TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

8. in 9. maja, bo na Gospodarskem razstavišču potekal že 3. TEDxUniversityofLjubljana, na katerem bodo mladi, aktivni študentje in podjetniki delili svoje zgodbe. Vstopnice za spremljanje dogodka so še na voljo.
TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

Inovaktivno podjetništvo (Vir: freedigitalphotos.net)

Tokratna rdeča nit TEDxUniversity of Ljubljana je zmes inovativnosti in aktivnosti, ki jo poosebljajo mladi in navdihujoči posamezniki.

V četrtek, 8. maja, od 16.30 do 18.00 bodo govorci Matej Gaser, ki se trenutno največ ukvarja z omogočanjem popolnega pregleda nad nizkocenovnimi možnostmi letenja po Evropi s projektom nizkocenovci.si; Barbara Šamperl, plesalka na invalidskem vozičku; Nastja Kramer, podjetnica, ki se podpisuje pod Malinca.si in Dean Habuš, soustanovitelj in solastnik podjetja, del katerega je tudi blagovna znamka Coffee O’Clock.

V petek, 9. maja, od 15.00 do 16.30 bodo obiskovalce navdihovali Tadej Jevševar, ki sodeluje pri slovenskem start-up projektu Chipolo, Jaka Blažon, vodja start-upa Wivu, Vladimir Mićković iz Slovenia Coworking in Stella Korošec iz Eque. 

Organizatorji obljubljajo tudi točke presenečenja, predvsem pa veliko mero navdiha in pozitivne energije. Brezplačne vstopnice za dogodek je možno rezervirati prek Eventbrite

TED je v duhu idej, vrednih širjenja, zasnoval program TEDx. Gre za vrsto lokalnih dogodkov, ki jih v lastni režiji organizirajo prostovoljci, da bi podoživeli TED izkušnjo. Ti dogodki dobijo oznako TEDx, kjer x pomeni neodvisno organiziran dogodek.

Vir: TEDxUL

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje