Ste že uspeli načrtovati uspešno leto 2010?

Novo leto je tukaj. Že imate poslovni načrt? Že veste, kaj boste v letošnjem letu postorili, da bodo vaši posli rasli kot še nikoli in da boste uresničili svoje sanje? Če je vaš odgovor ne, potem je zadnji čas, da preberete naslednje napotke, da boste v letu 2010 kar se da najbolj uspešni.
Ste že uspeli načrtovati uspešno leto 2010?

Čas je za načrtovanje prihodnosti (slika: business opportunities)

1. Poglejte nazaj in analizirajte.

Najprej si vzemite nekaj časa za vpogled v leto 2009. Analizirajte vaše poslovne aktivnosti. Kaj je delovalo? Kaj ni? Poglejte nazaj in v novo leto prenesite le aktivnosti, ki so proizvedle top 20 odstotkov vaših prihodkov. Tako se boste osredotočali le na najbolj pomembne in dobičkonosne aktivnosti in prihranili na času in energiji.   

2. Premislite o trenutnem stanju. 

Vzemite si nekaj časa in premislite, kako vaše podjetje deluje trenutno. Ali ste razočarani? Navdušeni? Pogumni ali brez poguma? Ocenite, kako se počutite in od kod ti občutki prihajajo. Ali vaše navdušenje in zanos upadata? Če je temu tako, zakaj?

3. Glejte naprej in pripravite načrt.

Sedaj, ko veste, kje ste bili in kje ste trenutno, je čas, da pripravite načrt za prihodnost. Analizirali ste namreč, kako ste v prejšnjem letu zapravili čas in denar in imate jasno sliko o tem, kako delujete trenutno.

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje