Študentje AGRFT-ja posneli spot za Vlada Kreslina

Pevec Vlado Kreslin ima za seboj dolgo in bogato kariero, v kateri pogosto sodeluje z mladimi. Pri enem od zadnjih projektov je sodeloval s Fixmedio, ki jo v večini sestavljajo ambiciozni in kreativni študentje AGRFT-ja.
Študentje AGRFT-ja posneli spot za Vlada Kreslina

Ekipa sošolcev prvega letnika AGRFT-ja je stopila na podjetniško pot (Vir slike: Fixmedia).

Ekipa sošolcev iz prvega letnika AGRFT-ja se je ob prihodu na fakulteto tako ujela, da so začeli s kreativno-podjetniško potjo. Ekipo sestavljajo Jan Misir (kamera), Lukas Miheljak (montaža), Jure Dostal (režija), Jure Kreft (scenarij), Nika Osredkar (scenarij) ter Domen Turek (producent Fixmedie). Eden od članov je tudi Jure Dostal, ki je svojo podjetniško pot začel že v srednji šoli. Se še spomnite zgodbe Domna in Jureta, ki sta s podjetniško potjo začela pri 17. letih?  

Zaljubljenka je letošnja dobitnica Vesne

Ekipa se je povezala, da bi ustvarili produkcijo, ki je pri nas še ni. Povezuje jih mladostniška energija in želja po ustvarjanju še ne videnih zgodb. Od konca oktobra do začetka decembra je Fixmedia intenzivno ustvarjala videospot za Vlada Kreslina, in sicer za novo pesem Če bi midva se kdaj srečala. Gre za nizkoproračunski videospot, ki ga je v celoti speljala ekipa Fixmedie. V vlogi zaljubljencev sta se predstavila Anja Novak, sicer letošnja dobitnica Vesne in Žan Koprivnik. V scenarij so želeli zajeti predvsem iskrene in čudežne trenutke, ki so dostopni le v dvoje.

Ekipa ne skriva želje po tujini, želijo si projektov na Balkanu (Vir slike: Fixmedia).

Od promocijskega videa do video spota

Želite delati ob boku zanimivih podjetnikov? Vabljeni v MP coworking!

Zgodba sega v leto 2013, ko se je Jure Dostal, vodja filmske produkcije Fixmedia spoznal s Kreslinom. »Takrat ga je prosil, če lahko nastopi v promocijskem filmu za gimnazijo Ledina, ki ga je takrat režiral. Vlado se je prijazno odzval povabilu in opazil Juretove talente,« pripoveduje Jure Kreft iz ekipe Fixmedia, sicer pa eden od scenaristov videospota.

Konec septembra letos so na Fixmedii, ki so obenem tudi člani MP coworkinga, dobili naročilo za spot s strani Vlada Kreslina. »Imeli smo štiri snemalne dneve. Kreslina smo skupaj z bendom posneli v dvorani dijaškega doma Tabor, ljubezenske prizore pa večinoma v Ljubljani in njeni okolici, nekaj malega tudi v Lipici

Vabljeni k ogledu videospota!

YouTube

Ekipa ima ambiciozne plane za prihodnost

Dijaka dopoldne, popoldne podjetnika

Ekipa Fixmedia je bila v zadnjih mesecih precej aktivna, posneli so nekaj koncertov, snujejo pa že nove videospote. Mlada in energična ekipa si želi novih izzivov, še večjih projektov in sodelovanj, predvsem pa razširiti Fixmedio v širše prepoznavno video produkcijo. Kreft pravi, da ne skrivajo želje po delu v tujini, saj si želijo projektov na Balkanu. Delo se (ponovno) prepleta s šolo, tokrat s študijem, kot pravi Jure pa so profesorji razumevajoči in jih podpirajo. A šola je za njih še vedno na prvem mestu, pravi Jure, ki z Domnom in blagovno znamko MojPodjetnik.si še naprej gradita uspešno poslovno zgodbo.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje