Startupi pozor! Zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana

S 5. septembrom se zaključijo prijave za letošnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani, ki bo pri nas tokrat potekal prvič po nekajletnem premoru. Dogodek organizirata Netokracija in Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z londonskim podjetniškim pospeševalnikom Seedcamp.
Startupi pozor! Zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana

Startupi: zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana (Vir slike: Flickr – Seedcamp)

Netokracija in Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z londonskim podjetniškim pospeševalnikom Seedcamp organizirata MINI Seedcamp dogodek Ljubljana, ki bo na sporedu 19. septembra 2014Gre za enodnevni dogodek, namenjen druženju startupov in mentorjev iz celotne Evrope.

Prijave so možne le še do 5. septembra 2014. To lahko storite na 2 načina, in sicer preko povezav:

  • AngelList in
  • f6s. 

Seedcamp išče predvsem ambiciozne startupe, ki imajo velike cilje in izvrstno idejo.

Na dogodku bodo prijavljeni startupi v kratkem “pitchu” najprej predstavili svoje projekte, nato bodo sledila ‘ena-na-ena’ mentoriranja. Organizatorji bodo na koncu izbrali lokalne finaliste, ki si bodo tako zagotovili vstopnico na novemberskem Seedcamp Week v Berlinu. Tam bo pospeševalnik izbral startupe, v katere bo investiral, podobno kot je to že storil z nekaterimi slovenskimi startupi: Zemanto, Vox.io in Oust.me. 

Vodilni ponudnik mikroinvesticij v Evropi

Seedcamp je eden največjih mednarodnih ponudnikov semenskega kapitala na svetu ter vodilni v Evropi za mikroinvesticije in mentorski program. Njegovi začetki segajo v leto 2007, danes pa združuje že skoraj 90 evropskih najobetavnejših zagonskih podjetij. 

Seedcamp je podprt z odlično ekipo in skupino vlagateljev, ki investirajo v približno 20 zagonskih podjetij letno. Podjetjem ponujajo semensko financiranje, trimesečno najemnino pisarniških prostorov v Google Campusu v Londonu, tedenske sestanke s timom, 4-tedensko mentorsko turnejo po ZDA in ostale storitve v vrednosti 150 tisoč evrov. Investicije znašajo od 25 tisoč do 50 tisoč evrov v zameno za 5 do 10 odstoten delež v podjetju.

Vir: Seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje