Strast: ste jo že našli?

Vsak posameznik ima na voljo 24 ur na dan, toda le od tega, ali bo ta čas namenil pravemu cilju, je odvisno, ali si bo zgradil uspešno kariero in si ustvaril ugled, katerega mu bodo zavidali mnogi, ali pa bo zgolj pomagal drugim pri uresničevanju njihovih strasti.
Strast: ste jo že našli?

Strast: ste jo že našli? (Vir slike: HubSpot.com)

Ozrite se nekoliko nazaj v preteklost in pomislite, kaj je bilo tisto, kar je nekoč v vas vzbujalo občutke strasti. Sedaj pa se vprašajte: ste svoje življenje posvetili pravemu cilju – uresničevanju vaših strasti – ali pa ste se nekje na poti izgubili in sčasoma povsem pozabili na tisto, kar vam je nekoč dajalo smisel za obstoj?

V kolikor niste zadovoljni s svojim življenjem, je skrajni čas, da ukrepate in poiščete tisto, kar vas zares veseli. Če boste delali v panogi, ki vam je pisana na kožo, se vam zagotovo obeta hitra pot navzgor, saj se boste izkazali kot strastna oseba, ki se je sposobna obvezati določenemu cilju in ki je pripravljena preiti marsikatero oviro, da bi dosegla tisto, kar želi. Prav takšni zaposleni pa so želja vsakega direktorja in slej ko prej bodo nadrejeni opazili vaše izjemno delo.

Odločnost, predanost in fokusiranost so kvalitete, ki odlikujejo osebe z jasno vizijo glede svoje prihodnosti in s pravo mero strasti. Neredko se zgodi, da oseba, ki občuti veliko željo po uresničitvi svojih zamisli, ustanovi lastno podjetje in ga nato tudi uspešno prepelje skozi številne ovire, ki se zagotovo pojavijo na poti.  

Toda kako zares vedeti, da gre za pravo strast in ne le za prehodno zagretost, ki bo sčasoma zbledela? Strastni podjetniki so tisti, ki goreče sledijo uresničevanju svojih ciljev, ne glede na ceno, ki jo morajo za to plačati. Pri tem porabijo bistven del svojega časa, pri tem pa pravzaprav nimajo pravega občutka, da opravljajo delo. Raje preskočijo kakšno drugo dejavnost, da lahko več časa posvetijo svojemu cilju, poleg tega pa v družbi neprestano govorijo o svojih idejah. 

Vir: Entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje