Študentski natečaj Banke Koper

Avtor — 08.03.2012

Banka Koper tudi letos organizira študentski natečaj, ki v Sloveniji poteka pod naslovom: »Predstavi idejo! Le skupaj s tabo lahko rastemo.« Z natečajem želijo ponuditi študentom priložnost, da s svežimi idejami in kreativnostjo ponudijo predloge o tem, kakšna naj bi bila idealna banka.

Študentski natečaj Banke Koper

Študentski natečaj Banke Koper (Vir slike: sxc.hu)

Študenti obenem pridobijo nova znanja ter praktične izkušnje s poslovnega sveta, v domačem in mednarodnem prostoru. Študenti se bodo pomerili v dveh tematskih področjih, ki bosta znana v nadaljevanju razpisnega obdobja. Predstavniki zmagovalnih ekip iz posameznega področja bodo nagrajeni s 3 mesečno prakso v Banki Koper z možnostjo naknadne zaposlitve.

V nadaljevanju natečaja se bosta zmagovalni ekipi pomerili še z zmagovalnimi ekipami drugih bank članic skupine Intesa Sanpaolo. Od tod pa zmagovalce za nagrado čaka še pripravništvo na sedežu Divizije hčerinskih bank v Milanu, ali pa poletno šolanje na eni izmed vodilnih italijanskih univerz.

Sodelujejo lahko redno vpisani študenti fakultet Univerze na Primorskem, Univerze v Ljubljani in Univerze v Mariboru, ki opravljajo izpite v rednih rokih:

  • imajo povprečno oceno sedem ali višjo;
  • niso starejši od 25 let;
  • tekoče obvladajo angleščino in okolje MS Office;
  • v času projekta niso na študijski izmenjavi v tujini (npr. Erasmus);
  • se strinjajo s Pravili natečaja.

Rok za prijavo je 20. marec.

Vir: Banka Koper


Oznake: , , , , , ,