Stran s papirnatimi vizitkami! Tukaj je Poken

Na slovenski trg je prispel Poken, digitalna vizitka za zasebne in poslovne namene.
Stran s papirnatimi vizitkami! Tukaj je Poken

Že “pokate”? (slika: bushidodreams.com)

Gre za drobcen USB ključ z vgrajenim RFID bralcem/prenašalcem. Ko pritisnete na majhen gumb na napravi in jo postavite poleg drugega Pokena, se bodo med njima prenesle vse pristojne informacije. Nato vaš Poken priključite še na računalnik in se povežite s spletnim upravljavcem in že lahko osebo dodate na seznam kontaktov. 

Kontaktne informacije vsebujejo tudi informacije, kako vas kontaktirati preko socialnih medijev kot so Twitter, LinkedIn, Facebook in drugi. Zaradi različnih motivov bodo Pokeni najverjetneje postali priljubljeni tudi med zbiralci. So visokotehnološki in prenašajo informacije le, ko pritisnete na gumb, kar zagotavlja relativno zasebnost. Potrebno je še omeniti, da so si razvijalci Pokena prislužili tudi nagrado na tekmovanju TechCrunch Europe Awards 2009 v kategoriji Best European/Real World Gadget. 

Mogoče pa bomo v prihodnosti kaj podobnega videli kar na mobilnih telefonih, kar bi bilo še bolj praktično?! Napravo lahko za 15 eur kupite preko slovenske spletne trgovine poken.si  

 

Vir: Crunch Gear

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje