Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo

Bliža se konec leta, s tem pa tudi čas, ko bodo pri VentureVillage razglasili najboljši startup leta 2013. Za laskavi naziv se poteguje tudi slovenski startup Fieldoo, katerega lahko s svojim glasom preko spletne ankete podprete tudi vi! Glasujete lahko še do 22. decembra 2013 do 19h.
Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo

Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo (Vir slike: venturevillage.eu)

Pri VentureVillage vsako leto enemu izmed mladih podjetij, katerega zasluge so prepoznali že tekom leta in ga javnosti predstavili v okviru rubrike “Startup tedna” (ang. Startup of the Week), podelijo laskavi naziv “Startup leta”

Letos se je na seznamu mladih podjetij, ki se bodo potegovali za glasove publike, znašlo 35 startupov, ki so se tako ali drugače izkazali že med letom in imajo velik potencial za uspeh v prihodnosti. Kot že rečeno, bo najboljšega izmed njih izbirala javnost, kar pomeni, da lahko za svojega favorita glasujete tudi vi!

Glasujte za Fieldoo!

Na seznamu 35 kandidatov boste našli tudi slovensko podjetje Fieldoo, ki je bilo pri VentureVillage za startup tedna izbrano 14. februarja 2013.

Gre za mlado, a zelo uspešno ekipo petih podjetnikov, ki se ukvarja z razvojem profesionalnega kariernega omrežja Fieldoo.com, ki ga danes že mnogi pozicionirajo kot “LinkedIn za nogomet”! Več o samem podjetju si preberite v zanimivem intervjuju z Juretom Dolerjem, enem izmed ustanoviteljev startupa Fieldoo: MP intervju: Fieldoo >>

Zaenkrat slovenskemu kandidatu kaže odlično, saj je do danes zbral največ glasov in si pred tekmeci že nabral precejšnjo prednost! Kljub temu pa vas naprošamo, da tudi vi oddate svoj glas za Fieldoo in podjetju izkažete svojo podporo.

Časa za glasovanje imate še do 22. decembra 2013 do 19. ure, svoj glas pa lahko oddate na sledeči povezavi: VentureVillage >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje