Študentje AGRFT-ja posneli spot za Vlada Kreslina

Pevec Vlado Kreslin ima za seboj dolgo in bogato kariero, v kateri pogosto sodeluje z mladimi. Pri enem od zadnjih projektov je sodeloval s Fixmedio, ki jo v večini sestavljajo ambiciozni in kreativni študentje AGRFT-ja.
Študentje AGRFT-ja posneli spot za Vlada Kreslina

Ekipa sošolcev prvega letnika AGRFT-ja je stopila na podjetniško pot (Vir slike: Fixmedia).

Ekipa sošolcev iz prvega letnika AGRFT-ja se je ob prihodu na fakulteto tako ujela, da so začeli s kreativno-podjetniško potjo. Ekipo sestavljajo Jan Misir (kamera), Lukas Miheljak (montaža), Jure Dostal (režija), Jure Kreft (scenarij), Nika Osredkar (scenarij) ter Domen Turek (producent Fixmedie). Eden od članov je tudi Jure Dostal, ki je svojo podjetniško pot začel že v srednji šoli. Se še spomnite zgodbe Domna in Jureta, ki sta s podjetniško potjo začela pri 17. letih?  

Zaljubljenka je letošnja dobitnica Vesne

Ekipa se je povezala, da bi ustvarili produkcijo, ki je pri nas še ni. Povezuje jih mladostniška energija in želja po ustvarjanju še ne videnih zgodb. Od konca oktobra do začetka decembra je Fixmedia intenzivno ustvarjala videospot za Vlada Kreslina, in sicer za novo pesem Če bi midva se kdaj srečala. Gre za nizkoproračunski videospot, ki ga je v celoti speljala ekipa Fixmedie. V vlogi zaljubljencev sta se predstavila Anja Novak, sicer letošnja dobitnica Vesne in Žan Koprivnik. V scenarij so želeli zajeti predvsem iskrene in čudežne trenutke, ki so dostopni le v dvoje.

Ekipa ne skriva želje po tujini, želijo si projektov na Balkanu (Vir slike: Fixmedia).

Od promocijskega videa do video spota

Želite delati ob boku zanimivih podjetnikov? Vabljeni v MP coworking!

Zgodba sega v leto 2013, ko se je Jure Dostal, vodja filmske produkcije Fixmedia spoznal s Kreslinom. »Takrat ga je prosil, če lahko nastopi v promocijskem filmu za gimnazijo Ledina, ki ga je takrat režiral. Vlado se je prijazno odzval povabilu in opazil Juretove talente,« pripoveduje Jure Kreft iz ekipe Fixmedia, sicer pa eden od scenaristov videospota.

Konec septembra letos so na Fixmedii, ki so obenem tudi člani MP coworkinga, dobili naročilo za spot s strani Vlada Kreslina. »Imeli smo štiri snemalne dneve. Kreslina smo skupaj z bendom posneli v dvorani dijaškega doma Tabor, ljubezenske prizore pa večinoma v Ljubljani in njeni okolici, nekaj malega tudi v Lipici

Vabljeni k ogledu videospota!

YouTube

Ekipa ima ambiciozne plane za prihodnost

Dijaka dopoldne, popoldne podjetnika

Ekipa Fixmedia je bila v zadnjih mesecih precej aktivna, posneli so nekaj koncertov, snujejo pa že nove videospote. Mlada in energična ekipa si želi novih izzivov, še večjih projektov in sodelovanj, predvsem pa razširiti Fixmedio v širše prepoznavno video produkcijo. Kreft pravi, da ne skrivajo želje po delu v tujini, saj si želijo projektov na Balkanu. Delo se (ponovno) prepleta s šolo, tokrat s študijem, kot pravi Jure pa so profesorji razumevajoči in jih podpirajo. A šola je za njih še vedno na prvem mestu, pravi Jure, ki z Domnom in blagovno znamko MojPodjetnik.si še naprej gradita uspešno poslovno zgodbo.

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje