Tekmovanje za najinovativnejši poslovni načrt

Avtor — 06.03.2013
Vsi študenti, ki vas zanima podjetništvo, pozor! Ameriška ambasada v Ljubljani organizira tekmovanje za najinovativnejši poslovni načrt Ron Brown Apprentice Program. V kolikor vas tematika zanima, morate pohiteti, saj imate časa za prijavo samo še do 15. marca.
Tekmovanje za najinovativnejši poslovni načrt

Tekmovanje za najinovativnejši poslovni načrt. (Vir slike: sxc.hu)

Kaj je Ron Brown Apprentice Program?

Ameriška ambasada v Ljubljani išče univerzitetne študente, ki bi bili pripravljeni skovati inovativen poslovni načrt za novo različico Facebooka, iPhona ali hibridnega avtomobila.

Tekmovanje ameriška ambasada organizira z namenom promocije podjetništva med mladimi, saj študentom nudi vpogled v prakso in razvoj podjetništva v severozahodni Evropi.

Zmagovalci

Najboljši trije poslovni načrti slovenskih študentov se bodo nato pomerili s poslovnimi načrti študentov s Hrvaške, iz Srbije, Črne Gore, z Madžarske, s Poljske, iz Švice in Italije. Vsakega izmed poslovnih modelov bo pregledala žirija, sestavljena iz uspešnih podjetnikov iz omenjene regije, ne vedoč, iz katere države prihaja posamezen poslovni načrt.

Finale se bo odvijal v hrvaškem Zadru 8. aprila.

Zmagovalci bodo imeli odlično možnost mreženja in pridobiti odlično izkušnjo, za nagrado pa bo zmagovalec prejel iPad, drugouvrščeni iPhone in tretjeuvrščeni iPod.

Prijava

Prijavite se:

  • s povzetkom (v angleškem jeziku) poslovnega načrta, ki naj obsega eno stran (ime države ne sme biti navedeno v povzetku) in
  • z opisom proračuna iz poslovnega načrta, ki naj prav tako obsega eno stran.

Ostalo:

  • Prijava mora prispeti na ameriško ambasado do polnoči 14. marca.
  • Prijavijo se lahko študenti med 18 in 25 letom, ki so trenutno vpisani na dodiplomski študij ali pa so diplomirali manj kot pred dvema letoma.
  • Poslovni načrt mora biti poslan na ameriško ambasado v Ljubljani, na elektronski naslov LjuRBAP@state.gov, naslov »The Ron Brown Apprentice Program«.
  • Vsak udeleženec tekmovanja mora priložiti tudi CV in osnovno biografijo (ime, priimek, starost, univerza, elektronski naslov in telefonska številka).
  • Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete na MonfortMC@state.gov, naslov »The Ron Brown Apprentice Program.«

Vir: slovenia.usembassy.gov

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!


Oznake: , ,