Tajvanski izdelovalec prenosnikov gradi tovarno na Kitajskem

Tajvanska korporacija Inventec, četrti največji proizvajalec prenosnih računalnikov, bo zapravila 800 milijonov dolarjev za izgradnjo tovarne na jugozahodu Kitajske.
Tajvanski izdelovalec prenosnikov gradi tovarno na Kitajskem

Razstava notesnikov na Svetovnem kongresu informacijskih tehnologij (slika: physorg)


Inventec je sporočil, da je z vlado Chongqinga že podpisal pogodbo za petletni investicijski projekt. Tovarna v Chongqingu bo postala njihova druga kitajska proizvodna baza. Prva se namreč nahaja v Shanghaiju. 

V začetni fazi investiranja se bodo osredotočili na proizvodnjo prenosnih računalnikov, kasneje pa se nameravajo razširiti na področja strežnikov, mobilnih komunikacij in izdelave programske opreme. Tajvansko podjetje pričakuje, da bo tovarna v Chongqingu letno ustvarila proizvode v vrednosti desetih milijard ameriških dolarjev, pet let po tistem, ko bo investiranje končano.  

Iz izjave ni bilo mogoče razbrati, kdaj bo tovarna začela obratovati in če bo šlo za tvegano investiranje. Inventecovih vodilnih mož namreč ni bilo moč kontaktirati. 

 

Vir: Physorg

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje