Start:Cloud 2013: rok za prijave podaljšan do 26. maja

Avtor — 17.05.2013
Organizatorji pospeševalniškega programa start:Cloud 2013 so se odločili, da rok za prijave v program podaljšajo do 26. maja 2013. Zainteresirana mlada podjetja se lahko prijavijo na spletni strani www.startcloud.si.
Start:Cloud 2013: rok za prijave podaljšan do 26. maja

Start:Cloud 2013: rok za prijave podaljšan do 26. maja (Vir slike: sxc.hu)

Delavnice z izkušenimi mentorji s tehničnega in poslovnega področja spodbujajo praktično preizkušanje rešitev, začele pa se bodo 28. maja in bodo trajale vse do konca septembra.

Partnerji programa bodo v prvem delu programa organizirali delavnice, namenjene izobraževanju in mentorstvu udeležencev programa, pri čemer bo njihov cilj, da udeležencem posredujejo znanje, potrebno za razvoj, promocijo in prodajo poslovnih storitev v oblaku. Urnik in vsebina delavnic sta določena na www.startcloud.si. Strokovna žirija, ki jo sestavljajo predstavniki partnerjev programa, bo ob koncu programa izbrala najboljše ekipe in jim podelila naslednje nagrade, ki jih bodo zagotovili posamezni partnerji programa:

  • SI.MOBIL: nagradni sklad 10 tisoč evrov bruto. Zmagovalcem nagrade izplača SI.MOBIL v bruto znesku.
  • HEKOVNIK: izobraževanje v programu Brezmejnik in bivanje v startup hiši v Silicijevi dolini – najboljšim ekipam.
  • Rok za prijavo na start:Cloud 2013 je podaljšan do 26. maja!

  • E-OBLAK: kotizacija razvijalcu najbolj perspektivne ideje za tekmovanje na evropskem nivoju »EuroCloud Europe« v Luxemburgu v letu 2014. Dodatno bo ekipa imela možnost predstavitve na EuroCloud konferenci na Bledu jeseni 2013.
  • GZS: izpostavitev ekipe po vseh GZS kanalih in objava na spletnih straneh, v zbornikih in drugih publikacijah ter glasilih obveščanja.

Program start:Cloud 2013 v sodelovanju s Hekovnikom izvajajo Si.mobil, Združenje za informatiko in telekomunikacije ZITex pri GZS in Zavod e-Oblak.

Vir: Startcloud.si


Oznake: , , , ,