Talking Tom gre v Hollywood

Serija mobilnih aplikacij govorečih prijateljev (Talking Friends), ki se je pričela z govorečim mačkom Tomom, je presegla dve milijardi prenosov. Ob veseli novici so iz podjetja Outift7 sporočili še, da se bodo animirani liki kmalu pojavili tudi na velikih platnih.
Talking Tom gre v Hollywood

Luštnega Gingerja bomo kmalu lahko videli tudi na velikem platnu (vir: Outfit7)

Govoreča mačka Angela in Govoreči maček Tom bosta kmalu postala filmski zvezdi. Podjetju Outfit7 bo namreč uspelo franšizo govorečih kosmatincev, kamor poleg Toma in Angele sodijo še žirafa Gina, mucek Ginger in kuža Ben, sedaj spraviti še na velika platna. Novico je podjetje lansiralo ob novem mejniku – dveh milijardah prenosov mobilnih aplikacij iz serije govorečih prijateljev. Govoreči Tom je prvi ugledal luč sveta, in sicer junija 2010.

Med producentskimi imeni, ki se bodo podpisala pod film, najdemo tudi Jamesa Vanderbilta, Brada Fischerja in Williama Sheraka, znane po uspešnicah Neverjetni Spider-Man (Amazing Spider-Man), Črni labod (Black Swan), Zlovešči otok (Shutter Island) in Jekleni mož 3 (Iron Man 3). Kot izvršni producent bo pri filmu sodeloval tudi soustanovitelj podjetja Outfit7, Samo Login.

Outfit7 sicer že dela na animirani TV-seriji, saj so govoreči prijatelji naleteli na dober odziv na YouTubu. Njihov uradni YouTube kanal ima skoraj 100 tisoč naročnikov in skupno več kot 300 milijonov ogledov videov. Skupaj z Disneyjem so pripravili spletno serijo v 10 epizodah, ki je dosegla več kot 320 milijonov ogledov.

Govoreči prijatelji so tesno za petami aplikaciji Angry Birds, ki je dve milijardi prenosov presegla konec lanskega leta. Talking Friends in Angry Birds pa trenutno predstavljata največji blagovni znamki za otroke, ki sta vzniknili na trgu aplikacij, čeprav obe trdita, da sta narejeni za občinstvo vseh starosti.

Blagovna znamka Talking Tom and Friends je v lasti mednarodne korporacije Outfit7 Limited, ki je registrirana v Veliki Britaniji, sedež pa ima na Cipru. Direktorja podjetja sta Slovenca Iza in Samo Login.

Vrednost podjetja Outfit7 so analitiki slovenske revije Manager lani ocenili na dobrih 260 milijonov evrov, kar je 16 odstotkov več kot leto poprej. 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje