Svojo ljubezen do hišnih ljubljenčkov lahko spreobrnemo v domiseln posel

Tudi oni imajo svoje potrebe, ki jih ne smemo zanemariti.
Svojo ljubezen do hišnih ljubljenčkov lahko spreobrnemo v domiseln posel

Najboljši prijatelji

Za njih skrbimo in jim vedno želimo le najboljše. Njihove potrebe so podobne našim in nobene ovire ni zakaj jim ne bi omogočili istih storitev. Tukaj je le nekaj začetnih idej:
Oblikovanje hišk in izdelava pohištva, s katerim lahko popestrimo dom našega malega prijatelja in ga spremenimo v pravo palačo. Za vse bolj modno usmerjene je odlična niša izdelava obutve za male navihančke. Izdelava majic s sliko našega ljubljenčka pa bi vsekakor bila hit pri lastnikih.

Prodaja raznoraznih izdelkov za ljubljenčke, vse od hrane, produktov za nego, igro in zabavo. V sklopu tega se lahko usmerimo na higiensko plat in lastnikom ponudimo tedensko čiščenje vrta ali prostora, kjer se ljubljenček zadržuje, kopanje ljubljenčkov in podobnega. Dostava hrane ja vsekakor zanimiva za lastnike, ki imajo več ljubljenčkov, in za starejše občane.

Za vse prezaposlene in osamljene, ki si želijo novega prijatelja bi bila primerna storitev, preko katere bi združili lastnika in ljubljenčka. Dopolnitev bi lahko bila storitev registracije in identifikacije, pri kateri ljubljenčka fotografiramo in ustvarimo dosje, ki zna biti dokaj uporabno v primeru, da se izgubi. V zelo stresnih trenutkih, ko se ljubljenček izgubi bi bila zelo ustrezna storitev pomoči in iskanja našega ljubljenčka.

Ljubljenčki so zelo pomemben del našega življenja in radi preživljamo čas z njimi, zato je dobrodošla storitev transporta, glede na to, da obstajajo nekatere omejitve pri daljših potovanjih ali ustanovitev hotela za naše male prijatelje v krajih, kjer hoteli ne dovoljujejo njihovega bivanja. V kolikor pa je nemogoče, da bi nas mali prijatelji spremljali na poti, je zaželena storitev varstva in nege v času naše odsotnosti. Koristna je tudi storitev delnega varstva v času opravkov, v primeru pregledov pri veterinarju pa prevoz.

Vir: Sbomag

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje