Stran s papirnatimi vizitkami! Tukaj je Poken

Na slovenski trg je prispel Poken, digitalna vizitka za zasebne in poslovne namene.
Stran s papirnatimi vizitkami! Tukaj je Poken

Že “pokate”? (slika: bushidodreams.com)

Gre za drobcen USB ključ z vgrajenim RFID bralcem/prenašalcem. Ko pritisnete na majhen gumb na napravi in jo postavite poleg drugega Pokena, se bodo med njima prenesle vse pristojne informacije. Nato vaš Poken priključite še na računalnik in se povežite s spletnim upravljavcem in že lahko osebo dodate na seznam kontaktov. 

Kontaktne informacije vsebujejo tudi informacije, kako vas kontaktirati preko socialnih medijev kot so Twitter, LinkedIn, Facebook in drugi. Zaradi različnih motivov bodo Pokeni najverjetneje postali priljubljeni tudi med zbiralci. So visokotehnološki in prenašajo informacije le, ko pritisnete na gumb, kar zagotavlja relativno zasebnost. Potrebno je še omeniti, da so si razvijalci Pokena prislužili tudi nagrado na tekmovanju TechCrunch Europe Awards 2009 v kategoriji Best European/Real World Gadget. 

Mogoče pa bomo v prihodnosti kaj podobnega videli kar na mobilnih telefonih, kar bi bilo še bolj praktično?! Napravo lahko za 15 eur kupite preko slovenske spletne trgovine poken.si  

 

Vir: Crunch Gear

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje