Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Odlična novica za slovensko crowdfunding sceno: Swich, prefinjen brezžični polnilnik za pametne mobilne telefone, je na Kickstarterju že po nekaj dneh dosegel zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev.
Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Swich dosegel cilj na Kickstarterju! (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa petih podjetnikov, ki stoji za projektom Swich, je potrebovala zgolj sedem dni, da je na Kickstarterju dosegla zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev. Do danes je namreč ekipa zbrala že skoraj 26 tisoč dolarjev, številka pa bo najverjetneje še precej narasla, saj se spletna kampanja za zbiranje sredstev zaključi s 30. julijem 2014.

Boris Lutman, Matija Milkovič Biloslav, Melissa Cerić, Žiga Godina in Ana Čadež so tisti, ki so zaslužni za izdelavo Swicha, privlačnega stojala in polnilca za pametne mobilne telefone v enem.

Naprava je med uporabniki mobilnikov z operacijskim sistemom Android in iPhone požela precej zanimanja – projekt je z donacijo oziroma nakupom do sedaj podprlo že 171 podpornikov. 

Sprva je ekipa sicer razmišljala zgolj o elegantnem stojalu za mobilne napravo, po prvotnih raziskavah pa so dodali še funkcijo polnjenja baterije. Člani ekipe prav tako razmišljajo še o dodatnih funkcijah Swicha, kot je na primer vgradnja zvočnikov ali izdelava v različnih barvah in oblikah, kar bodo morda uvedli kot opcijo “podaljšanih ciljev”, ki jih Kickstarter odobri uspešno financiranim projektom.

Podprite Swich na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje