Tehnovacija 2012

Avtor — 07.03.2012
Tehnovacija 2012 je sklepna prireditev izbora najboljše inovacije s področja trajnostnih tehnologij. Z udeležbo na prireditvi lahko dvignete prepoznavnost vaše inovativne tehnologije in si poleg tega morda za nagrado prislužite mednarodni inovacijski vavčer v vrednosti 5.000 EUR.
Tehnovacija 2012

Tehnovacija 2012.

Svoje inovativne tehnologije, izdelke in izsledke raziskav lahko predstavite predstavnikom vodilnih raziskovalnih institucij, potencialnim investitorjem, ključnim akterjem iz gospodarske in akademske sfere ter navzočim medijem. Prireditev ponuja raznovrstnost predstavitev inovacij, predavanj in delavnic.

Istočasno bo v t.i. poslovnem spletišču potekal tudi sejem prijavljenih podjetij, ki bodo na svojih razstavnih mestih predstavljala tako znanstveno-raziskovalno kakor tudi industrijsko stanje tehnike svojih izdelkov, storitev in tehnologij.

Interier hotela Habakuk je vsekakor imeniten prostor, da v sproščenem okolju razkrijete rezultate svojih raziskav, predstavite svoje inovacije ter se srečate s potencialnimi domačimi in tujimi poslovnimi partnerji.

Svojo inovacijo lahko prijavite najkasneje do 12. marca 2012. Finalna predstavitev inovacij bo potekala 5. aprila 2012, in sicer 2. dan konference PODIM, na kateri bodo poleg raziskovalcev in gospodarstvenikov gostili vrhunske strokovnjake s področja komercializacije inovacij. Zmagovalec izbora za naj inovacijo bo prejel nagrado – mednarodni inovacijski vavčer – v vrednosti 5.000 EUR.

Vir: Tehnovacija


Oznake: , ,