Start-up poslovne ideje za katere potrebujete minimalno denarja

Marsikdo ima željo postati podjetnik, vendar mu finančno stanje tega ne dopušča. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj poslovnih idej za start-up podjetja, kjer denar ni ključnega pomena. Dovolj je izgovorov! Čas je, da se podate v podjetniške vode.
Start-up poslovne ideje za katere potrebujete minimalno denarja

Start-up poslovne ideje za katere potrebujete minimalno denarja. (Vir slike: sxc.hu)

Oblikovalec nakita

Ljudem je všeč unikaten ročno izdelan nakit in tovrsten konjiček je odlična izbira za start-up podjetje. Podjetje lahko brez problema vodite od doma in doma tudi ustvarjate. Najprej se odločite za slog in materiale, ki jih boste uporabljali, nato izberite ime in naredite nekaj vzorčnih modelov nakita ter ga slikajte. Pomembno je, da so slike prvovrstne kvalitete, saj jih boste uporabljali za trženje vašega podjetja.

Asistent za socialna omrežja

Svet socialnih omrežij se širi in veliko podjetnikov se nima časa ukvarjati z objavami in debatami na različnih socialnih omrežjih. Za minimalen finančni vložek lahko odprete podjetje za pomoč in trženje preko socialnih omrežij. Vse kar morate imeti je talent za pisanje in izkušnje s socialnimi omrežji ter vsaj nekaj malega izkušenj iz PR (odnosi z javnostmi). V vaš posel lahko vključuje razvoj strategije za socialna omrežja, postavitev in vzdrževanje bloga, Facebook stran, Twitter račun, LinkedIn profil in Google+ račun ter vzdrževanje brezplačnih WordPress strani.

Osebni organizator

Nered povzroča stres tako poslovnežem, kot tudi vsem ostalim ljudem. V kolikor lahko pomagate ljudem, da si organizirajo dom ali pisarno je to odlična ideja za start-up podjetje. Seveda takšen posel ni za vsakogar! V kolikor ste nagnjeni k redu in radi razvijate učinkovite sisteme vodenja evidenc in stvari po omarah in predalih, potem s takšnim poslom ne boste imeli težav. Lahko se odločite tudi za specializacijo, kot npr.: urejanje in čiščenje garaž, kleti in delavnic.

Osebni trener

Novoletni prazniki so za nami in marsikdo se obremenjuje z odvečnimi kilogrami. V kolikor ste fitnes navdušenec ali ljubiteljica različnih aerobnih vadb, bi bil lahko takšen posel odličen za vas. Tako boste lahko druge naučili vsega, kar ste se naučili z leti telovadbe. Lahko postanete vsestranski osebni trener za rekreacijo ali pa se specializirate za pripravo na maraton, jogo ali Zumbo. Za zagon tovrstnega posla boste potrebovali nekaj osnovne opreme, kot je CD predvajalnik, nekaj uteži, rekreacijsko žogo, steper, itd.

Vir: business-opportunities.biz

Preberite še 7 idej, kako s 500 EUR začeti dober posel!

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje