Steklarna Hrastnik v pričakovanju posodobitve proizvodnje

Kar osem milijonov evrov vredna posodobitev proizvodnje, s katero bodo v Steklarni Hrastnik začeli v naslednjih dneh, bo omenjeni družbi med drugim prinesla povečano učinkovitost in kakovost proizvodnje, piše STA krog.
Steklarna Hrastnik v pričakovanju posodobitve proizvodnje

Posodobitev proizvodnje bo stala osem milijonov evrov (Vir slike: YouTube)

S posodobitvijo naj bi začeli v ponedeljek, in sicer v enoti Special, kjer proizvajajo specialno stekleno embalažo. Posodobitev bo zajemala rekonstrukcijo obstoječe peči za proizvodnjo steklenic in posodobitev proizvodnje linije. Prenovili bodo tudi talilno B peč, montirali visoko avtomatizirane proizvodne linije za proizvodnjo steklenic, izvedli ukrepe za znižanje porabe energije, vzdrževalna dela na zaprtem krožnem sistemu čiščenja odpadnih voda, v ospredju bo tudi ukrepi s področja povečanja varnosti obratovanja in zmanjšanja emisij.

Kaj bo posodobitev proizvodnje prinesla?

Steklarna Hrastnik bo s posodobitvijo proizvodnje lahko proizvajala tudi dvolitrske steklenice, pričakujejo povečanje proizvodnje in zmanjšanje rabe energije. Izboljšala se bo tudi učinkovitost in kakovost proizvodnje.

Zaradi omenjene posodobitve bodo proizvodnjo v enoti Special začasno ustavili, 3. novembra pa naj bi proizvodnja ponovno stekla. Kot še poroča STA krog, bo v projektu sodelovalo več kot 300 zaposlenih in zunanjih strokovnjakov.

To je za Steklarno Hrastnik letošnja največja naložba, medtem ko je lani investirala v G peč v poslovni enoti Vitrum.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje