Startup Deezer dobil 100 milijonov evrov vredno investicijo

Tudi pri nas (v Evropi) se dogajajo velike investicije v startup podjetja. Tokrat vam predstavljamo investicijo v glasbeno industrijo, vredno kar 100 milijonov evrov, in sicer v francosko startup podjetje Deezer. V nadaljevanju si preberite, zakaj je to dvorezni meč.
Startup Deezer dobil 100 milijonov evrov vredno investicijo

Startup Deezer dobil 100 milijonov evrov vredno investicijo. (Vir slike: deezer)

V Franciji se trenutno dogaja največje financiranje v startup podjetje, saj Access Industries in Idinvest investirata v startup podjetja Deezer, ki se ukvarja z glasbeno industrijo, kar 100 milijonov EUR (od tega bo 25 milijonov EUR namenjenih za odkup delnic).

Deezer je v Franciji že dobro poznano podjetje, kljub temu pa je na mednarodnem nivoju še nepoznano in šele na začetku svoje poti.

Investicija v višini 100 milijonov EUR je za startup Deezer dobra in slaba obenem. Poleg dobre plati financiranja to pomeni za Deezer tudi veliko odvisnost od podjetja Warner Music Group. V kolikor imajo velika podjetja večinski delež v startup podjetju, se to lahko izkaže za težavno, ko je na vrsti obnova pogodbe. Ali ima Deezer tisto, kar je potrebno, da preživi v glasbeni industriji, ki je kapitalsko zelo močna? Na ta odgovor bomo morali še počakati.

Vir: techcrunch

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje