Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Avtor — 07.07.2014
Odlična novica za slovensko crowdfunding sceno: Swich, prefinjen brezžični polnilnik za pametne mobilne telefone, je na Kickstarterju že po nekaj dneh dosegel zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev.
Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Swich dosegel cilj na Kickstarterju! (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa petih podjetnikov, ki stoji za projektom Swich, je potrebovala zgolj sedem dni, da je na Kickstarterju dosegla zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev. Do danes je namreč ekipa zbrala že skoraj 26 tisoč dolarjev, številka pa bo najverjetneje še precej narasla, saj se spletna kampanja za zbiranje sredstev zaključi s 30. julijem 2014.

Boris Lutman, Matija Milkovič Biloslav, Melissa Cerić, Žiga Godina in Ana Čadež so tisti, ki so zaslužni za izdelavo Swicha, privlačnega stojala in polnilca za pametne mobilne telefone v enem.

Naprava je med uporabniki mobilnikov z operacijskim sistemom Android in iPhone požela precej zanimanja – projekt je z donacijo oziroma nakupom do sedaj podprlo že 171 podpornikov. 

Sprva je ekipa sicer razmišljala zgolj o elegantnem stojalu za mobilne napravo, po prvotnih raziskavah pa so dodali še funkcijo polnjenja baterije. Člani ekipe prav tako razmišljajo še o dodatnih funkcijah Swicha, kot je na primer vgradnja zvočnikov ali izdelava v različnih barvah in oblikah, kar bodo morda uvedli kot opcijo “podaljšanih ciljev”, ki jih Kickstarter odobri uspešno financiranim projektom.

Podprite Swich na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje