Street Advisor

Avtor — 09.04.2007
Potencialno zastavljena stran, na kateri se ocenjuje soseske in bi ob iskrenih ocenah uporabnikov lahko postala kredibilna baza podatkov za kupce nepremičnin.
Street Advisor

Baza podatkov, ki vas lahko prepriča o nakupu nepremičnine.

StreetAdvisor je ideja, ki je zrasla na avstralskih tleh, stran pa je še zelo mlada, a obeta. Zainteresirani kupci lahko pregledajo kaj vse soseska ponuja, npr. restavracije, nočni klubi, vzdušje ulice, cene najema in nakupa hiš, promet, pokritost mobilnega omrežja, ipd. Prav tako je možen pogovor z vašimi bodočimi sosedi in ogled videov. Stran je že aktivna v ZDA, Kanadi, Češki, Avstriji in mnogo drugih državah. Slovenije med njimi ni.

Vir:  VentureBeat

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje