Štajerski tehnološki park organizira podjetniško ekskurzijo na Slovenski forum inovacij 2010

Avtor Egon Ravbar — 22.11.2010
Komentiraj!
Vse, ki vas zanimajo najnovejši slovenski dosežki na področju razvoja inovativnih proizvodov, storitev in poslovnih procesov, vljudno vabimo, da se skupaj z nami udeležite dogajanja na letošnjem Slovenskem forumu inovacij v Ljubljani.
Štajerski tehnološki park organizira podjetniško ekskurzijo na Slovenski forum inovacij 2010

Brezplačni avtobusni prevoz na Slovenski forum inovacij.

Štajerski tehnološki park organizira skupinski avtobusni prevoz, ogled predstavitve izbranih inovacij ter sodelovanje pri posameznih vsebinskih sklopih SFI 2010 (več informacij o vsebinah lahko najdete na foruminivacij).

Z udeležbo v okviru ekskurzije pa bo vsem prisotnim razen ogleda SFI 2010 dana tudi odlična priložnost za medsebojno spoznavanje in mreženje v okviru neformalnega druženja na poti tja in nazaj.

Ekskurzijo bomo izvedli na prvi dan SFI 2010, torej 2. decembra 2010. Odhod iz Maribora predvidevamo v jutranjih urah, povratek pa v popoldanskem času. Izvedbo SFI 2010, kakor tudi aktivnosti Štajerskega tehnološkega parka v okviru storitev inovativnega okolja, podpirata Ministrstvo za gospodarstvo in Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, zato sta ekskurzija in udeležba za vas brezplačni.

Ker je na voljo omejeno število prostih mest, vas prosimo,  da nam svojo
prijavo posredujete čimprej oziroma najkasneje do petka, 26.11.2010, po elektronski pošti na naslov info@stp.si, pri čemer navedite vaše podatke:

  • ime in priimek

  • naziv podjetja oz. organizacije (če ste fizična oseba to izpustite)

  • telefonsko številko na kateri ste dosegljivi

 

Vse prijavljene bomo kontaktirali, da se dogovorimo o načinu potrditve rezervacije. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na tel. št. 02 6540 229.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!