StartItUp! festival v Novem mestu

StartUP Novo mesto bo septembra organiziral StartItUP festival, dogodek na katerem bodo svoje zgodbe predstavili uspešni mladi podjetniki. Teden kasneje pa bo StartUP Novo mesto začel s programom KickUP, v katerem bodo mladi iz Dolenjske razvijali svoje podjetniške zgodbe - startupe.
StartItUp! festival v Novem mestu

StartItUp! festival v Novem mestu

StartItUP festival je enodnevni dogodek, ki bo potekal 7. septembra v LokalPatriotu. Na festivalu bodo mladi, uspešni podjetniki predstavili svoje podjetniške poti – s kakšnimi težavami so se spopadali, kaj so se ob tem naučili in kako jim je startup izkušnja spremenila življenje.

Na StartItUP festivalu bodo svoje zgodbe delili:

  • Novomeščan Staš Stankovič iz LUMU, startupa, ki je nedavno s svojim svetlomerom za mobilnike pozitivno presenetil fotografske navdušence in na Kickstarterju zbral skoraj 250.000 dolarjev zagonskega kapitala. 
  • Dejan Romih iz MountVacation, enega najuspešnejših slovenskih startupov, ki ponuja počitnice v gorah. 
  • Meta Kocjan iz MaleMačke, mlada novomeška someljejka, ki je s svojo ponudbo vin prva destinacija tujih turistov na novomeškem glavnem trgu. 
  • Milena Jakovljevič iz Mediodroma, spletne agencije, ki novomeškim podjetjem približuje družabna omrežja. 
  • Matej Golob iz TEDx, dolgoletni voditelj slovenskih dogodkov TED – Technology, Entertainment, Design, ki so posvečeni širjenju idej in so se na globalni ravni začeli pred 25 leti v Kaliforniji. 
  • Novomeščan Matjaž Mrgole iz Confidly, startupa ki je zmagal v programu TS Startup, ki ga organizira Telekom Slovenije in za nagrado prejel 20.000 EUR zagonskega kapitala. Confidly je družabno omrežje, kjer uporabniki anonimno delijo svoje skrbi in pomagajo drug drugemu.

Več o dogodku na: www.start-up.si

Festival pa je tudi uvod v podjetniški program KickUP, ki se bo v StartUP Novo mesto začel en teden kasneje, t.j. 16. septembra in bo trajal vse do sredine decembra. V ta program se lahko prijavi vsak, ki želi ustvariti svoje podjetjestartup, pa ne ve kako začeti. StartUP Novo mesto nudi mentorsko pomoč, izobraževalne delavnice ter prostor za delo. Ob koncu programa bo najboljši startup za nagrado prejel pot v Amsterdam, kjer bo lahko v RockSTart pospeševalniku nadaljeval razvoj svojega startupa in razširil dejavnost na tuje trge.

Udeležba na KickUP-u je brezplačna, prijave pa se zbirajo na spletni strani www.start-up.si do 15. septembra.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje