StartItUp! festival v Novem mestu

StartUP Novo mesto bo septembra organiziral StartItUP festival, dogodek na katerem bodo svoje zgodbe predstavili uspešni mladi podjetniki. Teden kasneje pa bo StartUP Novo mesto začel s programom KickUP, v katerem bodo mladi iz Dolenjske razvijali svoje podjetniške zgodbe - startupe.
StartItUp! festival v Novem mestu

StartItUp! festival v Novem mestu

StartItUP festival je enodnevni dogodek, ki bo potekal 7. septembra v LokalPatriotu. Na festivalu bodo mladi, uspešni podjetniki predstavili svoje podjetniške poti – s kakšnimi težavami so se spopadali, kaj so se ob tem naučili in kako jim je startup izkušnja spremenila življenje.

Na StartItUP festivalu bodo svoje zgodbe delili:

  • Novomeščan Staš Stankovič iz LUMU, startupa, ki je nedavno s svojim svetlomerom za mobilnike pozitivno presenetil fotografske navdušence in na Kickstarterju zbral skoraj 250.000 dolarjev zagonskega kapitala. 
  • Dejan Romih iz MountVacation, enega najuspešnejših slovenskih startupov, ki ponuja počitnice v gorah. 
  • Meta Kocjan iz MaleMačke, mlada novomeška someljejka, ki je s svojo ponudbo vin prva destinacija tujih turistov na novomeškem glavnem trgu. 
  • Milena Jakovljevič iz Mediodroma, spletne agencije, ki novomeškim podjetjem približuje družabna omrežja. 
  • Matej Golob iz TEDx, dolgoletni voditelj slovenskih dogodkov TED – Technology, Entertainment, Design, ki so posvečeni širjenju idej in so se na globalni ravni začeli pred 25 leti v Kaliforniji. 
  • Novomeščan Matjaž Mrgole iz Confidly, startupa ki je zmagal v programu TS Startup, ki ga organizira Telekom Slovenije in za nagrado prejel 20.000 EUR zagonskega kapitala. Confidly je družabno omrežje, kjer uporabniki anonimno delijo svoje skrbi in pomagajo drug drugemu.

Več o dogodku na: www.start-up.si

Festival pa je tudi uvod v podjetniški program KickUP, ki se bo v StartUP Novo mesto začel en teden kasneje, t.j. 16. septembra in bo trajal vse do sredine decembra. V ta program se lahko prijavi vsak, ki želi ustvariti svoje podjetjestartup, pa ne ve kako začeti. StartUP Novo mesto nudi mentorsko pomoč, izobraževalne delavnice ter prostor za delo. Ob koncu programa bo najboljši startup za nagrado prejel pot v Amsterdam, kjer bo lahko v RockSTart pospeševalniku nadaljeval razvoj svojega startupa in razširil dejavnost na tuje trge.

Udeležba na KickUP-u je brezplačna, prijave pa se zbirajo na spletni strani www.start-up.si do 15. septembra.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje