Startupi pozor! Zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana

S 5. septembrom se zaključijo prijave za letošnji MINI Seedcamp dogodek v Ljubljani, ki bo pri nas tokrat potekal prvič po nekajletnem premoru. Dogodek organizirata Netokracija in Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z londonskim podjetniškim pospeševalnikom Seedcamp.
Startupi pozor! Zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana

Startupi: zaključujejo se prijave na Mini Seedcamp Ljubljana (Vir slike: Flickr – Seedcamp)

Netokracija in Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z londonskim podjetniškim pospeševalnikom Seedcamp organizirata MINI Seedcamp dogodek Ljubljana, ki bo na sporedu 19. septembra 2014Gre za enodnevni dogodek, namenjen druženju startupov in mentorjev iz celotne Evrope.

Prijave so možne le še do 5. septembra 2014. To lahko storite na 2 načina, in sicer preko povezav:

  • AngelList in
  • f6s. 

Seedcamp išče predvsem ambiciozne startupe, ki imajo velike cilje in izvrstno idejo.

Na dogodku bodo prijavljeni startupi v kratkem “pitchu” najprej predstavili svoje projekte, nato bodo sledila ‘ena-na-ena’ mentoriranja. Organizatorji bodo na koncu izbrali lokalne finaliste, ki si bodo tako zagotovili vstopnico na novemberskem Seedcamp Week v Berlinu. Tam bo pospeševalnik izbral startupe, v katere bo investiral, podobno kot je to že storil z nekaterimi slovenskimi startupi: Zemanto, Vox.io in Oust.me. 

Vodilni ponudnik mikroinvesticij v Evropi

Seedcamp je eden največjih mednarodnih ponudnikov semenskega kapitala na svetu ter vodilni v Evropi za mikroinvesticije in mentorski program. Njegovi začetki segajo v leto 2007, danes pa združuje že skoraj 90 evropskih najobetavnejših zagonskih podjetij. 

Seedcamp je podprt z odlično ekipo in skupino vlagateljev, ki investirajo v približno 20 zagonskih podjetij letno. Podjetjem ponujajo semensko financiranje, trimesečno najemnino pisarniških prostorov v Google Campusu v Londonu, tedenske sestanke s timom, 4-tedensko mentorsko turnejo po ZDA in ostale storitve v vrednosti 150 tisoč evrov. Investicije znašajo od 25 tisoč do 50 tisoč evrov v zameno za 5 do 10 odstoten delež v podjetju.

Vir: Seedcamp.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje