Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo

Bliža se konec leta, s tem pa tudi čas, ko bodo pri VentureVillage razglasili najboljši startup leta 2013. Za laskavi naziv se poteguje tudi slovenski startup Fieldoo, katerega lahko s svojim glasom preko spletne ankete podprete tudi vi! Glasujete lahko še do 22. decembra 2013 do 19h.
Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo

Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo (Vir slike: venturevillage.eu)

Pri VentureVillage vsako leto enemu izmed mladih podjetij, katerega zasluge so prepoznali že tekom leta in ga javnosti predstavili v okviru rubrike “Startup tedna” (ang. Startup of the Week), podelijo laskavi naziv “Startup leta”

Letos se je na seznamu mladih podjetij, ki se bodo potegovali za glasove publike, znašlo 35 startupov, ki so se tako ali drugače izkazali že med letom in imajo velik potencial za uspeh v prihodnosti. Kot že rečeno, bo najboljšega izmed njih izbirala javnost, kar pomeni, da lahko za svojega favorita glasujete tudi vi!

Glasujte za Fieldoo!

Na seznamu 35 kandidatov boste našli tudi slovensko podjetje Fieldoo, ki je bilo pri VentureVillage za startup tedna izbrano 14. februarja 2013.

Gre za mlado, a zelo uspešno ekipo petih podjetnikov, ki se ukvarja z razvojem profesionalnega kariernega omrežja Fieldoo.com, ki ga danes že mnogi pozicionirajo kot “LinkedIn za nogomet”! Več o samem podjetju si preberite v zanimivem intervjuju z Juretom Dolerjem, enem izmed ustanoviteljev startupa Fieldoo: MP intervju: Fieldoo >>

Zaenkrat slovenskemu kandidatu kaže odlično, saj je do danes zbral največ glasov in si pred tekmeci že nabral precejšnjo prednost! Kljub temu pa vas naprošamo, da tudi vi oddate svoj glas za Fieldoo in podjetju izkažete svojo podporo.

Časa za glasovanje imate še do 22. decembra 2013 do 19. ure, svoj glas pa lahko oddate na sledeči povezavi: VentureVillage >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje