TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

8. in 9. maja, bo na Gospodarskem razstavišču potekal že 3. TEDxUniversityofLjubljana, na katerem bodo mladi, aktivni študentje in podjetniki delili svoje zgodbe. Vstopnice za spremljanje dogodka so še na voljo.
TedxUniversity of Ljubljana – Pozor: inovaktivni!

Inovaktivno podjetništvo (Vir: freedigitalphotos.net)

Tokratna rdeča nit TEDxUniversity of Ljubljana je zmes inovativnosti in aktivnosti, ki jo poosebljajo mladi in navdihujoči posamezniki.

V četrtek, 8. maja, od 16.30 do 18.00 bodo govorci Matej Gaser, ki se trenutno največ ukvarja z omogočanjem popolnega pregleda nad nizkocenovnimi možnostmi letenja po Evropi s projektom nizkocenovci.si; Barbara Šamperl, plesalka na invalidskem vozičku; Nastja Kramer, podjetnica, ki se podpisuje pod Malinca.si in Dean Habuš, soustanovitelj in solastnik podjetja, del katerega je tudi blagovna znamka Coffee O’Clock.

V petek, 9. maja, od 15.00 do 16.30 bodo obiskovalce navdihovali Tadej Jevševar, ki sodeluje pri slovenskem start-up projektu Chipolo, Jaka Blažon, vodja start-upa Wivu, Vladimir Mićković iz Slovenia Coworking in Stella Korošec iz Eque. 

Organizatorji obljubljajo tudi točke presenečenja, predvsem pa veliko mero navdiha in pozitivne energije. Brezplačne vstopnice za dogodek je možno rezervirati prek Eventbrite

TED je v duhu idej, vrednih širjenja, zasnoval program TEDx. Gre za vrsto lokalnih dogodkov, ki jih v lastni režiji organizirajo prostovoljci, da bi podoživeli TED izkušnjo. Ti dogodki dobijo oznako TEDx, kjer x pomeni neodvisno organiziran dogodek.

Vir: TEDxUL

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje