Svojo ljubezen do hišnih ljubljenčkov lahko spreobrnemo v domiseln posel

Tudi oni imajo svoje potrebe, ki jih ne smemo zanemariti.
Svojo ljubezen do hišnih ljubljenčkov lahko spreobrnemo v domiseln posel

Najboljši prijatelji

Za njih skrbimo in jim vedno želimo le najboljše. Njihove potrebe so podobne našim in nobene ovire ni zakaj jim ne bi omogočili istih storitev. Tukaj je le nekaj začetnih idej:
Oblikovanje hišk in izdelava pohištva, s katerim lahko popestrimo dom našega malega prijatelja in ga spremenimo v pravo palačo. Za vse bolj modno usmerjene je odlična niša izdelava obutve za male navihančke. Izdelava majic s sliko našega ljubljenčka pa bi vsekakor bila hit pri lastnikih.

Prodaja raznoraznih izdelkov za ljubljenčke, vse od hrane, produktov za nego, igro in zabavo. V sklopu tega se lahko usmerimo na higiensko plat in lastnikom ponudimo tedensko čiščenje vrta ali prostora, kjer se ljubljenček zadržuje, kopanje ljubljenčkov in podobnega. Dostava hrane ja vsekakor zanimiva za lastnike, ki imajo več ljubljenčkov, in za starejše občane.

Za vse prezaposlene in osamljene, ki si želijo novega prijatelja bi bila primerna storitev, preko katere bi združili lastnika in ljubljenčka. Dopolnitev bi lahko bila storitev registracije in identifikacije, pri kateri ljubljenčka fotografiramo in ustvarimo dosje, ki zna biti dokaj uporabno v primeru, da se izgubi. V zelo stresnih trenutkih, ko se ljubljenček izgubi bi bila zelo ustrezna storitev pomoči in iskanja našega ljubljenčka.

Ljubljenčki so zelo pomemben del našega življenja in radi preživljamo čas z njimi, zato je dobrodošla storitev transporta, glede na to, da obstajajo nekatere omejitve pri daljših potovanjih ali ustanovitev hotela za naše male prijatelje v krajih, kjer hoteli ne dovoljujejo njihovega bivanja. V kolikor pa je nemogoče, da bi nas mali prijatelji spremljali na poti, je zaželena storitev varstva in nege v času naše odsotnosti. Koristna je tudi storitev delnega varstva v času opravkov, v primeru pregledov pri veterinarju pa prevoz.

Vir: Sbomag

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje