Strast: ste jo že našli?

Vsak posameznik ima na voljo 24 ur na dan, toda le od tega, ali bo ta čas namenil pravemu cilju, je odvisno, ali si bo zgradil uspešno kariero in si ustvaril ugled, katerega mu bodo zavidali mnogi, ali pa bo zgolj pomagal drugim pri uresničevanju njihovih strasti.
Strast: ste jo že našli?

Strast: ste jo že našli? (Vir slike: HubSpot.com)

Ozrite se nekoliko nazaj v preteklost in pomislite, kaj je bilo tisto, kar je nekoč v vas vzbujalo občutke strasti. Sedaj pa se vprašajte: ste svoje življenje posvetili pravemu cilju – uresničevanju vaših strasti – ali pa ste se nekje na poti izgubili in sčasoma povsem pozabili na tisto, kar vam je nekoč dajalo smisel za obstoj?

V kolikor niste zadovoljni s svojim življenjem, je skrajni čas, da ukrepate in poiščete tisto, kar vas zares veseli. Če boste delali v panogi, ki vam je pisana na kožo, se vam zagotovo obeta hitra pot navzgor, saj se boste izkazali kot strastna oseba, ki se je sposobna obvezati določenemu cilju in ki je pripravljena preiti marsikatero oviro, da bi dosegla tisto, kar želi. Prav takšni zaposleni pa so želja vsakega direktorja in slej ko prej bodo nadrejeni opazili vaše izjemno delo.

Odločnost, predanost in fokusiranost so kvalitete, ki odlikujejo osebe z jasno vizijo glede svoje prihodnosti in s pravo mero strasti. Neredko se zgodi, da oseba, ki občuti veliko željo po uresničitvi svojih zamisli, ustanovi lastno podjetje in ga nato tudi uspešno prepelje skozi številne ovire, ki se zagotovo pojavijo na poti.  

Toda kako zares vedeti, da gre za pravo strast in ne le za prehodno zagretost, ki bo sčasoma zbledela? Strastni podjetniki so tisti, ki goreče sledijo uresničevanju svojih ciljev, ne glede na ceno, ki jo morajo za to plačati. Pri tem porabijo bistven del svojega časa, pri tem pa pravzaprav nimajo pravega občutka, da opravljajo delo. Raje preskočijo kakšno drugo dejavnost, da lahko več časa posvetijo svojemu cilju, poleg tega pa v družbi neprestano govorijo o svojih idejah. 

Vir: Entrepreneur.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje