Talking Tom gre v Hollywood

Serija mobilnih aplikacij govorečih prijateljev (Talking Friends), ki se je pričela z govorečim mačkom Tomom, je presegla dve milijardi prenosov. Ob veseli novici so iz podjetja Outift7 sporočili še, da se bodo animirani liki kmalu pojavili tudi na velikih platnih.
Talking Tom gre v Hollywood

Luštnega Gingerja bomo kmalu lahko videli tudi na velikem platnu (vir: Outfit7)

Govoreča mačka Angela in Govoreči maček Tom bosta kmalu postala filmski zvezdi. Podjetju Outfit7 bo namreč uspelo franšizo govorečih kosmatincev, kamor poleg Toma in Angele sodijo še žirafa Gina, mucek Ginger in kuža Ben, sedaj spraviti še na velika platna. Novico je podjetje lansiralo ob novem mejniku – dveh milijardah prenosov mobilnih aplikacij iz serije govorečih prijateljev. Govoreči Tom je prvi ugledal luč sveta, in sicer junija 2010.

Med producentskimi imeni, ki se bodo podpisala pod film, najdemo tudi Jamesa Vanderbilta, Brada Fischerja in Williama Sheraka, znane po uspešnicah Neverjetni Spider-Man (Amazing Spider-Man), Črni labod (Black Swan), Zlovešči otok (Shutter Island) in Jekleni mož 3 (Iron Man 3). Kot izvršni producent bo pri filmu sodeloval tudi soustanovitelj podjetja Outfit7, Samo Login.

Outfit7 sicer že dela na animirani TV-seriji, saj so govoreči prijatelji naleteli na dober odziv na YouTubu. Njihov uradni YouTube kanal ima skoraj 100 tisoč naročnikov in skupno več kot 300 milijonov ogledov videov. Skupaj z Disneyjem so pripravili spletno serijo v 10 epizodah, ki je dosegla več kot 320 milijonov ogledov.

Govoreči prijatelji so tesno za petami aplikaciji Angry Birds, ki je dve milijardi prenosov presegla konec lanskega leta. Talking Friends in Angry Birds pa trenutno predstavljata največji blagovni znamki za otroke, ki sta vzniknili na trgu aplikacij, čeprav obe trdita, da sta narejeni za občinstvo vseh starosti.

Blagovna znamka Talking Tom and Friends je v lasti mednarodne korporacije Outfit7 Limited, ki je registrirana v Veliki Britaniji, sedež pa ima na Cipru. Direktorja podjetja sta Slovenca Iza in Samo Login.

Vrednost podjetja Outfit7 so analitiki slovenske revije Manager lani ocenili na dobrih 260 milijonov evrov, kar je 16 odstotkov več kot leto poprej. 

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje