Ste že uspeli načrtovati uspešno leto 2010?

Novo leto je tukaj. Že imate poslovni načrt? Že veste, kaj boste v letošnjem letu postorili, da bodo vaši posli rasli kot še nikoli in da boste uresničili svoje sanje? Če je vaš odgovor ne, potem je zadnji čas, da preberete naslednje napotke, da boste v letu 2010 kar se da najbolj uspešni.
Ste že uspeli načrtovati uspešno leto 2010?

Čas je za načrtovanje prihodnosti (slika: business opportunities)

1. Poglejte nazaj in analizirajte.

Najprej si vzemite nekaj časa za vpogled v leto 2009. Analizirajte vaše poslovne aktivnosti. Kaj je delovalo? Kaj ni? Poglejte nazaj in v novo leto prenesite le aktivnosti, ki so proizvedle top 20 odstotkov vaših prihodkov. Tako se boste osredotočali le na najbolj pomembne in dobičkonosne aktivnosti in prihranili na času in energiji.   

2. Premislite o trenutnem stanju. 

Vzemite si nekaj časa in premislite, kako vaše podjetje deluje trenutno. Ali ste razočarani? Navdušeni? Pogumni ali brez poguma? Ocenite, kako se počutite in od kod ti občutki prihajajo. Ali vaše navdušenje in zanos upadata? Če je temu tako, zakaj?

3. Glejte naprej in pripravite načrt.

Sedaj, ko veste, kje ste bili in kje ste trenutno, je čas, da pripravite načrt za prihodnost. Analizirali ste namreč, kako ste v prejšnjem letu zapravili čas in denar in imate jasno sliko o tem, kako delujete trenutno.

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje