Nov MP intervju: Sqwiz – s klikom do spletne strani!

Avtor — 11.02.2014
Več kot 40 odstotkov malih podjetij, ki imajo Facebook stran, nima svoje spletne strani. Sqwiz le z enim klikom pretvori Facebook stran v pravo spletno stran. Pogovarjali smo se z Luko Pečavarjem, produktnim vodjo.
Nov MP intervju: Sqwiz - s klikom do spletne strani!

Sqwiz – z enim klikom do spletne strani! (Vir slike: Sqwiz)

Luka, Sqwiz je spletna aplikacija, ki zgolj z enim klikom preoblikuje Facebook stran podjetja v moderno spletno stran, ki je obenem prilagojena tudi za mobilne naprave. Uporabnik si nadalje lahko sam oblikuje izgled strani in tudi vnaša tekst. Natančneje nam opiši, kaj lahko uporabnik od Sqwiza še pričakuje.

Tako je. Sqwiz omogoča, da svojo Facebook stran z enim klikom preoblikujemo v moderno spletno stran. Uporabnik lahko z enim klikom vsebino Facebook strani prenese na novo oblikovano spletno stran, kar pomeni, da je nova spletna stran takoj zapolnjena z relevantnimi podatki, kot so kontakti, novice, fotogalerija…

Svojo novo spletno stran lahko uporabnik v nadaljevanju enostavno oblikuje s sistemom Potegni&Spusti. Izbira lahko med več modernimi dizajni ozadja, tipografijo črk, postavitvijo posameznih elementov spletne strani…

Nikakor ne smem pozabiti tudi na dve aplikaciji znotraj Sqwiza: FB galerija in FB novice, ki ju uporabnik lahko enostavno uporablja pri prenašanju fotogalerij in novic s Facebooka na spletno stran tudi potem, ko je stran že izdelana. Tako je spletna stran redno osvežena z vsebinami, ki jih objavljamo na Facebooku.

Več si preberite v novem MP intervjuju: Sqwiz – s klikom do spletne strani! >>

Oznake: , , ,