Startupi vabljeni k prijavi na COINVEST 2015!

Avtor — 26.09.2015
Med 18. in 19. novembrom bo v Novi Gorici potekala že četrta konferenca Coinvest Venture Days, namenjena startupom, ki želijo pridobiti sredstva, dostop do trga in nove veščine. Konferenca velja za enega izmed največjih investicijskih dogodkov v Jugovzhodni Evropi.
Startupi vabljeni k prijavi na COINVEST 2015!

Startupi vabljeni k prijavi na COINVEST 2015! (Vir: coinvest.si)

Coinvest Venture Days je dvodnevna visokotehnološka investicijska konferenca, namenjena tehnološkim podjetjem, investitorjem tveganega kapitala in ostalim ljubiteljem podjetništva. Dogodek je razdeljen v dva sklopa. Prvi je Dan investitorjev, ki bo potekal 18. novembra, drugi pa je Dan startupov, ki bo potekal 19. novembra.

Dan investitorjev – 18. november

Dan investitorjev je dogodek, zaprt za javnost in namenjen le 50 najboljšim startupom ter investitorjem tveganega kapitala. Na dogodku bodo startupi lahko dobro spoznali investitorje, slednji pa bodo imeli priložnost prepoznati potencialno uspešna podjetja. Dogodek se bo zaključil z druženjem.

3DSurvey – geodetski projekt, ki navdušuje tuje investitorje

Dan startupov – 19. november

Drugi dan konference bo odprt za javnost. Obiskovalci bodo lahko prisluhnili govornikom in imelo priložnost spoznati veliko zanimivih ljudi, od investitorjev in podjetnikov, do potrošnikov in medijev. Nastopili bodo slavnostni govorci, mednarodni ustanovitelji startupov in investitorji. Poleg pitchev bodo oder, vsak za 90 sekund, izkoristili tudi startupi, ki bodo med seboj tekmovali za pozornost investitorjev. Dogodek se bo zaključil z zabavo.

Izkoristite priložnosti in kupite “early bird” vstopnice po nižji ceni, ki so na voljo le do 25. oktobra 2015. 

Povezava za nakup vstopnic>>

Ste startup?

Prijavljeni startupi boste spoznali več kot sto mednarodnih investitorjev tveganega kapitala in se povezovali z drugimi podobno mislečimi startupi. V 90 sekundnem pitchu boste poskusili pritegniti pozornost investitorjev in jih prepričati v do 50 tisoč evrov visoke investicije. Poleg tega se boste vsi potegovali za nagrado 10 tisočih evrov in potovanje v Silicijevo dolino.

Povezava do prijave za startupe, rok za prijavo je 14. oktober>>

Ste investitor?

Na dogodku se boste imeli investitorji možnost spoznati z več kot 100 drugimi investitorji in 50 najboljšimi startupi na dnevu investitorjev ter prisluhniti 90 sekundnim pitchem startupov na drugem dnevu konference.

Povezava do prijave za investitorje>>

V zadnjih treh letih je Coinvest Venture Days postal eden izmed največjih dogodkov v Jugovzhodni Evropi. Lansko leto so gostili več kot 500 udeležencev iz 28 držav, med katerimi je bilo 67 startupov in 77 mednarodnih investitorjev iz Evrope, Izraela, Nove Zelandije in ZDA.

Več informacij o dogodku>>

V Novi Gorici se je zbralo skoraj 70 startupov