Stroški, ki potiskajo podjetnike na rob

Avtor — 22.10.2014
Obstajajo štirje glavni stroški v podjetju, ki podjetje in podjetnike potiskajo na rob preživetja in tako znižujejo možnost razvoja in gospodarske rasti. Poleg stroškov dela so tu še visoki stroški zalog, materiala in najemnin.
Stroški, ki potiskajo podjetnike na rob

Stroški, ki potiskajo podjetnike na rob

Stroški, ki povzročajo krizno stanje v podjetjih

Številni managerji in podjetniki velikokrat opozarjajo na previsoke stroške dela. Visoki prispevki počasi in po obrokih »ubijajo« podjetje, zaradi česar so podjetniki pogosto prisiljeni odpuščati delavce, če si želijo zagotoviti lasten obstoj. Stroški dela imajo zelo velik in pomemben vpliv tako na podjetje kot na celotno družbo. Poleg stroškov dela so tu še visoki stroški zalog, materiala in najemnin. 

Pri zniževanju vseh stroškov v podjetju je treba biti racionalen in misliti na prihodnost podjetja in zaposlenih. Znižujte stroške tam, kjer jih lahko, ter tam, kjer njihovo rezanje ni ključno za obstoj podjetja. Pri zniževanju stroškov je potrebnega veliko načrtovanja in optimizacije.

Strošek telekomunikacij lahko občutno znižate. Kako?

Stroški telefonije so po navadi nepredvidljivi in mesečni zneski na položnicah pogosto negativno presenečajo. Strošek telefonije je zagotovo tisti strošek, s katerim se spopadajo vsa podjetja, žal preštevilna neuspešno.

Ker imajo dandanes mnoga, predvsem mlada podjetja, vse več telefonskih pogovorov izven slovenskih meja, je ugodna fiksna mesečna naročnina, ki omogoča neomejene klice, pravi blagoslov.

Ker klici za podjetja vsekakor niso poceni, je telefonski ponudnik Amis pripravil edinstven paket Total, ki omogoča izredno nizko fiksno »flat« naročnino, ki se ne spreminja niti s širitvijo podjetja. Paket Total poleg fiksne naročnine omogoča tudi popolnoma neomejene klice v vsa stacionarna in mobilna omrežja v Sloveniji in EU. Ta neomejenost pomeni hkrati neomejeno število in neomejeno dolžino klicev.

Da bodo stroški telefonije resnično nizki, je tu še najnaprednejši telekomunikacijski sistem IP-telefonije Amis Xpert+, ki omogoča popravila in nenehne nadgradnje, brez da bi bilo pri tem moteno poslovanje podjetja ter njegovi fleksibilnost in odzivnost.

Telefonija Amis Xpert+ in paket Total sta resnično najboljša kombinacija za zniževanje telekomunikacijskih stroškov. S paketom Total poleg vseh ugodnosti dobite še telefonski priključek in sodobne telefonske aparate.

Brez drobnega tiska in brez zavajanja

Za razliko od paketnih ponudb drugih ponudnikov Amisov paket Total ne vključuje drobnega tiska, ne pogojuje ter ne omejuje porabnika pri opravljanju klicev. Stroški naročnine so fiksni in so vedno vnaprej znani, zato s paketom Total ni neprijetnih presenečenj.

Za prihranek, ki ga prinaša Amis Xpert+ s paketom Total, obiščite www.amis.net/total.

Oznake: , , ,