Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Slovenski startupi, ki iščete investicijska sredstva, imate še do nedelje, 28. septembra 2014, čas in priložnost, da se prijavite na dogodek Balkan Venture Forum: COINVEST Edition ter se predstavite regijskim vlagateljem in skladom tveganega kapitala.
Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Startupi: podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition (Vir slike: balkanventureforum.org)

Številni startupi se v teh časih soočajo s hudim pomanjkanjem denarnih sredstev, kar zavira njihov napredek in jim preprečuje, da bi lahko s svojimi produkti osvojili tržišče. V kolikor se s podobnimi težavami soočate tudi vi, lahko priložnost poiščete na katerem izmed dogodkov, namenjenih prav povezovanju investitorjev in startupov.

Že čez slaba dva meseca bo na sporedu namreč eden izmed takšnih dogodkov – Balkan Venture Forum: COINVEST Edition bo potekal v Novi Gorici, in sicer med 12. in 13. novembrom 2014. Startupi se še vedno lahko prijavite, saj so organizatorji sporočili, da podaljšujejo datum za prijave na dogodek. Novi rok za prijavo je nedelja, 28. september 2014.

Med vsemi prijavljenimi bo stroga komisija izbrala 50 startupov, ki bodo dobili priložnost predstavitve pred regijskimi vlagatelji in skladi tveganega kapitala ter jih prepričati s svojim nastopom.

Gre za polfinalni izbor, kar pomeni, da bo četrtina najboljših za nagrado prejela vstopnico na končni dogodek: European Venture Summit, ki bo v novembru 2014 potekal v okviru izbora European Venture Contest 2014. Tam bo nastopilo preko 120 podjetij, zmagovalcev regijskih tekmovanj, čakalo pa jih bo preko 120 investitorjev.

Vir: Balkan Venture Forum

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje