BLOG MARKETING DELAVNICA

Študentje FRI-ja gredo na CREA USA Tour 2015

Društvo študentov informatike se že tradicionalno odpravlja na strokovno ekskurzijo v ZDA. Letošnjo 6-tedensko ekskurzijo bo 9 študentov informatike pričelo 19. marca, na svoji poti pa bodo obiskali podjetja Google, IBM in SAP.
Študentje FRI-ja gredo na CREA USA Tour 2015

Študentje FRI-ja se odpravljajo na CREA USA TOUR 2015 (vir: indiegogo.com)

Devet študentov ljubljanske fakultete za računalništvo in informatiko svojo ekskurzijo pričenja 19. marca, trajala pa bo približno šest tednov. Cilj ekskurzije je v Slovenijo prinesti čim več znanja in dobrih praks, ki jih uporabljajo v ZDA, ter jih razširiti med slovenske študente in podjetja. V ta namen bodo obiskali globalno najuspešnejša računalniška podjetja, kot so Google, IBM in SAP, ter spoznali njihov način delovanja. Poleg tega bodo obiskali svetovno priznane univerze, med njimi Stanford, Harvard in MIT, kjer se bodo seznanili z njihovim načinom študija in raziskovalnim delom. Povezali se bodo tudi z mladimi tehnološkimi startup podjetji, ki so s svojimi inovativnimi rešitvami uspela v Silicijevi dolini, med njimi Iddiction, Layer in ostali.

“Naša pot vključuje zahodno in vzhodno obalo ZDA, obiskali bomo večino večjih mest na poti. Strokovna ekskurzija bo letos potekala že petnajsto leto zapored, pričela se bo 19. marca in bo trajala vse do 30. aprila, torej dobrih 42 dni. Sliši se veliko, vendar pa so razdalje v ZDA večje in bomo morali potovali v visokem tempu, če želimo uresničiti vse cilje, ki smo si jih zadali. Los Angeles, San Francisco, Miami, Washington, New York in Boston so le nekatera izmed njih,” je povedala Tjaša Saje iz organizatorske ekipe letošnje ekskurzije.

O odkritjih in spoznanjih bodo ves čas poročali na blogu. Ob povratku bodo pridobljene izkušnje in zgodbe delili še prek medijev ter na potopisnem predavanju. “Menimo, da je takšen projekt odlična priložnost za povezovanje med Slovenijo in ZDA ter promocijo slovenskih podjetij doma in po svetu,” dodaja Tjaša.

V sklopu projekta CREA USA Tour 2015 bodo organizirali tudi različna predavanja in delavnice za študente Univerze v Ljubljani. Prvo predavanje z naslovom Izpoved etičnega hackerja so že izvedli v decembru.

Ker projekt predstavlja velik finančni zalogaj, so jih pri tem podprla številna podjetja in organizacije, vključili pa so ga tudi na platformo za množično financiranje. Kljub temu, da se na pot odpravljajo v nekaj dneh, jih še vedno lahko podprete prek Indiegogo kampanje množičnega financiranja.

»Najbolj se veselimo pridobivanja novega znanja, raziskovanja mest in spoznavanja ameriške kulture,« vzneseno še pove Tjaša.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje