Napovednik podjetniških dogodkov

Avtor — 07.04.2014
Da v prihajajočem tednu ne bi spregledali katerega izmed številnih podjetniških izobraževanj, ki potekajo po različnih krajih v Sloveniji, smo vam pripravili kratek pregled tedenskih dogodkov, objavljenih na našem spletnem portalu.
Napovednik podjetniških dogodkov

Tedenski pregled dogodkov

Brezplačna skupinska predstavitev miniMAXa na daljavo

SAOP v okviru novega načina izobraževanja za uporabo programa miniMAX vabi na spletni seminar. Poleg internetne povezave potrebujete le zvočnike ali slušalke in mikrofon, če želite postavljati vprašanja v živo, sicer pa lahko postavljate pisna vprašanja.

Kdaj 08.04.2014
Kje Spletni seminar

Preberi več >>

Študentska marketinška konferenca Fanfara

Študentska sekcija društva za marketing Slovenije letos že sedmo leto zapored organizira Študentsko marketinško konferenco Fanfaro, ki bo 9. aprila 2014 v ljubljanski Festivalni dvorani. Namenjena je vsem mladim in mladim po srcu, ki živijo in delujejo v svetu marketinga.

Kdaj 09.04.2014
Kje Ljubljana

Študentska marketinška konferenca Fanfara –Preberi več >>

Usposabljanje za prejem investicije tveganega kapitala

Tehnološki park LJ bo 10. in 11. aprila 2014, v okviru projekta ACCELMED, ki ga sofinancira program Mediteran in v sodelovanju s partnerji Iniciative Start:up Slovenija in ponudniki tveganega kapitala, izvedel intenzivno dvodnevno usposabljanje podjetnikov za prejem investicije tveganega kapitala.

Kdaj od 10.04.2014 do 11.04.2014
Kje Ljubljana

Usposabljanje za prejem investicije tveganega kapitala –Preberi več >>

Intenzivno usposabljanje za investicijo

Go:Global program usposabljanja za investicijo, organizirajo partnerji nacionalne Iniciative Start:up Slovenija, je namenjen podjetjem v zgodnji fazi rasti, saj je prilagojen za pridobitev investicije s strani skladov tveganega kapitala.

Kdaj od 10.04.2014 do 11.04.2014
Kje Ljubljana

Intenzivno usposabljanje za investicijo –Preberi več >>

MP šola – april

Na delavnicah bodo izkušeni predavatelji in podjetniki govorili o razvoju ideje in oblikovanju poslovnega modela, analizi trga ter testiranju vaših produktov, seznanili se boste z osnovnimi računovodskimi termini ter se spoznali s spletnim marketingom. Začnemo v četrtek, 10. aprila!

Kdaj 10.04.2014 – 01.05.2014
Kje Domovanje d.o.o., Pod hribom 55, 1000 Ljubljana

MP šola – april –Preberi več >>

Delavnica: Od ideje do denarja

Imate idejo v kateri vidite potencial, vendar potrebujete več informacij o tem, kako jo pretvoriti v posel? Imamo rešitev: Delavnico Od ideje do denarja, kjer vam bomo pokazali metode, ki vas bodo naučile izoblikovati poslovni model. Faza: Imam idejo, rad bi izdelal produkt.

Kdaj 10.04.2014 
Kje Domovanje d.o.o., Pod hribom 55, 1000 Ljubljana

Delavnica: Od ideje do denarja –Preberi več >>

Zaženi poslovno idejo z uspešno crowdfunding kampanjo

Iniciativa Start:up Slovenija v sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike v Sloveniji v četrtek, 10. aprila 2014 ob 19. uri, vabi na dogodek, kjer bodo predstavljene priložnosti, ki jih nudi »crowdfunding« za zagon poslovne ideje.

Kdaj 10.04.2014 
Kje Ljubljana

Zaženi poslovno idejo z uspešno crowdfunding kampanjo –Preberi več >>


Oznake: ,