Sportwip se bo predstavil na Pioneers Festival

Med 30. in 31. oktobrom bo na Dunaju potekal Pioneers Festival, dogodek, namenjen tehnološkim startupom, ki so mlajša od dveh let in še niso zaslužila prek 500 tisoč evrov. Priložnost predstaviti se pred investitorji bo imelo 30 startupov, med njimi tudi slovenski Sportwip!
Sportwip se bo predstavil na Pioneers Festival

Ekipa startupa Sportwip (Vir slike: Facebook)

Pioneers Festival je dogodek, namenjen tehnološkim startupom, ki niso starejša od dveh let in še niso zaslužila več kot 500 tisoč evrov. V okviru festivala bo potekalo tudi tekmovanje “Pioneers 90” Pitches“, kjer bo trideset startupov dobilo priložnost predstaviti se pred investitorji in svetovnimi mediji ter pridobiti ugled in denarna sredstva.

Tekmovanje “Pioneers 90” Pitches” bo potekalo 30. in 31. oktobra, na njem pa se bo predstavil tudi slovenski startup Sportwip. V 90 sekundah bodo morali predstavniki podjetja izvršiti popoln pitch in prepričati investitorje v edinstvenost in odličnost njihove poslovne ideje. 

O startupu Sportwip

Sportwip je največja skupnost, ki povezuje milijone ljudi po vsem svetu in jih nagrajuje za ohranjanje zdravega življenjskega stila. 

Avtorji so s projektom želeli ustvariti direktno povezavo med potrošniki, ki se radi ukvarjajo s športom, ter ponudniki športne opreme, ki iščejo nove kupce. Gre za edinstven projekt, saj kaj takega še ne obstaja nikjer na svetu. 

Sportwip želi ljudem omogočiti, da ohranjajo zdrav življenjski stil s pomočjo uporabe mobilnih in spletnih aplikacij, kot so na primer Runkeeper, Endomondo in Nike+, ter z uporabo primerne športne opreme. S promocijo pa želijo pomagati tudi podjetjem, ki veliko denarja zapravijo za to, da širijo besedo o svojem obstoju, kljub temu, da se je klasično oglaševanje v preteklosti že večkrat izkazalo za neuspešno. 

Vir: Pioneers

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje