Stran s papirnatimi vizitkami! Tukaj je Poken

Na slovenski trg je prispel Poken, digitalna vizitka za zasebne in poslovne namene.
Stran s papirnatimi vizitkami! Tukaj je Poken

Že “pokate”? (slika: bushidodreams.com)

Gre za drobcen USB ključ z vgrajenim RFID bralcem/prenašalcem. Ko pritisnete na majhen gumb na napravi in jo postavite poleg drugega Pokena, se bodo med njima prenesle vse pristojne informacije. Nato vaš Poken priključite še na računalnik in se povežite s spletnim upravljavcem in že lahko osebo dodate na seznam kontaktov. 

Kontaktne informacije vsebujejo tudi informacije, kako vas kontaktirati preko socialnih medijev kot so Twitter, LinkedIn, Facebook in drugi. Zaradi različnih motivov bodo Pokeni najverjetneje postali priljubljeni tudi med zbiralci. So visokotehnološki in prenašajo informacije le, ko pritisnete na gumb, kar zagotavlja relativno zasebnost. Potrebno je še omeniti, da so si razvijalci Pokena prislužili tudi nagrado na tekmovanju TechCrunch Europe Awards 2009 v kategoriji Best European/Real World Gadget. 

Mogoče pa bomo v prihodnosti kaj podobnega videli kar na mobilnih telefonih, kar bi bilo še bolj praktično?! Napravo lahko za 15 eur kupite preko slovenske spletne trgovine poken.si  

 

Vir: Crunch Gear

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje