Tekmovanje Deloitte za visokotehnološka podjetja

Tekmovanje za najhitrejše rastoča visokotehnološka podjetja Deloitte Technology Fast 50 Program bo nagrajevalo podjetja iz centralne Evrope. Izbrali bodo najhitreje rastoča podjetja centralne Evrope glede na rast prihodkov v obdobju zadnjih petih let.
Tekmovanje Deloitte za visokotehnološka podjetja

Tekmovanje Deloitte za visoko-tehnološka podjetja. (Vir slike: sxc.hu)

Deloitte

Deloitte je blagovna znamka, pod katero se združuje 200.000 posameznikov in neodvisnih podjetij, ki si med seboj pomagajo s svetovanjem, z revizijo, s finančnim svetovanjem, svetujejo glede upravljanja s tveganji in rešujejo davčna vprašanja.

Tekmovanje Deloitte Technology Fast 50

Podjetja morajo za udeležbo na tekmovanju Deloitte Technology Fast 50 Program izpolnjevati nekatere kriterije, še posebej pomembni so finančni izkazi, ki jih predstavniki Deloitte preverijo, preden lahko vstopite v tekmovanje.

Tekmovanje je namenjeno večji prepoznavnosti visokotehnoloških podjetij tako na regionalni ravni kot tudi na globalni.

Prednosti, ki jih pridobi podjetje kot zmagovalec Deloitte Technology Fast 50 Program:

  • večja korporativna kredibilnost,
  • medijska izpostavljenost,
  • večja verjetnost sklenjenega dobrega posla v prihodnosti,
  • avtomatičen sprejem v tekmovanje Deloitte EMEA Technology Fast 500 – kjer ima podjetje priložnost tekmovati z drugimi najhitreje rastočimi podjetji iz cele Evrope, Bližnjega Vzhoda in Afrike,
  • dostop do mreže visokotehnoloških podjetij,
  • možnost razviti odnos z vodilnimi podjetij, ki so člani skupine Deloitte.

Prijava na tekmovanje

  • Na tekmovanje se lahko prijavite do 15. julija 2013.
  • Izbor bo potekal oktobra 2013.
  • Registracija poteka tukaj.

Lanskoletni zmagovalec Deloitte Technology Fast 50

Lansko leto je na tekmovanju Deloitte Technology Fast 50 Central Europe zmagalo podjetje iz Romunije Vola.ro, ki prodaja letalske karte preko spleta. Podjetje je imelo 17,323-% letno rast prihodkov v obdobju petih let. Drugo in tretje mesto sta zasedla češko in poljsko podjetje: LiveSport s.r.o. s Češke z 2,441-% rastjo in i3D S.A. s Poljske z 2,254-% rastjo.

Vir: deloitte.com

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje