BLOG MARKETING DELAVNICA

TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

8. in 9. maja, bo na Gospodarskem razstavišču potekal že 3. TEDxUniversityofLjubljana, na katerem bodo mladi, aktivni študentje in podjetniki delili svoje zgodbe. Vstopnice za spremljanje dogodka so še na voljo.
TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

Inovaktivno podjetništvo (Vir: freedigitalphotos.net)

Tokratna rdeča nit TEDxUniversity of Ljubljana je zmes inovativnosti in aktivnosti, ki jo poosebljajo mladi in navdihujoči posamezniki.

V četrtek, 8. maja, od 16.30 do 18.00 bodo govorci Matej Gaser, ki se trenutno največ ukvarja z omogočanjem popolnega pregleda nad nizkocenovnimi možnostmi letenja po Evropi s projektom nizkocenovci.si; Barbara Šamperl, plesalka na invalidskem vozičku; Nastja Kramer, podjetnica, ki se podpisuje pod Malinca.si in Dean Habuš, soustanovitelj in solastnik podjetja, del katerega je tudi blagovna znamka Coffee O’Clock.

V petek, 9. maja, od 15.00 do 16.30 bodo obiskovalce navdihovali Tadej Jevševar, ki sodeluje pri slovenskem start-up projektu Chipolo, Jaka Blažon, vodja start-upa Wivu, Vladimir Mićković iz Slovenia Coworking in Stella Korošec iz Eque. 

Organizatorji obljubljajo tudi točke presenečenja, predvsem pa veliko mero navdiha in pozitivne energije. Brezplačne vstopnice za dogodek je možno rezervirati prek Eventbrite

TED je v duhu idej, vrednih širjenja, zasnoval program TEDx. Gre za vrsto lokalnih dogodkov, ki jih v lastni režiji organizirajo prostovoljci, da bi podoživeli TED izkušnjo. Ti dogodki dobijo oznako TEDx, kjer x pomeni neodvisno organiziran dogodek.

Vir: TEDxUL

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje