Svojo ljubezen do hišnih ljubljenčkov lahko spreobrnemo v domiseln posel

Tudi oni imajo svoje potrebe, ki jih ne smemo zanemariti.
Svojo ljubezen do hišnih ljubljenčkov lahko spreobrnemo v domiseln posel

Najboljši prijatelji

Za njih skrbimo in jim vedno želimo le najboljše. Njihove potrebe so podobne našim in nobene ovire ni zakaj jim ne bi omogočili istih storitev. Tukaj je le nekaj začetnih idej:
Oblikovanje hišk in izdelava pohištva, s katerim lahko popestrimo dom našega malega prijatelja in ga spremenimo v pravo palačo. Za vse bolj modno usmerjene je odlična niša izdelava obutve za male navihančke. Izdelava majic s sliko našega ljubljenčka pa bi vsekakor bila hit pri lastnikih.

Prodaja raznoraznih izdelkov za ljubljenčke, vse od hrane, produktov za nego, igro in zabavo. V sklopu tega se lahko usmerimo na higiensko plat in lastnikom ponudimo tedensko čiščenje vrta ali prostora, kjer se ljubljenček zadržuje, kopanje ljubljenčkov in podobnega. Dostava hrane ja vsekakor zanimiva za lastnike, ki imajo več ljubljenčkov, in za starejše občane.

Za vse prezaposlene in osamljene, ki si želijo novega prijatelja bi bila primerna storitev, preko katere bi združili lastnika in ljubljenčka. Dopolnitev bi lahko bila storitev registracije in identifikacije, pri kateri ljubljenčka fotografiramo in ustvarimo dosje, ki zna biti dokaj uporabno v primeru, da se izgubi. V zelo stresnih trenutkih, ko se ljubljenček izgubi bi bila zelo ustrezna storitev pomoči in iskanja našega ljubljenčka.

Ljubljenčki so zelo pomemben del našega življenja in radi preživljamo čas z njimi, zato je dobrodošla storitev transporta, glede na to, da obstajajo nekatere omejitve pri daljših potovanjih ali ustanovitev hotela za naše male prijatelje v krajih, kjer hoteli ne dovoljujejo njihovega bivanja. V kolikor pa je nemogoče, da bi nas mali prijatelji spremljali na poti, je zaželena storitev varstva in nege v času naše odsotnosti. Koristna je tudi storitev delnega varstva v času opravkov, v primeru pregledov pri veterinarju pa prevoz.

Vir: Sbomag

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje