Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Odlična novica za slovensko crowdfunding sceno: Swich, prefinjen brezžični polnilnik za pametne mobilne telefone, je na Kickstarterju že po nekaj dneh dosegel zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev.
Swich dosegel cilj na Kickstarterju!

Swich dosegel cilj na Kickstarterju! (Vir slike: Kickstarter)

Ekipa petih podjetnikov, ki stoji za projektom Swich, je potrebovala zgolj sedem dni, da je na Kickstarterju dosegla zastavljeni cilj v višini 25 tisoč dolarjev. Do danes je namreč ekipa zbrala že skoraj 26 tisoč dolarjev, številka pa bo najverjetneje še precej narasla, saj se spletna kampanja za zbiranje sredstev zaključi s 30. julijem 2014.

Boris Lutman, Matija Milkovič Biloslav, Melissa Cerić, Žiga Godina in Ana Čadež so tisti, ki so zaslužni za izdelavo Swicha, privlačnega stojala in polnilca za pametne mobilne telefone v enem.

Naprava je med uporabniki mobilnikov z operacijskim sistemom Android in iPhone požela precej zanimanja – projekt je z donacijo oziroma nakupom do sedaj podprlo že 171 podpornikov. 

Sprva je ekipa sicer razmišljala zgolj o elegantnem stojalu za mobilne napravo, po prvotnih raziskavah pa so dodali še funkcijo polnjenja baterije. Člani ekipe prav tako razmišljajo še o dodatnih funkcijah Swicha, kot je na primer vgradnja zvočnikov ali izdelava v različnih barvah in oblikah, kar bodo morda uvedli kot opcijo “podaljšanih ciljev”, ki jih Kickstarter odobri uspešno financiranim projektom.

Podprite Swich na Kickstarterju >>

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje