Štirje slovenski finalisti LAUNCHuba že čakajo na rezultate

Za štirimi slovenskimi startupi, ki so se uvrstila v finale t.i. podaljšanega vikenda bolgarskega sklada semenskega kapitala LAUNCHub, je naporen vikend. Ali je bil tudi uspešen, pa bodo zvedeli v aprilu, ko bo komisija razglasila zmagovalce, ki bodo prejeli do 200 tisoč evrov investicije.
Štirje slovenski finalisti LAUNCHuba že čakajo na rezultate

Štirje slovenski finalisti LAUNCHuba že čakajo na rezultate (Vir slike: LAUNCHub)

LAUNCHub, bolgarski sklad semenskega kapitala, je tokrat že petič zapored organiziral štiridnevni dogodek (“Long Weekend Event”), na katerem je gostil novo generacijo startupov iz jugovzhodne Evrope. Tem je omogočil priložnost pridobiti semenski kapital ter tako pospešiti svojo rast in razvoj. 

T. i. podaljšani vikend je potekal v Sofiji med 20. in 23. marcem 2014, nanj pa se je uvrstilo 13 finalistov, katere je strokovna komisija izbrala izmed več kot 200 prijavljenih. Tudi letos so slovenska podjetja dokazala, da spadajo v sam vrh, saj so se v finale uvrstili kar 4 slovenski startupi, to so podjetja DeTENS, MEDinar, Enolyse in 3GM.

Po štirih napornih dneh, ko so ekipe intenzivno delale skupaj z več kot 50 mentorji in podjetniki, je sledil zaključni “pitch” pred investitorji. Kot poroča LAUNCHub, so bile tokrat predstavitve startupov zares izjemno dobre, prav tako pa so sporočili, da bodo zmagovalna podjetja sporočili v prihodnjem mesecuV izbrana podjetja je LAUNCHub pripravljen vložiti do 200 tisoč evrov investicije v zameno za delež v podjetju. 

Vir: LAUNCHub

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje