Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Slovenski startupi, ki iščete investicijska sredstva, imate še do nedelje, 28. septembra 2014, čas in priložnost, da se prijavite na dogodek Balkan Venture Forum: COINVEST Edition ter se predstavite regijskim vlagateljem in skladom tveganega kapitala.
Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Startupi: podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition (Vir slike: balkanventureforum.org)

Številni startupi se v teh časih soočajo s hudim pomanjkanjem denarnih sredstev, kar zavira njihov napredek in jim preprečuje, da bi lahko s svojimi produkti osvojili tržišče. V kolikor se s podobnimi težavami soočate tudi vi, lahko priložnost poiščete na katerem izmed dogodkov, namenjenih prav povezovanju investitorjev in startupov.

Že čez slaba dva meseca bo na sporedu namreč eden izmed takšnih dogodkov – Balkan Venture Forum: COINVEST Edition bo potekal v Novi Gorici, in sicer med 12. in 13. novembrom 2014. Startupi se še vedno lahko prijavite, saj so organizatorji sporočili, da podaljšujejo datum za prijave na dogodek. Novi rok za prijavo je nedelja, 28. september 2014.

Med vsemi prijavljenimi bo stroga komisija izbrala 50 startupov, ki bodo dobili priložnost predstavitve pred regijskimi vlagatelji in skladi tveganega kapitala ter jih prepričati s svojim nastopom.

Gre za polfinalni izbor, kar pomeni, da bo četrtina najboljših za nagrado prejela vstopnico na končni dogodek: European Venture Summit, ki bo v novembru 2014 potekal v okviru izbora European Venture Contest 2014. Tam bo nastopilo preko 120 podjetij, zmagovalcev regijskih tekmovanj, čakalo pa jih bo preko 120 investitorjev.

Vir: Balkan Venture Forum

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje