Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Odlična novica za slovensko crowdfunding sceno: Swich, prefinjen brezžični polnilnik za pametne mobilne telefone, je na Kickstarterju že po nekaj dneh dosegel zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev.
Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Swich dosegel cilj na Kickstarterju! (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa petih podjetnikov, ki stoji za projektom Swich, je potrebovala zgolj sedem dni, da je na Kickstarterju dosegla zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev. Do danes je namreč ekipa zbrala že skoraj 26 tisoč dolarjev, številka pa bo najverjetneje še precej narasla, saj se spletna kampanja za zbiranje sredstev zaključi s 30. julijem 2014.

Boris Lutman, Matija Milkovič Biloslav, Melissa Cerić, Žiga Godina in Ana Čadež so tisti, ki so zaslužni za izdelavo Swicha, privlačnega stojala in polnilca za pametne mobilne telefone v enem.

Naprava je med uporabniki mobilnikov z operacijskim sistemom Android in iPhone požela precej zanimanja – projekt je z donacijo oziroma nakupom do sedaj podprlo že 171 podpornikov. 

Sprva je ekipa sicer razmišljala zgolj o elegantnem stojalu za mobilne napravo, po prvotnih raziskavah pa so dodali še funkcijo polnjenja baterije. Člani ekipe prav tako razmišljajo še o dodatnih funkcijah Swicha, kot je na primer vgradnja zvočnikov ali izdelava v različnih barvah in oblikah, kar bodo morda uvedli kot opcijo “podaljšanih ciljev”, ki jih Kickstarter odobri uspešno financiranim projektom.

Podprite Swich na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje