Študentska marketinška konferenca Fanfara

Avtor — 14.03.2014
Izziv: poskusite si predstavljati svet brez marketinga. Ne, to ne pomeni le sveta brez oglasov – marketing je veliko več kot to! Svet brez marketinga bi bil brezvezen. Letošnja Fanfara vas izziva: odločite se, da 9. april ne bo brezvezen dan in ga preživite v raziskovanju sveta marketinga.
Študentska marketinška konferenca Fanfara

Študentska marketinška konferenca Fanfara (Vir slike: Fanfara)

Na 7. Študentski marketinški konferenci Fanfari, ki bo 9. aprila 2014 v Festivalni dvorani v Ljubljani, bodo o marketingu spregovorili ljudje, ki ga ne le opazujejo, ampak tudi ustvarjajo. Svoje izkušnje bodo z nami delili:

  • Tomaž Stritar: Pristno, družbeno, koristno.
  • Tomaž Žontar: Nova doba interaktivnosti.
  • Sebastjan Jeretič: Komuniciranje za čustva in razum.
  • Matija Goljar: Uspeh čaka pogumne.
  • Aljoša Bagola in Maja Hawlina: Zakaj (ne) marketing?
  • James Whatley: (What)ley about social media.
  • Nikola Vojnov: Faith in Creativity
  • Til Pleterski in Klemen Ptičak (HOOD Burger).

Udeležili se boste lahko tudi delavnic “Preskok na digitalno”, “Razgovor za službo” in “Speed networking”.

Letošnja Fanfara vas izziva: odločite se, da 9. april ne bo brezvezen dan in ga preživite v raziskovanju sveta marketinga, spoznavanju novih ljudi in ustvarjanju priložnosti za prihodnost.

Vir: Fanfara

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje