Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Slovenski startupi, ki iščete investicijska sredstva, imate še do nedelje, 28. septembra 2014, čas in priložnost, da se prijavite na dogodek Balkan Venture Forum: COINVEST Edition ter se predstavite regijskim vlagateljem in skladom tveganega kapitala.
Podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition

Startupi: podaljšan je rok za prijavo na Balkan Venture Forum: COINVEST Edition (Vir slike: balkanventureforum.org)

Številni startupi se v teh časih soočajo s hudim pomanjkanjem denarnih sredstev, kar zavira njihov napredek in jim preprečuje, da bi lahko s svojimi produkti osvojili tržišče. V kolikor se s podobnimi težavami soočate tudi vi, lahko priložnost poiščete na katerem izmed dogodkov, namenjenih prav povezovanju investitorjev in startupov.

Že čez slaba dva meseca bo na sporedu namreč eden izmed takšnih dogodkov – Balkan Venture Forum: COINVEST Edition bo potekal v Novi Gorici, in sicer med 12. in 13. novembrom 2014. Startupi se še vedno lahko prijavite, saj so organizatorji sporočili, da podaljšujejo datum za prijave na dogodek. Novi rok za prijavo je nedelja, 28. september 2014.

Med vsemi prijavljenimi bo stroga komisija izbrala 50 startupov, ki bodo dobili priložnost predstavitve pred regijskimi vlagatelji in skladi tveganega kapitala ter jih prepričati s svojim nastopom.

Gre za polfinalni izbor, kar pomeni, da bo četrtina najboljših za nagrado prejela vstopnico na končni dogodek: European Venture Summit, ki bo v novembru 2014 potekal v okviru izbora European Venture Contest 2014. Tam bo nastopilo preko 120 podjetij, zmagovalcev regijskih tekmovanj, čakalo pa jih bo preko 120 investitorjev.

Vir: Balkan Venture Forum

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje