Svetovno prvenstvo v igri kamen, papir in škarje!

Je vaša reakcija v stilu: Kaj?! Ma dej nehi! Pa ti niso resni! Moja je bila kar konglomerat vseh treh.
Svetovno prvenstvo v igri kamen, papir in škarje!

Znaki igre kamen, papir in škarje.

Gre za nadvse popularno in svetovno znano igro, pri kateri si nasprotniki z rokami pokažejo papir, škarje in kamen. Škarje premagajo papir, papir premaga kamen, itd. Otroška igra, s katero sem si tudi sam krajšal čas.

Otroška? Ups, se opravičujem. Nekateri več kot očitno zadevo jemljejo resno. Toronto bo 13. oktobra 2007 prizorišče svetovnega prvenstva RPS (rock, paper, scissors).

»Profesionalci« se udejstvujejo na spletni strani, kjer preizkušajo strategije in načine kako ponižati nasprotnika ter svoje ime za večno vpisati v zgodovino tega tekmovanja. Na to temo je napisana tudi knjiga!
Prvenstvo traja že več kot 7 let, letos naj bi privabilo 500 tekmovalcev.

Ali je komentar sploh potreben?

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje