Ste že slišali za PeerSpace, Airbnb za posel?

Po uspešnem zagonu PeerSpacea v San Franciscu, se startup širi na jug. Glavno vodilo platforme PeerSpace je, kako pomagati podjetjem pri pripravi in organizaciji dogodkov, sestankov in konferenc. S tem rešuje tako trg nepremičnin kot tudi zagato podjetij.
Ste že slišali za PeerSpace, Airbnb za posel?

PeerSpace so mnogi prepoznali tudi kot Airbnb za posel (Vir slike: PeerSpace).

Spreminjanje namembnosti delovnega okolja za dogodke in prireditve je lahko precej stresno za podjetja. Zdaj se širi tudi v Los Angeles in bo tako lahko pomagala mladim podjetnikom in podjetjem v svoji okolici najti cenovno ugodne prostore, v katerih lahko prirejajo dogodke. PeerSpace ponuja luksuzne prostore kot tudi bolj ugodne.

Reševanje trga in podjetij

»Rešujemo velik problem na obeh straneh trga,« je Rony Chammas, soustanovitelj PeerSpacea povedal tujim medijem. »Medtem ko so galerije in foto studii neizkoriščeni, podjetja ne želijo več imeti sestankov v hotelih,« je dodal.

Na mesec vanj priteče okoli 5 tisoč dolarjev

PeerSpace se je prvič predstavil lani marca v San Franciscu. Platforma, ki jo ponujajo, je iz meseca v mesec dobivala večjo prepoznavnost in na mesečni ravni dosegla 30-odstotno rast. Kot pravijo v podjetju, so preko platforme izvedli že za več kot 12 tisoč ur svetovanj in drugih oblik dela. Na mesečni ravni v PeerSpace priteka okoli 5 tisoč dolarjev.

Preizkusil ga je tudi Google!

Mnogi ga zaradi same spletne platforme in načina označujejo za Airbnb za posel. Njegovo idejo in namebnost so prepoznala že marsikatera tehnološka podjetja, ki se po besedah PeerSpacea uvrščajo na seznam najbolj lojalnih strank. Omenjena tehnološka podjetja želijo rezervirati prostore izven svojih, ponuditi svoje ali pa kar oboje. Njihovo platformo je preizkusil celo Google in najel enega od prostorov, ki je bil v PeerSpaceovi ponudbi.

Nov prostor, nove možnosti za navdih

Kot je povedal drugi soustanovitelj PeerSpacea, se veliko podjetij odloči za PeerSpace tudi iz drugih razlogov. PeerSpalce jim namreč omogoča, da najdejo prostor izven podjetja, v katerem so lahko še bolj produktivni in pripravljeni inovirati. Nova lokacija jim predstavlja prostor za inspiracije.

Airbnb za vse?

Nekaj podobnega, kot je PeerSpace, boste našli tudi, če boste v spletni brskalnik vpisali Breather. Ta je na voljo v San Franciscu, New Yorku, Ottawi in Montrealu, le da se osredotoča na manjše, zasebne sobe, namenjene podjetnikom.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje