Štirje slovenski finalisti LAUNCHuba že čakajo na rezultate

Za štirimi slovenskimi startupi, ki so se uvrstila v finale t.i. podaljšanega vikenda bolgarskega sklada semenskega kapitala LAUNCHub, je naporen vikend. Ali je bil tudi uspešen, pa bodo zvedeli v aprilu, ko bo komisija razglasila zmagovalce, ki bodo prejeli do 200 tisoč evrov investicije.
Štirje slovenski finalisti LAUNCHuba že čakajo na rezultate

Štirje slovenski finalisti LAUNCHuba že čakajo na rezultate (Vir slike: LAUNCHub)

LAUNCHub, bolgarski sklad semenskega kapitala, je tokrat že petič zapored organiziral štiridnevni dogodek (“Long Weekend Event”), na katerem je gostil novo generacijo startupov iz jugovzhodne Evrope. Tem je omogočil priložnost pridobiti semenski kapital ter tako pospešiti svojo rast in razvoj. 

T. i. podaljšani vikend je potekal v Sofiji med 20. in 23. marcem 2014, nanj pa se je uvrstilo 13 finalistov, katere je strokovna komisija izbrala izmed več kot 200 prijavljenih. Tudi letos so slovenska podjetja dokazala, da spadajo v sam vrh, saj so se v finale uvrstili kar 4 slovenski startupi, to so podjetja DeTENS, MEDinar, Enolyse in 3GM.

Po štirih napornih dneh, ko so ekipe intenzivno delale skupaj z več kot 50 mentorji in podjetniki, je sledil zaključni “pitch” pred investitorji. Kot poroča LAUNCHub, so bile tokrat predstavitve startupov zares izjemno dobre, prav tako pa so sporočili, da bodo zmagovalna podjetja sporočili v prihodnjem mesecuV izbrana podjetja je LAUNCHub pripravljen vložiti do 200 tisoč evrov investicije v zameno za delež v podjetju. 

Vir: LAUNCHub

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje