Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo

Bliža se konec leta, s tem pa tudi čas, ko bodo pri VentureVillage razglasili najboljši startup leta 2013. Za laskavi naziv se poteguje tudi slovenski startup Fieldoo, katerega lahko s svojim glasom preko spletne ankete podprete tudi vi! Glasujete lahko še do 22. decembra 2013 do 19h.
Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo

Startup leta 2013: Glasujte za Fieldoo (Vir slike: venturevillage.eu)

Pri VentureVillage vsako leto enemu izmed mladih podjetij, katerega zasluge so prepoznali že tekom leta in ga javnosti predstavili v okviru rubrike “Startup tedna” (ang. Startup of the Week), podelijo laskavi naziv “Startup leta”

Letos se je na seznamu mladih podjetij, ki se bodo potegovali za glasove publike, znašlo 35 startupov, ki so se tako ali drugače izkazali že med letom in imajo velik potencial za uspeh v prihodnosti. Kot že rečeno, bo najboljšega izmed njih izbirala javnost, kar pomeni, da lahko za svojega favorita glasujete tudi vi!

Glasujte za Fieldoo!

Na seznamu 35 kandidatov boste našli tudi slovensko podjetje Fieldoo, ki je bilo pri VentureVillage za startup tedna izbrano 14. februarja 2013.

Gre za mlado, a zelo uspešno ekipo petih podjetnikov, ki se ukvarja z razvojem profesionalnega kariernega omrežja Fieldoo.com, ki ga danes že mnogi pozicionirajo kot “LinkedIn za nogomet”! Več o samem podjetju si preberite v zanimivem intervjuju z Juretom Dolerjem, enem izmed ustanoviteljev startupa Fieldoo: MP intervju: Fieldoo >>

Zaenkrat slovenskemu kandidatu kaže odlično, saj je do danes zbral največ glasov in si pred tekmeci že nabral precejšnjo prednost! Kljub temu pa vas naprošamo, da tudi vi oddate svoj glas za Fieldoo in podjetju izkažete svojo podporo.

Časa za glasovanje imate še do 22. decembra 2013 do 19. ure, svoj glas pa lahko oddate na sledeči povezavi: VentureVillage >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje