TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

8. in 9. maja, bo na Gospodarskem razstavišču potekal že 3. TEDxUniversityofLjubljana, na katerem bodo mladi, aktivni študentje in podjetniki delili svoje zgodbe. Vstopnice za spremljanje dogodka so še na voljo.
TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

Inovaktivno podjetništvo (Vir: freedigitalphotos.net)

Tokratna rdeča nit TEDxUniversity of Ljubljana je zmes inovativnosti in aktivnosti, ki jo poosebljajo mladi in navdihujoči posamezniki.

V četrtek, 8. maja, od 16.30 do 18.00 bodo govorci Matej Gaser, ki se trenutno največ ukvarja z omogočanjem popolnega pregleda nad nizkocenovnimi možnostmi letenja po Evropi s projektom nizkocenovci.si; Barbara Šamperl, plesalka na invalidskem vozičku; Nastja Kramer, podjetnica, ki se podpisuje pod Malinca.si in Dean Habuš, soustanovitelj in solastnik podjetja, del katerega je tudi blagovna znamka Coffee O’Clock.

V petek, 9. maja, od 15.00 do 16.30 bodo obiskovalce navdihovali Tadej Jevševar, ki sodeluje pri slovenskem start-up projektu Chipolo, Jaka Blažon, vodja start-upa Wivu, Vladimir Mićković iz Slovenia Coworking in Stella Korošec iz Eque. 

Organizatorji obljubljajo tudi točke presenečenja, predvsem pa veliko mero navdiha in pozitivne energije. Brezplačne vstopnice za dogodek je možno rezervirati prek Eventbrite

TED je v duhu idej, vrednih širjenja, zasnoval program TEDx. Gre za vrsto lokalnih dogodkov, ki jih v lastni režiji organizirajo prostovoljci, da bi podoživeli TED izkušnjo. Ti dogodki dobijo oznako TEDx, kjer x pomeni neodvisno organiziran dogodek.

Vir: TEDxUL

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje