Startupi pozor! Zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana

S 5. septembrom se zaključijo prijave za letošnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani, ki bo pri nas tokrat potekal prvič po nekajletnem premoru. Dogodek organizirata Netokracija in Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z londonskim podjetniškim pospeševalnikom Seedcamp.
Startupi pozor! Zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana

Startupi: zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana (Vir slike: Flickr – Seedcamp)

Netokracija in Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z londonskim podjetniškim pospeševalnikom Seedcamp organizirata MINI Seedcamp dogodek Ljubljana, ki bo na sporedu 19. septembra 2014Gre za enodnevni dogodek, namenjen druženju startupov in mentorjev iz celotne Evrope.

Prijave so možne le še do 5. septembra 2014. To lahko storite na 2 načina, in sicer preko povezav:

  • AngelList in
  • f6s. 

Seedcamp išče predvsem ambiciozne startupe, ki imajo velike cilje in izvrstno idejo.

Na dogodku bodo prijavljeni startupi v kratkem “pitchu” najprej predstavili svoje projekte, nato bodo sledila ‘ena-na-ena’ mentoriranja. Organizatorji bodo na koncu izbrali lokalne finaliste, ki si bodo tako zagotovili vstopnico na novemberskem Seedcamp Week v Berlinu. Tam bo pospeševalnik izbral startupe, v katere bo investiral, podobno kot je to že storil z nekaterimi slovenskimi startupi: Zemanto, Vox.io in Oust.me. 

Vodilni ponudnik mikroinvesticij v Evropi

Seedcamp je eden največjih mednarodnih ponudnikov semenskega kapitala na svetu ter vodilni v Evropi za mikroinvesticije in mentorski program. Njegovi začetki segajo v leto 2007, danes pa združuje že skoraj 90 evropskih najobetavnejših zagonskih podjetij. 

Seedcamp je podprt z odlično ekipo in skupino vlagateljev, ki investirajo v približno 20 zagonskih podjetij letno. Podjetjem ponujajo semensko financiranje, trimesečno najemnino pisarniških prostorov v Google Campusu v Londonu, tedenske sestanke s timom, 4-tedensko mentorsko turnejo po ZDA in ostale storitve v vrednosti 150 tisoč evrov. Investicije znašajo od 25 tisoč do 50 tisoč evrov v zameno za 5 do 10 odstoten delež v podjetju.

Vir: Seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje