edinstvenost in odličnost njihove poslovne ideje. 

O startupu Sportwip

Sportwip je največja skupnost, ki povezuje milijone ljudi po vsem svetu in jih nagrajuje za ohranjanje zdravega življenjskega stila. 

Avtorji so s projektom želeli ustvariti direktno povezavo med potrošniki, ki se radi ukvarjajo s športom, ter ponudniki športne opreme, ki iščejo nove kupce. Gre za edinstven projekt, saj kaj takega še ne obstaja nikjer na svetu. 

Sportwip želi ljudem omogočiti, da ohranjajo zdrav življenjski stil s pomočjo uporabe mobilnih in spletnih aplikacij, kot so na primer Runkeeper, Endomondo in Nike+, ter z uporabo primerne športne opreme. S promocijo pa želijo pomagati tudi podjetjem, ki veliko denarja zapravijo za to, da širijo besedo o svojem obstoju, kljub temu, da se je klasično oglaševanje v preteklosti že večkrat izkazalo za neuspešno. 

Vir: Pioneers

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje