Svetovno prvenstvo v igri kamen, papir in škarje!

Avtor — 01.06.2007
Je vaša reakcija v stilu: Kaj?! Ma dej nehi! Pa ti niso resni! Moja je bila kar konglomerat vseh treh.
Svetovno prvenstvo v igri kamen, papir in škarje!

Znaki igre kamen, papir in škarje.

Gre za nadvse popularno in svetovno znano igro, pri kateri si nasprotniki z rokami pokažejo papir, škarje in kamen. Škarje premagajo papir, papir premaga kamen, itd. Otroška igra, s katero sem si tudi sam krajšal čas.

Otroška? Ups, se opravičujem. Nekateri več kot očitno zadevo jemljejo resno. Toronto bo 13. oktobra 2007 prizorišče svetovnega prvenstva RPS (rock, paper, scissors).

»Profesionalci« se udejstvujejo na spletni strani, kjer preizkušajo strategije in načine kako ponižati nasprotnika ter svoje ime za večno vpisati v zgodovino tega tekmovanja. Na to temo je napisana tudi knjiga!
Prvenstvo traja že več kot 7 let, letos naj bi privabilo 500 tekmovalcev.

Ali je komentar sploh potreben?

Vir: TechCrunch

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje