Talking Tom gre v Hollywood

Serija mobilnih aplikacij govorečih prijateljev (Talking Friends), ki se je pričela z govorečim mačkom Tomom, je presegla dve milijardi prenosov. Ob veseli novici so iz podjetja Outift7 sporočili še, da se bodo animirani liki kmalu pojavili tudi na velikih platnih.
Talking Tom gre v Hollywood

Luštnega Gingerja bomo kmalu lahko videli tudi na velikem platnu (vir: Outfit7)

Govoreča mačka Angela in Govoreči maček Tom bosta kmalu postala filmski zvezdi. Podjetju Outfit7 bo namreč uspelo franšizo govorečih kosmatincev, kamor poleg Toma in Angele sodijo še žirafa Gina, mucek Ginger in kuža Ben, sedaj spraviti še na velika platna. Novico je podjetje lansiralo ob novem mejniku – dveh milijardah prenosov mobilnih aplikacij iz serije govorečih prijateljev. Govoreči Tom je prvi ugledal luč sveta, in sicer junija 2010.

Med producentskimi imeni, ki se bodo podpisala pod film, najdemo tudi Jamesa Vanderbilta, Brada Fischerja in Williama Sheraka, znane po uspešnicah Neverjetni Spider-Man (Amazing Spider-Man), Črni labod (Black Swan), Zlovešči otok (Shutter Island) in Jekleni mož 3 (Iron Man 3). Kot izvršni producent bo pri filmu sodeloval tudi soustanovitelj podjetja Outfit7, Samo Login.

Outfit7 sicer že dela na animirani TV-seriji, saj so govoreči prijatelji naleteli na dober odziv na YouTubu. Njihov uradni YouTube kanal ima skoraj 100 tisoč naročnikov in skupno več kot 300 milijonov ogledov videov. Skupaj z Disneyjem so pripravili spletno serijo v 10 epizodah, ki je dosegla več kot 320 milijonov ogledov.

Govoreči prijatelji so tesno za petami aplikaciji Angry Birds, ki je dve milijardi prenosov presegla konec lanskega leta. Talking Friends in Angry Birds pa trenutno predstavljata največji blagovni znamki za otroke, ki sta vzniknili na trgu aplikacij, čeprav obe trdita, da sta narejeni za občinstvo vseh starosti.

Blagovna znamka Talking Tom and Friends je v lasti mednarodne korporacije Outfit7 Limited, ki je registrirana v Veliki Britaniji, sedež pa ima na Cipru. Direktorja podjetja sta Slovenca Iza in Samo Login.

Vrednost podjetja Outfit7 so analitiki slovenske revije Manager lani ocenili na dobrih 260 milijonov evrov, kar je 16 odstotkov več kot leto poprej. 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje