Ste že slišali za PeerSpace, Airbnb za posel?

Po uspešnem zagonu PeerSpacea v San Franciscu, se startup širi na jug. Glavno vodilo platforme PeerSpace je, kako pomagati podjetjem pri pripravi in organizaciji dogodkov, sestankov in konferenc. S tem rešuje tako trg nepremičnin kot tudi zagato podjetij.
Ste že slišali za PeerSpace, Airbnb za posel?

PeerSpace so mnogi prepoznali tudi kot Airbnb za posel (Vir slike: PeerSpace).

Spreminjanje namembnosti delovnega okolja za dogodke in prireditve je lahko precej stresno za podjetja. Zdaj se širi tudi v Los Angeles in bo tako lahko pomagala mladim podjetnikom in podjetjem v svoji okolici najti cenovno ugodne prostore, v katerih lahko prirejajo dogodke. PeerSpace ponuja luksuzne prostore kot tudi bolj ugodne.

Reševanje trga in podjetij

»Rešujemo velik problem na obeh straneh trga,« je Rony Chammas, soustanovitelj PeerSpacea povedal tujim medijem. »Medtem ko so galerije in foto studii neizkoriščeni, podjetja ne želijo več imeti sestankov v hotelih,« je dodal.

Na mesec vanj priteče okoli 5 tisoč dolarjev

PeerSpace se je prvič predstavil lani marca v San Franciscu. Platforma, ki jo ponujajo, je iz meseca v mesec dobivala večjo prepoznavnost in na mesečni ravni dosegla 30-odstotno rast. Kot pravijo v podjetju, so preko platforme izvedli že za več kot 12 tisoč ur svetovanj in drugih oblik dela. Na mesečni ravni v PeerSpace priteka okoli 5 tisoč dolarjev.

Preizkusil ga je tudi Google!

Mnogi ga zaradi same spletne platforme in načina označujejo za Airbnb za posel. Njegovo idejo in namebnost so prepoznala že marsikatera tehnološka podjetja, ki se po besedah PeerSpacea uvrščajo na seznam najbolj lojalnih strank. Omenjena tehnološka podjetja želijo rezervirati prostore izven svojih, ponuditi svoje ali pa kar oboje. Njihovo platformo je preizkusil celo Google in najel enega od prostorov, ki je bil v PeerSpaceovi ponudbi.

Nov prostor, nove možnosti za navdih

Kot je povedal drugi soustanovitelj PeerSpacea, se veliko podjetij odloči za PeerSpace tudi iz drugih razlogov. PeerSpalce jim namreč omogoča, da najdejo prostor izven podjetja, v katerem so lahko še bolj produktivni in pripravljeni inovirati. Nova lokacija jim predstavlja prostor za inspiracije.

Airbnb za vse?

Nekaj podobnega, kot je PeerSpace, boste našli tudi, če boste v spletni brskalnik vpisali Breather. Ta je na voljo v San Franciscu, New Yorku, Ottawi in Montrealu, le da se osredotoča na manjše, zasebne sobe, namenjene podjetnikom.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje