Tekmovanje Deloitte za visokotehnološka podjetja

Tekmovanje za najhitrejše rastoča visokotehnološka podjetja Deloitte Technology Fast 50 Program bo nagrajevalo podjetja iz centralne Evrope. Izbrali bodo najhitreje rastoča podjetja centralne Evrope glede na rast prihodkov v obdobju zadnjih petih let.
Tekmovanje Deloitte za visokotehnološka podjetja

Tekmovanje Deloitte za visoko-tehnološka podjetja. (Vir slike: sxc.hu)

Deloitte

Deloitte je blagovna znamka, pod katero se združuje 200.000 posameznikov in neodvisnih podjetij, ki si med seboj pomagajo s svetovanjem, z revizijo, s finančnim svetovanjem, svetujejo glede upravljanja s tveganji in rešujejo davčna vprašanja.

Tekmovanje Deloitte Technology Fast 50

Podjetja morajo za udeležbo na tekmovanju Deloitte Technology Fast 50 Program izpolnjevati nekatere kriterije, še posebej pomembni so finančni izkazi, ki jih predstavniki Deloitte preverijo, preden lahko vstopite v tekmovanje.

Tekmovanje je namenjeno večji prepoznavnosti visokotehnoloških podjetij tako na regionalni ravni kot tudi na globalni.

Prednosti, ki jih pridobi podjetje kot zmagovalec Deloitte Technology Fast 50 Program:

  • večja korporativna kredibilnost,
  • medijska izpostavljenost,
  • večja verjetnost sklenjenega dobrega posla v prihodnosti,
  • avtomatičen sprejem v tekmovanje Deloitte EMEA Technology Fast 500 – kjer ima podjetje priložnost tekmovati z drugimi najhitreje rastočimi podjetji iz cele Evrope, Bližnjega Vzhoda in Afrike,
  • dostop do mreže visokotehnoloških podjetij,
  • možnost razviti odnos z vodilnimi podjetij, ki so člani skupine Deloitte.

Prijava na tekmovanje

  • Na tekmovanje se lahko prijavite do 15. julija 2013.
  • Izbor bo potekal oktobra 2013.
  • Registracija poteka tukaj.

Lanskoletni zmagovalec Deloitte Technology Fast 50

Lansko leto je na tekmovanju Deloitte Technology Fast 50 Central Europe zmagalo podjetje iz Romunije Vola.ro, ki prodaja letalske karte preko spleta. Podjetje je imelo 17,323-% letno rast prihodkov v obdobju petih let. Drugo in tretje mesto sta zasedla češko in poljsko podjetje: LiveSport s.r.o. s Češke z 2,441-% rastjo in i3D S.A. s Poljske z 2,254-% rastjo.

Vir: deloitte.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje