Ste že uspeli načrtovati uspešno leto 2010?

Novo leto je tukaj. Že imate poslovni načrt? Že veste, kaj boste v letošnjem letu postorili, da bodo vaši posli rasli kot še nikoli in da boste uresničili svoje sanje? Če je vaš odgovor ne, potem je zadnji čas, da preberete naslednje napotke, da boste v letu 2010 kar se da najbolj uspešni.
Ste že uspeli načrtovati uspešno leto 2010?

Čas je za načrtovanje prihodnosti (slika: business opportunities)

1. Poglejte nazaj in analizirajte.

Najprej si vzemite nekaj časa za vpogled v leto 2009. Analizirajte vaše poslovne aktivnosti. Kaj je delovalo? Kaj ni? Poglejte nazaj in v novo leto prenesite le aktivnosti, ki so proizvedle top 20 odstotkov vaših prihodkov. Tako se boste osredotočali le na najbolj pomembne in dobičkonosne aktivnosti in prihranili na času in energiji.   

2. Premislite o trenutnem stanju. 

Vzemite si nekaj časa in premislite, kako vaše podjetje deluje trenutno. Ali ste razočarani? Navdušeni? Pogumni ali brez poguma? Ocenite, kako se počutite in od kod ti občutki prihajajo. Ali vaše navdušenje in zanos upadata? Če je temu tako, zakaj?

3. Glejte naprej in pripravite načrt.

Sedaj, ko veste, kje ste bili in kje ste trenutno, je čas, da pripravite načrt za prihodnost. Analizirali ste namreč, kako ste v prejšnjem letu zapravili čas in denar in imate jasno sliko o tem, kako delujete trenutno.

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje